Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(74)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by RGE

..am uitat sa va spun ca azi-noapte l-am trezit pe tati ca sa ne ridice el din pat sa putem merge la pisu..si ne-a zis ca suntem grasi

ROXANA 34+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Rox, de citeva zile si mie mi-e greu sa ma ridic din pat, ma impinge Dan...imi simt fundul greu...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin28+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by dany2007

quote:
Originally posted by RGE

..am uitat sa va spun ca azi-noapte l-am trezit pe tati ca sa ne ridice el din pat sa putem merge la pisu..si ne-a zis ca suntem grasi

ROXANA 34+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Sa va spun cum ne ridicam noi din pat noaptea? Nu mai strigam la tati, tragem pur si simplu de pijamaua lui sa ne ridicam .

Dana 26+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin28+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Erika felicitari pentru bb grasunica! Cred ca ti s-a modificat si DPN-ul la asa marime
JAsmin felictari...si bb al tau e maricel! Si nu i suparata ca a vazut doar tati..merita si el un moment de intimitate cu bb

BB Yasmi..nici nu cred ca ai burta cea mai mare...eu am 120 cm; dar din cele care erau mai recente si mai ales pozitia burticii..parea asa de tuguiata si mare...ca iti vine sa o pupi! Dar ii las placerea asta lui tati!

Pussi...saptamana viitoare o sa iti vezi fetele mai mari decat acum, asa ca...tot e bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Creem si eu am 117

anca 31+

Maria
poze

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Creem si eu am 117

anca 31+

Maria
poze

AMR 9 saptamani

Multi inainte! Sa creasca bebelina mare acolo in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Noi am ajuns acasa acum o ora, am mancat ceva si am citit forumul, dar nu mai sunt in stare sa scriu nimic. Am umblat cel putin 7 ore, nu stiu cum o sa fiu maine.

Nu am reusit sa iau nimic pentru nunta, am achizitionat in schimb un sarafan de catifea foarte dragut si cu bun-gust, sigur il port la casatoria civila.
Cami, am fost cam peste tot in cautarea unei toalete. La Zara sunt niste oribilitati si la preturi enorme (o bluza pe care eu nu as purta-o niciodata era 1.5-2 mil). In plus nu sunt de ocazie. La Mothercare, unde acum ceva timp vazusem niste bluze foarte dragute, si au si in catalog ceva fain, nu am gasit nimic - doar casual. La Cocor am vazut in schimb niste pantaloni de gravide, mi-au placut unii simpli, negri. Pareau eleganti. Deci mai trebuia o bluza super, pe care nu am gasit-o!

Mi-am comandat in schimb patut, salteaua aferenta de cocos si o protectie saltea. Cea din urma se pare ca nu se recomanda sa fie pe dimensiunea saltelei, pt ca nu mai poate respira salteaua (asta e rolul ei cel mai important).

A! Si sotul meu a cumparat pt bb 2 salopetute foarte dragute de la Victoriei. El a reusit sa dea startul la capitolul 0-3 luni, eu sarisem direct la 6.

Daca are cineva recomandari pentru bluze cat de cat elegante, daca se poate si simple le astept cu placere. Mai am o speranta. :P

Se pare ca am facut ditamai compunerea, cand ziceam ca nu mai sunt in stare sa scriu nimic.

32+

Mergi la inceput

Felicitari pentru burtici!! Am ramas codasa. Am 96 cm dupa masa si o gramada de apa bauta!

32+

Mergi la inceput

Vasari nu am idee de unde iti poti lua o bluza.
Felicitari ptr cumparaturi.

anca 31+

Maria
poze

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Anca, multumesc. Nici eu nu stiu inca, dar astept o noua sesiune de marsaluit prin oras. :)

32+

Mergi la inceput

Noi va spunem noapte buna si va invitam maine la cafeluta

anca 31+

Maria
poze

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput