Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(74)
Raspunsuri - Pagina 15
pufulet74 spune:
Vreau si eu strudel, mai este ???
Nu te necaji Pussi, ce a fost mai greu a trecut, deja nu mai e asa mult si o sa le tii pe bebeluse in brate
Erika, felicitari pentru fetita mare si frumoasa !!!
------------------------
Flory 31+ Joshua Raphael
AMR 9 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
dany2007 spune:
Si noi vrem papa bun...
Dana 26+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
loub_erika spune:
multumim ptr felicitari,suntem in al 9-lea cer,in schimb imi pare rau ptr pussi,ca nu a reusit sa isi vada frumusetile,of cred ca ma enervam rau daca nu le mergea aparatul dupa doua luni de asteptare...,de ce nu te-au anuntat din timp ,macar sa nu mergi degeaba pana acolo,offf,imi pare rau..,succes ptr data viitoare!!
Fetelor da ati vb azi de mancare non-stop,suntem culmea chiar,numai la mancare ne sta capul!!!
31+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
loub_erika spune:
mama,da ce de-a burtici au aparut pe mailul comun,toate sunt frumusele..,ce frumoasa e perioada asta,asa?! mie cred ca o sa imi fie dor de burtica dupa ce nasc...,voua nu?!
Maine imi fac si eu niste poze ,ca sa imi vedeti si mie burtica cat sa mai facut..,ca nu ma mai pus de mult poze cu brtica!!
Apropo la EXPOBABY e un concurs cu burtici,voi participati...,ca eu ma gandeam sa imi pun si eu burtic ala bataie...,poate cine stie??!!
31+ Angelina
pussi spune:
erika ma bucur ca macar tu esti veselaM-au sunat sa-mi zica pe la 19 ca nu merge, dar eram deja echipata si vroiam sa vorbesc cu dr. despre contractii, si bine am facut!
pufule ai dreptate .. mai e asa putin! Vreau sa le duc pana la 34 de sapt.! si sa aiba vreo 2 kg. si ceva fiecare!
Ma sperie ideea ca mi-a dat Ginipral.. inca nu l-am cumparat! Voi ce stiti de el?
PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
adinag spune:
un pic de strudel mai este, dar e aproape gata!!!
Sunt deja tare curioasa cum va fi maine, cand vine moasa! Sa vedem ce va spune si povesti...
Trebuie sa fac inca curat astazi, ca ma fac de rusine altfel!
Adina 25+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
loub_erika spune:
eu fetelor am plecat ,ca am avut o zi incarcata si plina de emotii,parca acum ma simt obosita....,asa ca va pup dulce si am fugit in pat..,vb maine,pupici si somn usor!!
31+ Angelina
ancadragoman spune:
Strudel??????Unde?????
Gata am revenit si noi,ne-am facut frumoase cu suvite
Pussi cred ca urmez si eu cu 100 % patut
Erica sa iti traisca grasunica...
anca 31+
Maria
poze
AMR 9 saptamani
Jasmin012 spune:
Buna, burticutze si bebei, din pacate azi am fost ocupati si nu am putut intra, apoi nu am avut internet pina acum...nu mai avem puterea sa va citim, promitem ca recuperam...
Cum v-am spus ieri ne-a durut burta pt prima data, m-am si speriat, iar azi am dat fuga la eco...si asa mi-era dor de bebe, ca nu-l mai vazusem de doua luni, si apoi tati n-a participat pina acum la nici o ecografie...iar pe asta n-a vazut-o decit el, eu nu vedeam ecranul, dar auzeam ce se zice, cum vorbea tati cu d-na dr., vedeam cum zimbea doctorita cind il vedea pe bebe sprijinindu-si mina dupa cap...si mi-era de-ajuns sa stiu ca e bine, desi eram invidioasa pe tati ca el vede si eu nu...In fine, e totul ok, mi s-a recomandat no-spa, bebe e foarte bine, placenta la fel, are gradul I de maturitate, iar bebe are deja 1500-1600 g, ceea ce ma sperie putin, caci nu vreau sa fie urias... A, si puiul sta in partea dreapta, in fundulet...iar ceea ce credeam ca e funduletul e de fapt capsorul...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin28+ Lucas Daniel
ancadragoman spune:
Bravo ptr bb grasun si stai linistita ca mai este timp sa se intoarca
anca 31+
Maria
poze
AMR 9 saptamani