Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(74)
Raspunsuri - Pagina 18
iuli-ana spune:
Sa va povestesc ceva...Pe mine m-a impresionat...
Ieri eram in vizita la o vecina care are 2 pisici-mama si fiica...
Pana sa raman nu m-am putut apropia de niciuna dintre ele,pur si simplu nu suportau sa pun mana pe ele...
Stateam pe canapea si la un moment dat pisica-mama a venit langa mine,s-a urcat in bratele mele(niciodata nu am convins-o sa faca asta) si a inceput sa-si frece capsorul de burtik mea...Si-a intins o labutza pe burtica,gest asemanator mangaiatului si s-a asezat taman pe locul care pe mine ma doare cumplit(stiti problema mea cu simfiza cea dureroasa...).Am lasat-o sa doarma,ca asta credeam ca va face,insa nu a facut altceva decat sa -si frece capul de burtica...Dupa vreo 10 minute a plecat,iar cand m-am ridicat locul ala dureros era ok,ca si cum nu avusesem nicicand durerea...In tot timpul petrecut acolo,BB a fost f activ...Stiu ca pare o poveste ireala,dar pe mine m-a impresionat.Asta nu inseamna ca m-am trezit fara durerile respective...
Fetele cu animalutze acasa,in special pisici,ati patit "povesti" asemanatoare???
Ana, 24+
ancadragoman spune:
Ana eu stiu ca pisicile atrag energiile negative ....eu una nu le suport
Cum te mai simti?
anca 32+
Maria
poze
AMR 8 saptamani
iuli-ana spune:
Ancutza,si eu stiam la fel...De aceea m-a minunat atata povestea asta...
De simtit...hai sa zicem ca sunt bine. este f activ,ceea ce ma bucura tare mult,piciorul meu nu mai doare decat la super efort(ceea ce nu mai fac),insa problema cea mai mare o reprezinta durerea de os pubian.Cu care e posibil sa raman pana la nastere.E o durere afurisita,noaptea ma intorc f greu de pe o parte pe cealalata si prefer sa stau in picioare decat sa ma asez si apoi sa ma ridic.Partea proasta e ca doctora mi-a dat niste calmante pt vreo 3 zile,m-am simtit excelent cu ele si acum ma tot gandesc sa mai bag cate un calmant din cand in cand...Dar nu mai avem voie,asa ca strangem din dinti si asteptam,ca mai e putin si nastem!!!
Ana, 24+
pufulet74 spune:
Buna dimineata burtici :)
Ancutza felicitari !
Eu sunt un pic necajita, nu stiu ce am mincat ieri si nu a fost bun insa de aseara ma doare burtica ingrozitor, sunt balonata rau de tot si parca am cutite in burtica. Nu m-am dus nici la toaleta, nici altceva si nu am dormit toata noaptea :(
Si parca durerea iradiaza in toata burtica, cum ma misc cum ma inteapa intr-o pozitie sau alta :((
Ce as putea sa iau pentru digestie acum? Am incercat cu fibre si lichide dar nici poveste :(
Aa, ieri am aflat ceva ce m-a surprins si dupa ce am cautat sa ma documentez un pic am aflat ca asa este intr-adevar.
Am vorbit cu sora sotului meu in Olanda si discutam de patutzuri si de asternuturi, etc si mi-a spus ca in Olanda sunt interzise lateralele protectoare pentru patutz pentru ca cresc riscul de sufocare la bebe !
Am cautat pe site-urile olandeze, si pe site oficial, de protectia consumatorului, se recomanda "strongly" sa nu se foloseasca acele aparatoare pentru lateralele patuturilor pentru ca pot sa dauneze cum va spuneam mai sus.
Si apropo de intrebarea pe care o aveam, daca nu se loveste bebe-ul de laterale, ca de fapt producatorii asta zic ca e scopul, sa ii protejeze, raspunsul lor era ca nu, bebeii nu se lovesc nicidecum de lateralele patutzurilor.
Dupa aceea mi-am adus aminte ca nu am vazut in nici un magazin olandez cu lucruri pentru copii aparatoare din acelea, numai in Ro.
Voi ati citit, auzit asa ceva? Fetele de dincolo, Adina?
------------------------
Flory 31+ Joshua Raphael
AMR 9 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
dany26 spune:
RGE , Erika si Jasmine felicitari pt bebeii grasuni!!!!!!!Of ce as vrea si eu sa aflu asa vesti bune....dar mai am 2 sapt pana la eco.
Voi ce eco ati facut?3D , 4D sau 2D? Cat costa un 4D de trim 3?
Dany2007....la inceput asa am vrut eu sa fac cezariana...(asa vroiam dintotdeauna) dar de curand am aflat si ca am suflu sistolic la inima..si nu prea am voie sa fac efort mare...deci...tot la cezariana ajung Super tare faza cu sculatul noaptea si trasul de pijamale...i-am povestit si sotzului si radea
Anca felicitari pt sapt 32!!!!!!!!
Eu stiam ca e cel mai bine sa il tii pe bb pana in sapt 38...ca cica in sapt 37 inca i se mai dezvolta plamanii...Deci e ok si la 36?
29+ ANDREI
Victo spune:
neata tuturor!
flory ti-am vazut pozele..ce nunta si mireasa dragutaaaaaaaaaa..a fost in RO?
si eu am avut sala decorata minimal, fara baloane si alte alea pe pereti..:) doar flori pe mese si la intrare.
pt balonare..nu e bun oare si rennie?uita-te pe prospect sau intreaba la farmacie.
nu stiu de aparatorile acelea.eu am numa problema cu paturica, ca nu mi se pare sigura si voi apela la saci de dormit.
fetelor, tusea mea cea seaca nu a cedat deloc. bine, ca a fost si frig si probabil nu m-a ajutat nici asta. de-abia azi vine careva sa repare centrala. si totusi am luat un paracetamol, asa cum a zis tanti dr..mai iau unul diseara si sper ca la noapte sa dorm si eu ca omu'..uffffffff
fug sa ma apuc de specialitati culinare, ca la 1 plec la eco.
intreba cineva..eu sa fac eco 3d, care aici in cj e 1,8 mil.dar in Buc sigur e dublu.
32+ piticul Stefanut
AMR 8 SAPT
iuli-ana spune:
PUFULE,mie mi-a prescris doctora pt digestie Gassex+Liv52,1-2 de 3ori/zi.Sunt produse suta la suta naturiste,fara contraindicatii in sarcina.Produsele sunt de la Himalaya.Incearca,nu stiu ce altceva sa-ti spun,dar nu fi trista si nu gandi negativ!
Ana, 24+
RAMONELLA spune:
Iuli eu am vazut documentare cu pisici,care se pun in locurile cu energie negativa din corpul nostru,si te vindeca.Serios.Nici vorba ca atrag energii negative.Adica le atrag din corpul tau si te face bine.
Pufu eu nu stiu ce sa zic.N-am auzit bebelusi care sa se sufoce.Doamne fereste!!!Am vorbit cu mamici care au avut si mi-au zis ca le-au folosit aparatorile.Acuma normal ca daca patutul e ff mic,nu-i pui aparatori mari.Sunt diferite marimi.
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel32+ Beatrice Alessia
AMR 8 saptamani
dany26 spune:
Mersi Victo eu intrebam...mda acolo e mult mai ieftina
Roxxy80 zi-mi te rog cum faci acele totelini la cuptor ca imi plac muuuuuuulttttttttt?!
29+ ANDREI
dany2007 spune:
Neata burticutelor!
Noi am papat ciorbita cum ne-am trezit,aveam o pofta....
Pussi felicitari pt cele 27 de sapt
Anca si tie felicitari si sa ajungeti la termen
Dani inseamna ca ai motiv pt ceza si asta e bine,ca sa nu te trezesti ca nu iti face (atunci e mai rau).
Dana 26+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica