Mamici de septembrie - octombrie 2007 (78)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Tomasa, ce frumos scrii, ma unge la suflet .

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Terrapin spune:

Am revenit si eu.
Am mers astazi sa o cunosc pe viitoarea pediatra, doamne ce nebunie era la cabinetul ala...n-a apucat de cat sa-mi spuna asistenta sa anunt cand nasc si vine doctora acasa la bebe...

Tomasa, imi dau seama ca e greu singurica si intampini multe, as fi preferat sa fiu singura cu sotul si bebe, fara sa ma lovesc zilnic de inca 3 persoane cu care nu am nici o tangenta...e frustrant dar asta este...
Tu l-ai crescut tare frumos pe Tudor si din cate am citit am constatat ca este un baietel deosebit.
Sunt sigura ca voi gasi mult sprijin pe forum si pana la urma o voi scoate eu cumva la capat...

Yaia important e sa se nasca bebe fara probleme, naturala, cezariana, numai bine sa fie, si el si tu. Multa bafta!

Prisi bine ai venit acasa cu bebelusa cea cuminte!

Urmy daca e musai ceza, fa-o! Mare bebelu', intr-adevar...
Noi nu am mai luat mult in greutate, de ex, in ultimele 2 sapt pana la controlul trecut, luase mai putin de 200 g. O sa avem la nastere aprox 3 kg...
In legatura cu tinutul lui bebe in pat si mie mi-e frica, dar de sot care doarme foarte urat, si cum o sa fim toti 3 in camera, nu pot sa-l alung pe bietul sot din pat...

Uite si aici un link despre procedurile si actele pt bebe http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=103070&whichpage=16
si am vazut ca au mai pus fetele pe mailul comun informatii...

Gabriela, Maruntzica tare dulci printesele voastre!!!

youngrita, sigur DD te va asculta si va va ajuta! Nu se poate altfel!

Iar pentru danielaradu, nastere usoara!!!

38+ Andrei Laurentiu
http://bd.lilypie.com/J1Arp3.png

Mergi la inceput

Urmy, si mie imi era teama sa dorm cu bb in pat, dar intr-o dimineata plangea fara sa se opreasca si l-am pus pe o paturica langa mine, lipit de mine. Si am dormit asa amandoi vreo 3 ore . Si vreau sa spun ca am dormit ca lumea. Si l-am pus si langa tati si au dormit bine-mersi, desi de obicei sotul doarme cam agitat. Ei, cand a fost bb langa el, s-a linistit ca prin farmec. Ramane sa vedeti cum e dupa ce nasti.

Poze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Buna fetele..burticile inca nenascute si mamicile...
tocmai ne-am intors de la control,vesti imbucuratoare..se apropie momentul Z la tuseul vaginal a zis ca sunt dilatata deja de intra indexul si a atins ceva pe acolo, cred capul bebelusei..dar..dar ..asta a durut fir-ar sa fie ..pt prima data ma doare...a zis ca a vazut si ceva urme usoare de sange in urina..ceea ce e de inteles de unde vin...am atins venerabila greutate de 84 kg...stiam eu de ce ma tot plang ca nu mai pot...
ne-a chemat si sambata dimineata la 11 sa vedem cum a evoluat..pare a fi ultima vizita pe la doctorita mea...dupa care directia spital...
La CTG contractii cat cuprinde..bataile inimioarei sunt ok...de acum....sa vedem....
Sotul meu era foarte exuberant...el era foarte multumit in sfarsit se va termina seria asta..m-a incurajat ca va fi totul bine...numai eu ma uitam cam speriata in jur si nu puteam sa cred..chiar ma apropii de nastere..chiar vine si la mine...
oricat de inconstienta poti fi ,te cam trezesti...
Imi pare rau de toate mamicile cu bebei care au probleme , v-am citit la toate durerile si pasurile ..off dar eu nu stiu cum sa va ajut...cand ma gandesc ca vor incepe si la mine , parca vreau sa mai fiu gravida...

carmen 39s Oana Isabella
AMR 13 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Piciulika

apoi lucreza azi un pic pt companie

De acasa? Sau iar ai fost la serviciu? Ca de-ai fost... o sa-ti creascaaaa nasullll, o sa-ti creascaaaa nasullll

36+ cu Ioana

Mergi la inceput

Chiar ma gandeamn duamna amar ce-o fi cu dvs... nu retinusem ca mergi la control. Deci tin fetele pentru weekend? .

36+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna seara. Ma rog, pentru noi e ca si dimineata. Credeam ca ati scris mai mult, dar se pare ca nu am prea mult de recuperat. BB Andrei va transmite salutari, e fresh, dupa ce a dormit toata ziua. Noaptea...nu stiu ce ma asteapta. Noaptea trecuta s-a trezit la 3 jumatate si abia la 11 dimineata am reusit sa il culc. A mai motait el in brate si in scoica maxim o ora jumatate pe bucatele. Eu nu mai zic. Acum sunt bine, am dormit si eu cu el toata ziua.

Deocamdata mi-am revenit cu moralul. Sa vedem la noapte. Noaptea trecuta clacasem, si imi pare rau sa va dezmagesc, dar zau i-as fi testat si eu limitele lui la plans daca nu era cu buricul lui sangerand. Am inteles primele 3 ore de scremeri si parturi, insa dupa 7 pur si simplu nu dormea si plangea. Fara sa stranga piciorusele, era nervos, se foia si in brate, in mod agresiv. Nu era chip sa fie plimbat nici in brate. Dupa 10 se calmase insa nu voia sa adoarma. Of ce baiat de chef are mama! Saracul o fi avand si el un dor de triburile nocturne. Acum trege aghioase langa mine...in continuare. S-a trezit numai sa pape de 2 ori pe ziua de azi... mai exact l-am trezit eu.

Si daca tot e vorba de a va dezamagi, sa stiti ca azi nu prea l-am pus nici la tzitzi, decat dimineata. Stiu ca e bine pentru el, nu vreau sa abadonez, insa am impresia ca exact amestecul de lapte ii provoaca crizele de plans. Acum o astept pe mama cu mancarica gatita buna, bag galactogil dupa, si sa incerc iar la san.

Hai ca v-am scris romane despre noi. Macar sunt pe ton calm, dimineata nu stiu ce as fi scris daca nu pica net. Ma uit acum la el si ma topesc, e atat de frumos. Stiu ca toate mamicile zic asa, dar zau ma doare inima de plina ce e cand il vad. Ridica din sprancene, rade stirb, si face o gropita in obrajor. E un ingeras mic...bietul de el, nu stie nici pe ce lume e, si are tot felul de suferinte.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Felicitari Iuli pentru bebe Kosmas!
Prisi, bun venit acasa!
Am vazut poze cu piticei frumusei. Fetelor, nu stiu cum ati facut, dar toti sunt absolut superbi! Unul mai frumos ca altul. Desi parca la fete se vede ca-s fetitze, parca sunt mai delicate si mai finutze.
Maruntika, la 40 de minute dupa natere, aratai super, nici n-ai zice de chinurile prin care ai trecut.
Piciulika, pozele tale te cred ca sunt un balsam pentru sufletul tau (mai ales daca tu te vedeai altfel decat esti). Super! Desi dupa cum arati si dupa privire, nu s-ar spune ca nu gusti din plin perioada de graviditate.
Na fain mesaj, inceput la ora 4 si terminat acum, ca mi s-a trezit zana maraila si nu-i chip sa scap de ea.
fetele
Bee 35+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Roxana, sper ca lipsa ta de pe forum azi e un semn bun.. sper ca ai reusit sa dormiti

36+ cu Ioana

Mergi la inceput

Amar, sa stii ca si eu am momente cand as mai vrea sa fiu gravida. Mi s-a parut cumva brusca trecerea asta si nu eram pregatita pentru ea. Dupa operatie m-am trezit ca vine asistenta cu bb in brate in postoperator si intreaba: mamica Stoian? Eu zic un 'aici' lesinat si hop bb e langa mine in pat, sta cu ochii inchisi si nu spune nimic. L-am pus la san, dar inca nu era invatat sa traga cum trebuie. Mi l-au lasat cateva minute si apoi l-au luat. Uite asa mi-am facut debutul ca mamica. Acum m-am mai acomodat, dar mi se pare o schimbare majora in viata noastra si poate abia dupa ce am nascut am constientizat si eu si sotul ca nu mai suntem de capul nostru si ca un pui de om depinde de noi in totalitate deocamdata.

Poze
Povestea nasterii

Mergi la inceput