Mamici de septembrie - octombrie 2007 (78)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Neatza si de la noi!
Annisia, bine ai revenit! Mie mi se pare ca Yannis seamana cu tati. E un scump
Prisi, dupa ce papa Haplea al meu nu mai ramane nimic de muls. Oricum el scoate mai mult decat pompa .
Roxana, ce mai fac triburile tale ? Eu una mi-am sters si contul ca nu mai am timp deloc de ele.
Vad ca l-am lamurit pe bb sa mai traga un pui de somn, asa ca am timp si eu sa mai strang prin casa una, alta si sa pun la spalat niste rufe.

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani Sim!

Sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati unii de altii!

36+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Multumesc, dragele mele
Carmenita, eu nu am ramas cu dureri de cap si nici de coloana, dar e foarte important sa nu ridici capul de la orizontala pana cand nu ti se dezmortesc de tot picioarele. Asta mi-a spus-o un rezident care stie f bine cum sta treaba cu rahianestezia.

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by Piciulika

Adimercedes, azi noapte ma gandeam la tine, unde ai disparut asa! Merci de link -

Piciulika 37+ Michael
Si suntem in luna 9!

Piciulika, nu am disparut . Doar ca nu reusesc sa tin pasul cu guresele de voi... Si sambata a ajuns si mamitzi meu, asa ca am apucat sa citesc ce ati scris, dar nu am apucat sa zic prea multe, ca tot sunt in spate cu cateva pagini bune.

Dar am vazut toate mamicile noi si bebelusii - sunt fantastici !!! Am citit ce au povestit proaspetele mamici si am bagat la tartacutza .

Noi avem de ieri 38 de saptamani. Marti am fost la control si medicul a zis ca nu ne grabim, bebelusa mai asteapta probabil pana la termen sau poate chiar mai mult (saptamana asta nu a verificat colul, doar palpare si bataile inimii bebelusei). Mai avem control saptamana viitoare si atunci va verifica din nou colul.

Insa sunt cam suparata ca mi-a gasit in secretie infectie cu Strep B . Medicul a zis ca nu aveam cum sa o previn, ca bacteria respectiva traieste in mod normal in intestin, vagin sau vezica, dar ca pe bebe il poate afecta. Si va trebui sa merg la spital de cum incep sa pierd lichid sau daca mi se rup membranele, ca sa imi dea Penincilina (pe tot parcursul travaliului). Si ideea asta ma cam streseaza, ca eu ma gandeam ca voi merge la spital cand am contractii din 5 in 5'. Si acum sunt extrem de atenta si noaptea, si ziua, cand merg la baie, sunt stresata sa plec prea departe de casa etc. Si sotul e si el cu stres pe tema asta, unde mai pui ca si mama ma bate la cap cu plecatul "departe", desi aici daca pleci de acasa si dupa o paine poti sa te astepti sa iti ia de la o ora in sus (!). In fine, stiu ca va fi bine, dar tot stresata sunt...

In rest, muncesc mai mult de acasa, merg la magazin ocazional. In weekendul asta vom vizita un targ de cadouri unde ne vom intalni cu unii din partenerii de afaceri. Si tot asa.

In schimb sunt fericita ca am apucat sa cumparam carut, patut, saltea, caditza etc. www.redcastle.fr/en/translate-to-anglais-fiche-produit/p/whizz/?tx_ttproducts_pi1%5Bcat%5D=178&tx_ttproducts_pi1%5BbackPID%5D=29&cHash=581775f17e#zoom" target="_blank">Carutul ne place la nebunie. Patutul iar e unul foarte similar cu ce vroiam initial, doar ca am decis ca nu e musai sa fie convertibil pt cand mai creste, ca mai bine luam un pat normal atunci. Oricum, patutul si salteaua cred ca le ridic maine si o sa le instalam cat de repede. Plus jaluzeaua noua de la camera ei, plafoniera etc. Azi ma pun sa ii spal hainutele si sa imi termin bagajul de spital.

Tu cum stai? Ma bucur ca pisicul iti e ok, ti-am vazut si tie pozele si esti super!

Si ca tot ziceai de dualitate, ca te cunosc, ca esti geamana de-a mea , eu pledez pt personalitati multiple .

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

'neatza

Sim, la multi ani! Sa fii fericita!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by tomasa

Am si eu o intrebare. Eu nu pot sa respir cum trebuie si nu e de la raceala, fiindca senzatia o am de ceva timp, poate de o sapt. Am impresia ca nu-mi ajunge aerul chiar daca inspir profund...o apasare in piept permanenta, ca o oboseala la respiratie. Mai are cineva? Aveti idee ce semnificatie poate avea faza asta? Nu stiu eu sa descriu prea bine, dar daca mai aveti sau ati avut, probabil veti recunoaste despre ce vorbesc.
Ma cam ingrijoreaza senzatia, parca nu mi-o amintesc de la sarcina anterioara.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
36+Maria

Tomasa, nu am apucat sa vad daca ti-a raspuns cineva, ca inca citesc din urma, dar si eu am avut asemenea probleme, tot pe la 35-36-37 sapt. Era ca si cum simteam ca ma sufoc si nu reuseam sa adorm, ca simteam ca mi se opreste respiratia. Nu mi-am putut explica din ce cauza se intampla asta, dar acum e mai ok. Dorm oricum destul de sus, pe 2 perne si cu capul dat pe spate, ca daca il dau in fata simt cum nu pot respira.

Nu stiu ce sa zic, poate fi si de la stres si oboseala. Mie mi se accentueaza cand sunt obosita si neodihnita cu zilele. Dar daca ma ingrijesc, se amelioreaza. Nu stiu daca te-am ajutat macar asa, putin .

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by adimercedes

quote:
Originally posted by tomasa

Am si eu o intrebare. Eu nu pot sa respir cum trebuie si nu e de la raceala, fiindca senzatia o am de ceva timp, poate de o sapt. Am impresia ca nu-mi ajunge aerul chiar daca inspir profund...o apasare in piept permanenta, ca o oboseala la respiratie. Mai are cineva? Aveti idee ce semnificatie poate avea faza asta? Nu stiu eu sa descriu prea bine, dar daca mai aveti sau ati avut, probabil veti recunoaste despre ce vorbesc.
Ma cam ingrijoreaza senzatia, parca nu mi-o amintesc de la sarcina anterioara.mama de BAIAT (9 ian. 2005)
36+Maria
Tomasa, nu am apucat sa vad daca ti-a raspuns cineva, ca inca citesc din urma, dar si eu am avut asemenea probleme, tot pe la 35-36-37 sapt. Era ca si cum simteam ca ma sufoc si nu reuseam sa adorm, ca simteam ca mi se opreste respiratia. Nu mi-am putut explica din ce cauza se intampla asta, dar acum e mai ok. Dorm oricum destul de sus, pe 2 perne si cu capul dat pe spate, ca daca il dau in fata simt cum nu pot respira.Nu stiu ce sa zic, poate fi si de la stres si oboseala. Mie mi se accentueaza cand sunt obosita si neodihnita cu zilele. Dar daca ma ingrijesc, se amelioreaza. Nu stiu daca te-am ajutat macar asa, putin ."The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici

poate sa fie si de la lipsa de calciu Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Terrapin spune:

Buna dimi!!!

In sfarsit ai aparut Annisia sa va traiasca Yannis care e frumusel foc.
Pe mine ma uimesti neincetat: cum sa nu nasti usor, cand te-ai dus la spital cu gura pana la urechi? Doamne, dar chiar nu te-a durut nimic?
Abia astept sa ne dai detalii!!!

Tomasa, si eu am avut cateva episoade din astea cu respiratia, la inceput chiar ma speriasem, ma apucau in special seara, dar au trecut...Sigur e de la pozitia lui bebe...

Prisi, Sabina v-ati chinuit ceva cu nasterea, ce admir eu la voi, fetele ale caror nasteri nu au fost ft usoare, e ca povestiti atat de frumos si cu atata optimism...Cand mai vezi si rezultatul final, cred ca nici o suferinta nu pare prea mare...

Urmy doamne ce ti-a mai trecut prin cap...

38+ Andrei Laurentiu
http://bd.lilypie.com/J1Arp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

La multi ani Sim! Numai bine!

Emma 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Terrapin spune:

SIM La multi ani!!! Tot ce-ti doresti alaturi de familia ta!!!

Esti nascuta pe 13, ziua mea norocoasa . Mi-as fi dorit sa vine si bebe meu intr-o zi de 13 dar uite ca nu e dupa mine...

38+ Andrei Laurentiu
http://bd.lilypie.com/J1Arp3.png

Mergi la inceput