Mamici de septembrie - octombrie 2007 (78)
Raspunsuri - Pagina 24
Piciulika spune:
Tocmai cand faceam ochii mari ca a revenit Annisia si stateam cu sufletul la gura sa-i vad comoara Yannis, am fost deranjata eu de musafiri...
Annisia bine ati venit acasa si pe la noi! Yannis e super-super-dulce, cum ne asteptam cu toatele!
Iar tu radiezi (as always) de parca ai venit din parc, nu de la nastere!
Felicitari si numai bine la toti trei!!!
Piciulika 37+ Michael
Si suntem in luna 9!
oanacris28 spune:
Salutare tuturor!
Nu stiu daca va mai amintiti de mine, ma inscrisesem si eu aici in "cercul" vostru acum vreo 3 luni, iar acum dupa asa o lunga pauza, am revenit........asta, bineinteles, daca ma mai primiti. Recunosc ca de ceva vreme doar va urmaresc si abia acum am reusit sa ma animez sa va scriu. Am incercat sa citesc din urma, dar e f f greu, am recuperat si eu cat am putut.
In primul rand, vreau sa felicit toate burticile care au devenit mamici, iar pentru puiutii lor, sa fie sanatosi si sa le aduca numai bucurii parintilor!
Mai avem si noi cateva saptamani pana la "intalneala" si mi-as dori ca acum, pe ultima suta, sa mai povestesc cu voi, ca e de mare ajutor.
va pup
Cristina 35+ Maria Diana
devylla spune:
Annisia m-a terminat Yannis al tau.Ce falcute are...e atat de scump.
Si tu bineinteles ca arati beton si alaturi de Tom...,radiati pur si simplu.Felicitari gagico!
Azi a fost mai miorlaita gagica mea.Insa nu-mi vine sa ma plang cand stiu prin ce trece Rox.
Ma duc sa fac o baita...si sa ma aranjez putin ca am o stare mai proasta.
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
japonia prin ochii unui amator
Roxali spune:
Am mai bagt un ochi pe aici...vad ca Rox e ok, sper ca a reusit sa trag si un somnic.
Astazi incepe si baiatul scoala, in cla a2 a, nici nu-mi vine sa cred cum au trecut ani...si anul asta am emotii, devine mai responsabil si mai independent.
Ali33si Enrico 7ani
poze
Yaia spune:
'Neata, fetelor!
Vad ca e slaba activitate pe aici in dimineata asta. Noi suntem bine, se putea si mai bine. Ieri am primit o scrisoare de la spital, cum ca mi-au facut programare pentru maine, dar nu spun astia de ce. Trebuie sa sun azi intre 13-14 sa vad de ce, ca sunt cam nelamurita. Stiu ca ma trimit astia la spital sa il intoarca pe bebe, dar doctorita a zis ca abia in sapt. 38 ma trimite si noi abia marti facem 37 fix. Hmmm...abia astept sa vad azi ce si cum.
Plus ca inca nu am aranjat camera lui bebe, spalat si calcat hainele lui, facut bagajul de spital...intru in criza de timp.
Irina 36+
Yaia spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Yaya, am luat Libero, dar le-am terminat si nu am gasit pe langa mine tot de astea, asa ca am luat Nivea Baby Sensitive, dar mi s-au parut mai bune alea Libero. O sa il trimit pe sot la Cora dupa servetele...
Mersi de raspuns, Simona! Aici nu am gasit nici Libero, nici Nivea. Pana la urma am luat Sebamed (nemtesti), ca la supermarket, unde au, am gasit numai Pampers, Natusan (Johnson&Johnson) si Daily (ceva firma daneza, dar nu am auzit de ea, asa ca am ezitat).
Irina 36+
isabeluta spune:
Annisia bine ai revenit mamico. Ai un baietel dulce foc si tu esti radioasa. Sunt sigura ca povestea nasterii tale o sa ne ridice moralul.
Tomasa ai grija cu raceala. E foarte bun ceaiul de lamaie cu miere. Si eu mi-am facut, dar m-am riscat si la un paracetamol. Durerea de cap (de fapt sinusuri) ma termina. Acum sunt bine. Eu am mai mancat si grepfruit. Mi-a facut foarte bine si la raceala, dar si la arsuri. Vesnica mea problema cu dulciurile. Imi place sa le mananc, insa dupa vreo jumatate de ora am o senzatie de greata care imi potoleste orice pofte.
In ce priveste respiratul greu si eu am aceasta problema, alaturi de lovitul in ficat si coaste. Aseara s-a petrecut un fenomen super...am simtit cum senzatia asta de sufocare si apasare "aluneca" in jos pur si simplu. Probabil bebe a mai coborat. Asta ar fi unul din simptome, plus faptul ca de vreo 3 zile tot elimin bucatele din dop... plus durerile alea stiti voi de spate si cele asemanatoare cu cele menstruale. Eiii...suntem aproape. Numa maine nu-i poimaine si terminam cele 38 de sapt.
RGE!!!
isabeluta37 +
bebita
AMR 15 zile
kriss79 spune:
LA MULTI ANI SIM!!!
Sa fii sanatoasa si fericita!!
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina 34+ cu Alessia Stefana
Carmenita spune:
Bine ati revenit mamicilor! Am bocit la povestea fiecareia, mi se par toate foarte impresionante. De bobocei, ce sa mai zic...sunt superbi! Abia astept sa il vad si pe al meu. Felicitari si proaspetelor mamici, sa aveti bebei sanatosi! Nastere usoara celor care se apropie cu pasi repezi!
Le felicit pe mamicile de doi bebici pentru putere si rabdare! Roxana, trebuie sa fie tare greu!
Noi zilele astea am dat zor cu pregatirile, cu ultimele cumparaturi, ca marti pleaca sotul si nu mai are cine sa ma ajute. Am fost la prietena mea care a nascut saptamana trecuta si m-a mai pus la punct cu ce imi trebuie in spital. Nu stiu cat bagaj ati strans voi, dar eu, pentru ca o sa ma tina cel putin 5 zile pentru cezariana, am doua genti, una pentru bebe si una pentru mine. M-a ingrozit putin faptul ca mi-a spus ca a vazut gagicile cu cezariana foarte "avariate", toate se vaitau de dureri de cap si de spate. Plus ca o prietena de-a ei, care a nascut prin cezariana, a ramas cu dureri de coloana de la anestezie. M-a cam ingrozit.
E adevarat ca nu trebuie sa misti capul 24 de ore dupa rahie? Eu sunt tare bulversata. Dupa cat timp poti sa misti capul? Si dupa ce trece efectul anesteziei, ce analgezice iei pentru durere?
Oricum, au inceput grijile si gandurile.
Carmen 36+ cu bebe Andrei
Carmen 35+ Andrei
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png
carpatina spune:
Buna dimineata!
Tomasa, sper ca te simti mai bine!
Sabina, chiar ca povestesti frumos...
Prisi.. draga de tine.. mi s-a facut pielea ca de gaina cand am citit prin ce-ai trecut...
Tare mai urasc momentele in care esti intr-unul dintre momentele delicate ale vietii tale si, vrei nu vrei, esti si "material didactic" pentru niste studenti care nici macar nu sunt toti cu gandul la ce li se explica...
36+ cu Ioana