Mamici de septembrie - octombrie 2007 (78)
Raspunsuri - Pagina 26
Carmenita spune:
Sim, la multi ani! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de bebe Stefan! Multumesc mult pentru raspuns! Voi sta cumintica!
Carmen 36+ Andrei
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png
sim_stoian spune:
Multumesc, fetelor!
Anul asta e diferita ziua mea, in sensul ca nu mai ies nicaieri sa sarbatoresc, dar am acasa cea mai mare comoara . Si mai am un motiv sa fiu fericita: azi semnam antecontractul pentru casa, sper ca intr-un an, doi sa ne mutam si noi la casa si bb Stefan sa aiba unde sa se joace la aer curat.
Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
Povestea nasterii
sim_stoian spune:
Terrapin, si eu as fi vrut sa nasc intr-o zi de 13, dar bb a venit cand a vrut el (si dr). Oricum, e conceput intr-o zi de 13, asta stiu sigur
Poze
Povestea nasterii
sim_stoian spune:
Revin mai tarziu, ma duc sa ma odihnesc putin pana se trezeste puiul.
Poze
Povestea nasterii
danuta36 spune:
'Neata!
La multi ani SIM!Multa sanatate si sa fii iubita!
Urmy ce patanie...
Mey fetelor,chiar nu stie nimeni sa-mi zica ce e cu glicerina aia boraxata?are rost sa iau sau nu?
Ieri am avut niste intepaturi in partea de jos a burtii,de abia mai puteam merge si asa o presiune...or fi fost contractii???
Dana 36s+
isabeluta spune:
Danuta glicerina boraxata se da pe san si pe gurita lui bebe pentru a preveni/vindeca zabaluta (? parca asa ii zice popular).
isabeluta37 +
bebita
AMR 15 zile
isabeluta spune:
Glicerina se mai pune pe san si pentru a repara ragadele, dar mult mai bun este Garmastanul...
isabeluta37 +
bebita
AMR 15 zile
rodicamaries spune:
La Multi ani Sim
Mai Annisisa, mai lasa din chefuri ca te asteptam aici sa ne povestesti cum ai nascut tu cu zambetul pe buze, distrandu-te cu medicul, si intr-un timp record:o ora jumate, si ai ramas si fara dureri, si cu un bebe super
Eu mai am trei zile,cine mai e inaintea mea "programat" la nastere?
Asa creste puiul meu
Rodica 39+
AMR 3 zile
prisi spune:
buna,
azi ma simt un pic mai bine, am dormit pe burta chiar, dar fac tratament in continuare si stau cu gheata la burta, am noroc ca e mami a mea la mine si face ea toata treaba
poze
Marta si Miruna