Mamici de septembrie - octombrie 2007 (78)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Betty ce dulce e BB Mario!!!
Si tu esti un betzisor de mamica!
Imi place muuult poza cu la 'mami la alaptat' - parca e o pictura de Gustav Klimt, din seria cu mamici...

(P.S. si nu fii critica virgula cu tati fotograf: bine ca le face fara blitz! - fara trepied si la lumina asa putzina nu au cum iesi mai bine!)

Piciulika 37+ Michael
Si suntem in luna 9!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Betty, e un scump bb Mario.

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Bernix, cred ca tuturor proaspetelor mamici le e dor, la un moment dat, de perioada "cu burta"... Eu sunt si mai si.. nu vreau de pe acum sa renunt la ea . Dar procesul e ireversibil.. asa ca ai dreptate, principala ta dorinta /grija acum e sanatatea micutei tale. Sunt sigura ca esti o mama buna... si ca fetita ta se simte ocrotita.

Betty, tare dragut micutuil tau!

36+ cu Ioana

Mergi la inceput

Mai Nana, nici o vorba azi? Hai sa nu zici ca e din cauza aceea...

36+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

betty bebe Mario e un scumpel si un dulcel! sa va fie sanatos!

danielle 38+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

am ajuns si noi acasa... gura cea "aurita" a teodorei...
asa: duminica 9.09.2007, ora 23.00 a venit pe lume Robert Stefan, 3.610 g, 54 cm, Apgar 9, nastere naturala ... pustiul meu nu l-a mai asteptat pe Tutunaru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Madalina, felicitari pt bebe Robert! Sa va traiasca si sa fie fericit! Recuperare grabnica pt tine!

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Bun venit acasa alehiam si felicitari! Bun venit pe lume Robert Stefan!

36+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Bine ai revenit Alehiam, sa va traiasca puiul, sa fie sanatos si norocos! Cu cine ai nascut pana la urma?

Betty, stiu ca nu e bine sa stea mult in scoica, stiam insa ceva la genul maxim 2 ore. Insa nu prea am de ales uneori. Si pe Alex am tinut-o fara probleme. In orice caz, nu iti imagina ca sta acolo mereu, macar in scopuri de KK. Acum am si carut si va sta in el probabil cat nu e in camera lui.

Bernix, si eu simteam dorul de burtica la prima sarcina. Si mult timp dupa parca nu mai eram completa, imi lipsea burtica si imi lipseau miscarile lui BB. E normal sa simti asa. De data asta parca nu am simtit chiar asa lipsa burticii.

Eu am dormit numai jumatate de ora de dimineata pana acum, dar sunt multumita ca am reusit sa o culc pe Alex inainte sa se trezeasca Andrei. Belferul se lafaie acum in carut in living. Doarme inca...mai e cazul sa sper ca dorm la noapte?

Am si eu cateva intrebari pentru mamici (burticile sper sa nu se supere pe mine, poate le va fi si lor util):
- cat au durat lohiile si cam cum erau dupa 2 saptamani? La mine din weekend nu prea mai sunt rosii, mai mult rozaliu galbui, si de ieri vad ca aproape nu mai pica nimic. Parca la Alex a durat mai mult.
- se da cineva cu vreo crema de vergeturi sau anticelulitica? Daca da, cu ce? Merge si daca alaptezi?

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Nana nu lipseste din cauza aia , ci ptr ca noaptea nu doarme deloc si recupereaza ziua. Mi-am schimbat orele de somn si parca vad ca dupa ce nasc, bb doarme noaptea si ziua eu sunt zombie. Sper sa nu.
Carpatina, Danielle, .

Alehiam, felicitari ptr bb si bun venit acasa!

Nana, 39+ Razvan Andrei

In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput