Mamici de septembrie - octombrie 2007 (78)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Frumusel foc bebelusul Betty

Bine te-ai intors Alehiam! Bun venit pe lume bb Robert!
Ma intereseaza nasterea naturala, poate ai timp de o povestioara.

Ali33si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Terrapin spune:

Buna dupa amiaza burtici!

pentru mamicile care au nascut, Danielaradu, si aleiham. Sa va traiasca puiutii!

Bun venit acasa ramonaianiCe poveste de nastere inedita. La cat te-ai chinuit ai mai avut puterea sa te gandesti la bancuri si sa razi…Bravo!!! M-a emotionat in schimb prima urare de La multi ani pentru micuta!

Mada, eu am cumparat trusa+ anestezicul de la Farmacia spitalului Municipal...

Tomitza, Tomitza, ies la pensie majoretele noastre pana nasti…Eu nu ma las…le mai pun la treaba

Gabriela, tare emotionanta povestea nasterii Sarei, intr-adevar, ai povestit tare frumos...

pentru ziua Sofiei!!!

Gema nastere usoara!!!

Alinush, sanatate sotului!

Rox, super tare cu sondajul acela, oare il trece cineva? Ce minte luminata l-o fi conceput?

Vmkriss, punem fetele si pentru voi?

RGE, pentru mine placenta asta a fost intotdeauna o problema...si la mine e gr 3 dar am deja 38+; cu toate acestea bebelul meu nu se grabeste sa se nasca...Depinde ce va spune medicul tau, poate, cum spun si fetele, ai nevoie doar de o supraveghere mai atenta.
Sa ne tii la curent!

Tomasa, multumesc mult pentru incurajare , de obicei eu sunt o fire calma, prefer sa-mi reprim anumite sentimente decat sa arunc cu reprosuri… Sper ca bebelusul sa imi dea mai multa putere si sa rezist situatiei neplacute. Sincer nu-mi doresc decat sa fiu lasata in pace…

Piciulika, , ai dreptate , cred ca cel mai bine va fi sa ignor ce e in jurul meu si sa ma ocup numai de bebe...si de sot, normal.

38+ Andrei Laurentiu
http://bd.lilypie.com/J1Arp3.png

Mergi la inceput

Gabriela si Ramona m-ati terminat cu povestile nasteri

Adimercedes

Rox trebuia sa-ti faci timp si ptr tine ptr un pui de somn.
Vergeturi n-am avut nici la prima sarcina si sper sa nu am nici la asta, ptr celulita n-am folosit nik si nici nu voi folosi ca e frectie la picior de lemn...in schimb am sa-mi iau mai in primavara un pachet de tratament complet masaj+tratament cu namol+bai termale de vreo 10 zile si ceva voi remedia...macar relax.

Ali33si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Terrapin spune:

Am fost si noi astazi la doctor, din nou, dar numai pt reteta.
Asa ca 10 zile de acum ma tratez cu Ampicilina si meclon ovule
Pe 21, la spital, cu bagajul, poate il convingem pe bebe sa iasa.
Sincer, nu ma grabesc, chiar ma rog sa stea cumintel pana atunci...

38+ Andrei Laurentiu
http://bd.lilypie.com/J1Arp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns youngrita200 spune:

Si sa mai zica cineva ca nu se asterne praful pe creier o data cu trecerea timpului! Offfff, batranetile astea! Deja intrasem in panica vazand ca de la pagina 8, dupa fiecare refresh, apar aceleasi mesaje. Dar nu m-am uitat CATE pagini au mai crescut de atunci... Doamne, Doamne! Si de cand astept sa vad daca se vad pozele de la prezentarea de moda! http://www.flickr.com/photos/13337248@N06/ Sa+mi spuna cineva, please, daca e ok...

rita [38+]

Mergi la inceput

Pai noaptea ce faci mai Nanico...tricotezi...sau te pregatesti sa-ti muti domiciliul in America.

Ali33si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Andrusca13, bine ai venit printre noi!!! Te primim cu drag, ne bucuram mult ca te-ai hotarat sa ni te alaturi.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
36+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Youngrita, pai e SUPER-OK!!! BRAVOOOOOO!
Imi place tare!!!

Piciulika 37+ Michael
Si suntem in luna 9!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Fetelor eu sunt cobza...asta-mi lipsea, am o stare de-mi vine sa fug din mine .

Alehiam, felicitari!!! Sa va traisca micutul si sa fie norocos!

Isabeluta, sanatate multa. Sper sa nu racesti pana la urma ca e tare nasol.
Bee, multumesc, scumpo. Sper doar sa nu se agraveze. Beau tone de lichide, compoturi, ceai si suc, am o burta de la ele...!
Bernix, eu chiar as vrea sa aud ce s-a intamplat acolo, nu de alta dar nasc cu acelasi medic, stii tu. A decis bine sa o scoata mai devreme, era musai?
Andries, bine ai revenit. Acum ca te-ai mutat nu mai ai motiv pt. absenta, te asteptam mai des.
Terrapin, e extraordinar ca esti calma, ii vei transmite asta si bebelusului si va bine. O sa vezi ca iti va monopoliza toate gandurile si preocuparile in asa fel incat chiar vei ignora orice altceva. Mai voiam sa-ti multumesc pt. aprecierile la adresa lui Tudor, e un baietel foarte foarte dulce si avem o relatie speciala, provenita tocmai din faptul ca l-am ingrijit aproape in exclusivitate. De-aia imi si fac griji sa nu-l ranesc sau indeaprtez cumva cand vine surioara. Sper sa ma ajute nervii sa nu fac asa ceva...eh, griji de mama la puterea 2.
Youngrita, se vad pozele si sunt super. Ai fost o frumoasa!
Gabriela, Ramona, multumim pt. povesti . Au fost extraordinare, am realizat inca o data ce minune e venirea pe lume a unui suflet de om!!! Un strop de nemurire...

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
36+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Fetelor, am sentimente fooooarte negative! Adica ii urasc pe cei din industria confectiilor pentru bebei!

Calc lucrusoarele lui BB.
Adica in loc sa calc, ma lupt cu cate 3 etichete pe fiecare salopetutza, bluzutza etc. !!! Ce le trebuie atatea?!
Si cand stiu ce m-nerveaza pe mine etichetele la ceafa, am inceput sa le descos. MOOOR...!

Piciulika 37+ Michael
Si suntem in luna 9!

Mergi la inceput