Mamici din Cluj...partea a 3 a!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaruta mica spune:

Ven, daca vrei, putem sa ne intalnim si sa mergem impreuna. sau macar sa iti mai raspund la diverse intrebari.
Dr. Nanu as putea sa zic ca pare a avea o predilectie catre cezariana (asta-i jumate gluma, jumate serios!)... eu stiu foarte multe cliente de-ale lui care au avut cezariana acolo. nu stiu in ca masura au fost necesare, a fost alegerea lor sau a lui... in cazul meu dupa 29 de ceasuri de travaliu s-o lua decizia asta... echipa o inclus doi obstetricieni, un anestzist, un neonatolg, o moasa si o asistenta medicala si un medic rezident. deci multi care or fost toti platiti din banutii pe care i-am dat chestie care mi se pare grozava!
am fost foarte bine ingrijita si m-am simtit bine pentru ca pentru mine e esential ca mediul in care stau (si mai ales in primele clipe ale alexiei) sa fie placut. ori dup[a povestile pe care le-am auzit la stiri inainte de nastere despre materinitatile din oradea si iasi cu tot felu de probleme - am considerat binevenitoa oportunitatea!
asta e. mai povestim.
iti stau la dispozitie daca mai ai nevoie de informatii.
un zambet
mamaruta mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Coryydo spune:

Si eu as vrea sa merg sa vizitez clinica particulara: sunt curioasa!

Corina, 11 sapt

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

Azi am ajuns si eu pe net ca mama mea sta azi cu mine pe post de baby sitter.

Draga Ven datele date de Mamaruta sint foarte bune (nu sint sigura de tel mobil pt ca in aprilie cind eu am nascut acolo tocmai i se furase, dar il gasesti si pe fix daca nu e in concediu).

Toate datele pe care eu le am erau valabile in aprilie. O nastere normala era 6 mil. si a crescut la 8 mil. iar o cezariana era 10 mil. si a crescut nu stiu la cit. In rest si eu am fost foarte multumita.
Ai grija doar ca iti trebuie programare. Asa ca mergi cit mai curind posibil. Daca te mai pot ajuta cu ceva, spune!

In rest toate bune, sanatate sa aveti voi si .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

Coryydo puiule, sutienul meu a fost adus din Ungaria dar stiu ca la standul din Central aduc si la comanda. Incearca!

Te pup si sa ai spor la dospit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruscus spune:

mai fetelor eu tocmai sambata plec din cluj, tare mult as dori sa va cunosc, dar plec la bistrita pt ca sambata facem cununia religioasa si tambalaul de dupa, asa ca data viitaore o sa ne cunoastem, cat stati prin cluj?
numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaabeL spune:

Buna ziua dragutelor din Cluj ! Citesc ce scrieti si ca vreti sa va intalniti in parc si as vrea sa vin si eu, inchid ochii si-mi imaginezi castanii din parcul mare, mi-e asa de dor de Cluj , nu l-am vazut de un an, dar sa revin... citesc cu atentie de clinica particulara de pe str Decebal, eu sunt aist medic pr. si am lucrat 10 ani la Ambulanta ( pe Horea) si in paralel si la o clinica de chirurgie plastica particulara (de fapt numai una e la Cluj), am nascut fetelor la Stanca, am vazut si clinica particulara de obstetrica si ginec, intr-adevar conditiile sunt fara nici o discutie mult mai bune la particular, dar trebuie sa fiti sigure ca are si aparatura necesara in cazuri de urgenta atat pentru mama cat si ptr nou nascut, precum si personalul medical. Eu daca as fi in Cluj si ar mai fi sa nasc o data as alege din nou Stanca (Ginec II).
Dar vedeti voi va orientati! Va doresc sa aveti timp frumos sambata in parc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta mica spune:

dr. Nanu are chiar tot ce poate avea nevoie un spital. inclusiv incubator si tot ce e nevoie pentru bebelus, iar pentru mama - la fel. de altfel, asta a fost in urma cu doi ani cand eu am fost a 16-a nastere asa ca sunt convinsa ca intre timp e chiar mai dotat spitalul. dar paza buna trece primejdia rea asa ca si eu sugerez sa intrebati.
un zambet
mamaruta mica
(abia astept sa ne vedem maine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Fetele din Cluj, pe 12 august suntem in Cluj, Andreas, Corinna shi Alexandru, cum dam de voi sa va cunoashtem??

Corinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Mai fetelor care cautati sutiene pt alaptat,sa va fie rusine!Trebuie sa va spuna o bucuresteanca(ce-i drept fosta clujanca)unde gasiti sutiene Jolidon sau Triumph??Triumph se gasesc la Central,iar cele de Jolidon inca le puteti gasi la Metro(si sunt har domnului muuuulte)si peste drum de Central,unde au si haine de bb.Stiu sigur ca sunt pt ca am cumparat eu pt nasa mea acum 2 saptamani.
Ce dor mi-e de Cluj!De oamenii de acolo,de parcuri....
Chiar daca acum sunt in Bucuresti cred ca in momentul cand o sa fiu si eu cu o sa ma alatur voua(da Doamne sa fie cat mai repede)
Vreau sa va intreb si eu ceva: a fost careva dintre voi la Holmed?Stie cineva ceva de dna dr Szigmund?Ce parere aveti despre ea?Eu am facut acolo o intrerupere de sarcina si acum ma tot gandesc ca poate din cauza ei nu reusesc sa raman insarcinata?Desi cica nu as avea motive ca sunt sanatoasa.
Aveti grija de voi,pupici pe si poate ne vedem cand mai vin prin Cluj.

adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

quote:
Originally posted by ruscus

mai fetelor eu tocmai sambata plec din cluj, tare mult as dori sa va cunosc, dar plec la bistrita pt ca sambata facem cununia religioasa si tambalaul de dupa, asa ca data viitaore o sa ne cunoastem, cat stati prin cluj?
numai bine

Salut, ruscus!!!
M-am bucurat cand am auzit de Bistrita!!!
Esti din Bistrita??? Felicitari pentru cununie!!! Casa de piatra!!!

Esti si tu insarcinata??
Eu sunt din Bistrita, sunt in luna a 4-a si tare m-as bucura sa schimb ceva pareri cu cineva din B-ta......
Toate cele bune! Ma duc la "Zilele Bistritei" :)

Ven
16 sapt. si 4 zile

Mergi la inceput