Mamici din Cluj...partea a 3 a!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

In numar restrans cei drept, am reusit sambata sa ne intalnim in parc, Sofie cu o dulceata mica, Liliana cu un flacau pe cinste si subsemnata cu cel mai murdarel copil din zona...ma bucur ca ne-am cunoscut!!! Sper sa reusim sa ne mai vedem..candva!
Vacanta placuta!

Raluca si Ilinca (1 an si 5 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cezara spune:

Buna tuturor,

Am ajuns si eu in parc, ce-i drept in jurul orei 13.00 . Iulia (cu tati) a fost in parc de pe la vreo 11.00, eu am lucrat sambata si am trecut sa-i "iau" . M-am tot uitat la groapa de nisip dupa Alexia si Mamaruta.Cum nu le-am vazut am crezut ca am ajuns ( eu) tarziu. Poate ca erati inca acolo , nu-i asa Raluca?
Din pacate cred ca o sa mai puteam veni in parc peste vreo luna (la sfarsit de saptamana) daca nu cumva iese soarele sa putem merge in cursul saptamanii.

Va pupam si sa aveti o saptamana frumoasa

Cezara si Iulia (aproape 2 ani)

Mergi la inceput

Cezara, Ioana cu Alexia nu au fost la intalnire....noi am stat de pe la 10.30 pana la 12.30 si am tot miscat dupa dorinta copiilor.
Pacat ca nu l-am reperat pe tati cu Iulia...
Noi mergem zilnic in parc cand e frumos, mai ales dupa amiaza, asa ca ramane valabila propunerea de intalnire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaabeL spune:

pentru gongutza!
Eu am nascut cu d-na dr.Zsigmond, la Holmed am facut toate consultatiile inainte de nastere, am facut si un chiuretaj acolo inainte de nastere, pot sa-ti spun din punctul meu de vedre ca a fost nemaipomenita, am nascut un baietel de 4 kg, mi-a facut epiziotomie, nu pot sa spun decat ca m-am refacut f repede, totul a fost foarte bine. Nu cred ca din cauza chiuretajului sa nu mai poti ramane gravida, este un medic cu foarte multa experienta, si am avut 2 prietene pe care le-a tratat pentru sterilitate si acum au copii si sunt bine mersi. Rabdare si incearca sa iei niste vitamina E si Acid Folic nu poate decat sa ajute, iti doresc numai bine si sa ne dai vesti bune cat mai curand.

Mergi la inceput

Tot clujul in concediu, unde ati disparut????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpintilie spune:

Buna, fetelor!
As vrea eu concediu!!!Da de unde...Sedinte peste sedinte si lucru de nu mai stiu de mine.
Raluca, am incercat sa dau de Denisa. I-am scris si mail, dar din pacate nu am primit raspuns. Imi inchipui ca e foarte ocupata cu bb mic.
Asa ca daca imi poti spune la cine altcineva sa apelez pentru intrebari legate de Stanca, iti sunt foarte recunoscatoare.
Ce-ti mai face fetita? pentru ea.
Dana,17s si 3z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Coryydo spune:

Dana, si eu sunt din Cluj dar sunt gravidutza si eu in 12 saptamani!

Si eu voi naste tot la Stanca! Cine iti este medicul?

Corina, 11 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cezara spune:

De regula sunt aglomerata cu o gramada de treaba si reusesc sa intru pe site sporadic. Acum fiind inainte de concediu, e dezastru.... iar Iulia simte cel mai tare lucrul asta. Inca doua saptamani si gata....plecam in cocediu.
De aceea iertati-ma ca nu prea reusesc sa intru in legatura cu voi mamicilor.

Dpintilie,

eu am nascut la Stanca in iulie 2001. Ce pot sa-ti spun , pentru mine statul in spital nu a fost prea placut, poate si din cauza ca noi am stat putin mai mult (7 zile) pentru ca am nascut-o pe Iulia prematur . Medicii sunt foarte draguti (ginecologul si pediarii) insa asistentele si infirmierele .......Desigur sunt si exceptii printre ele. Cele de la copilasi sunt dragute, cele pentru adulti (pentru mamici) habar n-au ce inseamna bunul simt sau macar sa aiba habar putin,putin de hai sa-i spun psihologie. Cel putin eu asa am nimerit atunci.
Saloanele erau dragute.Fiecare avea baie cu dus. Eu am stat intr-un salon cu 4 paturi si ceea ce mi-a placut atunci era faptul ca peste noapte puteai dormi cu/fara bebe in salon. Il puteai duce in salonul bebelasilor sau putea sa ramana cu mama.
Eu am nascut cu dl.prof.Stamatian (despre care nu pot sa vorbesc decat la superlativ , de fapt nu m=as lasa pe mana altcuiva). Sotul meu ,soacra si cumnata mea au stat cu mine in sala de travaliu pana aproape la final(pana la expulzie) . Eu am intrat in sala de nasteri crezand ca mi se va face doar un control si dupa 10 min. sotul meu era sa lesine cand asteptandu-ma pe mine sa ies din sala de nasterii si sa plec inapoi in sala de travaliu, a iesit pediatrul cu Iulia sa le faca "cunostinta".
....uite,fara sa vreau ti-am povestit un fragment din episodul nasterii, care pentru mine a fost o adevarata aventura.
Apropos, la gimnastica pentru gravide mergi?
Conteaza sa sti, pe mine m-au ajutat exercitiile si mai mult m-a incurajat si d-na profesoara de gimnastica( care este o super-draguta) vazand-o prin preajma mea in momentele acelea.
Oare ce sa-ti mai spun?
Mi-am amintit. Inainte de a naste cu vreo saptamana am mers la Stanca si mi-am pregatit terenul sa-i spun asa: am vorbit cu moasa cu care am dorit sa nasc, cu pediatra etc.
Ceea ce este important e O.K.( te simti in siguranta atat tu cat mai ales bebe)- prea putin conteaza atitudinea unei asistente mai " acre" care poate s-a mai indulcit .Spun asta pentru ca la momentul respectiv seful clinicii era foarte interesat de atitudinea si calitatea serviciilor personalului precum si de confortul pacientelor .
M-as bucura daca iti sunt de folos informatiile. Daca pot sa te ajut cu orice altceva, te rog sa ma intrebi. Multa santate.
Cezara si Iulia (aproape 2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpintilie spune:

Cezara, iti multumesc din tot sufletul pentru informatii!
Sincera sa fiu ma cam sperie nasterea si tu m-ai linistit.Eram destul de stresata si de conditiile de igiena. Si tare imi doresc si eu sa fie sotul meu langa mine in momentele alea. M-ai incurajat mult!!!
Cand o sa mai ai timp de scris te rog sa-mi spui si cam ce iti trebuie in spital. In mare stiu si eu dar nu stiu la Stanca daca te lasa cu pijamale, capot, etc. de acasa si mai ales ce-ti trebuie pentru bebelus.
Inca o data multumesc si multa sanatate si tie si la puiutzul tau.
Corina: eu o sa nasc cu dl. doctor Todea Cezarin(sper). Am auzit lucruri bune despre el.Tu cu cine o sa nasti?

Dana,17s si 3z.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Dragelor mamici din Cluj eu sunt o aspiranta la fericirea de a fi mamica il cunoaste careva dintre voi pe conf.dr.Mihu Dan de la Stanca?A facut careva tratament de sterilitate cu el sau altceva?.Ma scuzati am uitat sa ma prezint , ma numesc Stanca.
Va multumesc

Mergi la inceput