Mamici din Cluj...partea a 3 a!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Coryydo spune:

Tuchi, unde gasim sutiene de la Triumph?

Mersi!

Corina di bb din burtica de 11 sapt!

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Saso spune:

fetelor..... venim la cluj!!!

zburam joi!

eu am sa incerc..sa intru din cluj pe net si poate stabilim o intilnire.. poate daca ne vedem.. realizam ca ne cunosteam demult!

astept vesti de la voi... chiar as vrea sa ne intinim...de cind visam la parcul mare.. cu caruciorul.. cu copilasul meu!!!
astept sa-mi dati de stire.. daca ne intilnim...si unde si cind.. sau da-ti-mi ceva nr de tel si va sun!!

pupici..la toate

clujule.. pazea ca venim!!!

Nathalie si Sofi
http://www.nathalie.net.ms/

Mergi la inceput

heron..
venim!

joi sintem acolo.. si simbata incerc sa ajung.. daca ai vre-un nr de tel.. spune-mi si te sun!

01722-410075 al sotului meu.. e connex ro!
astept vesti!!

Nathalie si Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

sambata, intre orele 10-11 in Parcul mare, in zona de joaca a copiilor, langa Hotel Sport, va asteptam pe toate!!!!! Sa speram ca nu ploua...

Raluca si Ilinca (1 an si 5 luni)

Mergi la inceput

ok

venim!

cum ne recunopastem?

noi avem carucior bleumarin cu stelutze galbene.. si ne puteti vedea aici, pe pagina de web.

cum va recunoastem noi pe voi?

Nathalie si Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heron spune:

Excelent, atunci pe Simbata la hinti cum le spuneam eu cind eram mica! Cum vad pe cineva cu carucior sau copilas mic, eu intreb sau il trimit pe baietelul meu (care are 7 ani) sa intrebe.

Pe curind,

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Sofi, eu sunt blonda- vopsita, Ilinca 1 an si 6 luni....ce sa zic, ne gasim noi cumva..daca e cald am sa imbrac un tricou rosu,daca e frig un pulover rosu- asa ca sa va sar in ochi!

Raluca si Ilinca (1 an si 5 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

io is sotul Venerei si ma fac port-drapelul vocii ei care va roaga urmatoarele :

"Vreau sa te rog sa intri pe www.desprecopii.com/forum si sa intrebi la
"Mamici din Cluj - partea a treia" daca nu poate cineva sa imi dea si un
nr. de telefon de la clinica aia particulara si unde anume e strada aia
Decebal (cartier, explicatii cum se ajunge acolo etc.) - eventual
'tuchi' sau 'mamaruta mica'...."

sarumana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta mica spune:

buna seara, sotu venerei,

aici mamaruta mica!

clinica se cheama Hipocrate si ii pe Decebal 55. asta ii relativ central, stada cu sediul mare al Politiei. de la Mc Donalds din Piata Mihai Vitezu treci podul peste Somes si mergi drept inainte. fosta Karl Marx. Mobilu doctorului (pe care, a propos, il cheama Nanu Honorius) e 0722 365305. Fixu ii 433430.
ii tare dragut si clinica ii super. eu una am fost tare, tare multumita.
daca mai aveti nevoie de alte informatii ma puteti suna (0744 88 17 93)... pana atunci sanatate la si

in alta ordine de idei multumesc pentru urarile de pe care le-ati adresat, fetelor, alexiei. am trecut cu greu peste obisnuinta de a spune'am aproape doi ani' si pentru a invata 'am doi ani impliniti'... dar in rest totul a mers struna!

ne vedem sambata in parc. pe mine nu ma puteti rata ca probabil cand o sa ma vedeti o sa va intrebati al cui e copilul (io fiind tare bruneta iar alexia tare blonda!) oricum, probabil eu voi fi cu raluca asa ca nu o sa puteti trece cu vederea doua fetite dragalase. noi de obicei sfarsim prin a sta la groapa cu nisip...

abia astept sa ne vedem.
un zambet,
mamaruta mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Mersi mult mamaruta mica!
Esti o dulce! Asta zic eu, Ven, ca sa nu interpreteze careva ceva...... :) :)
O sa merg in Cluj pe 30 iulie la control la dr. Mironiuc si incerc sa ajung si acolo, sa vizitez clinica.
Sunt incantata de idee........
Eu as vrea sa fac cezariana (asa mi s-a recomandat). Cum e dr. Nanu la operatii de cezariana? Cum sunt anestezistii ?? Se practica anestezia epidurala?

Mersi inca o data!

Mergi la inceput