Mamici din Cluj...partea a 3 a!
Raspunsuri - Pagina 11
Raluca spune:
Marastiul a reusit sa se intalneasca, ce-i drept in etape dar tot e ceva, intr-o zi cu Florina, in alta cu Tuchi.....data viitoare poate reusim sa ne largim cercul...
Duminica , in parc, ce ziceti? Carina, puteti veni?
Raluca si Ilinca (1 an si 8 luni)
machetuza spune:
Buna dimineata, fete clujence!
Sunt si eu o viitoare mamica din Cluj si va urmaresc cu regularitate de cand am aflat vestea cea mareee!!
Vin si eu cu o rugaminte, la voi cele cu mai multa experienta:
spune-ti-mi unde pot gasi haine de , in "inima Transilvaniei"-orasul care nu are nici macar un magazin cu acest specific
Am vizitat deja Rialda si Metro, fara nici un rezultat. Stiam, tot din mesajele voastre ca la Rialda pot gasi ceva pantaloni, dar n-am gasit nimic, iar in Metro vazusem eu 2-3 umerase cu haine pt gravi, dar au disparut acum.
Astept raspunsurile voastre si va doresc sanatate si noroc tuturor!!!
Simona din Gradini Manastur, 16 saptamani
carina spune:
Salutare la toata lumea.
Raluca: noi putem duminica: dimineata intre 11 si 13.30 si dupa amiaza intre 19 si 22. Astept sa hotarati ora si locul exact.
Simona: si eu am avut probleme cat am fost insarcinata cu hainele. Norocul meu a fost ca mare parte din srcina a fost vara si avea ceva rochii mai largi care m-au ajutat. Toamna mi-am cumparat ceva pantaloni cu vreo trei numere mai mari de la Sora si i-am tot purtat pe aia. Clujul e intr-adevar dezastru din punctul asta de vedere. Poti incerca sa cauti o croitoreasa. Unde stati in Gradini ca si noi tot acolo stam, pe Tarnita?
Anda si bebelusa Carina cea nazdravana
http://community.webshots.com/user/andamihai
Raluca spune:
Lume, lume.....hai sa o punem de o intalneala!
Anda, duminica de la 11 vom fi parcul mare, sectiunea topogane, cred ca te recunosc dupa pozele din album....
sa speram ca nu ploua si ne putem juca in voie!
Lista e deschisa, cine mai vine????
carrie spune:
si eu care va tot cautam pe alt forum....
si noi am crescut, avem 3 luni jumate, dar tot suntem inca mici si mofturoase la papa.
si eu stau in Marasti si vreau sa ne cunoastem dar parcul de la Farmec mi-e umpic departe(stau in sensul giratoriu).nu veniti intr-o zi in plimbare prin minunata mea zona?
incercam si noi sa venim duminica in parc
va pupam
cristiana si bb Theodora Alexia
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
Dana_ spune:
Speram sa putem veni si noi in parc Duminica,asta in caz ca terminam sa ne mutam.Oricum cu fetele din Marasti ne vom intalni mai des.
Pupici
Dana&bb Andy
Raluca spune:
Buna dimineata la toata lumea!
Vad ca nu prea va inghesuiti la intalneala,...asta e, noi vom fi oricum dumica in parc daca e vreme frumoasa.sa aveti un WK fain!
ruscus spune:
noi nu putem veni duminica, sper sa va intalniti cat mai multe (multi) si sa va simtiti bine.
spr sa ne intalnim in parcul de la farmec, noi putem iesi intre 10-11 si 16-17 si dupa 18, dar nu stiu cum sa ne intelegem .
carri noi mergem aproape zilnic in piata as dori sa ne intalnim.
numai bine
florina si Danny Thierry(6l)
carrie spune:
imi pare si mie tare rau ca nu ajung duminica desi chiar planuisem sa facem asta dar avem botezul baietelului unei prietene bune.
sa va distrati si nu va suparati pe noi ca venim sigur data viitoare.
Florina si eu vreau sa ne vedem.nr meu de tel e 445442, saptamana viitoare cand e frumos afara(desi nu e neaparat dar sa stam mai mult) suna-ma cand iesiti afara-noi iesim pe la 11-12.
va pupam
cristiana si bb Theodora Alexia
http://photos.yahoo.com/thea_alexia