Mamici din Cluj...partea a 3 a!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Salutare lume!
Asa cum am zis, sambata si duminica am prestat in parc dar....nu am dat de nimeni cunoscut de pe forum...poate altadata!

Raluca si Ilinca (1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cezara spune:

Buna tuturor,

Noi am lipsit ceva vreme si de pe forum si din parc. Acum ca a venit toamna o sa stam mai mult pe acasa.

Raluca,
Noi am fost in parc duminica intre orele 18.00-20.00.
Avem deja un program de week-end prestabilit. Duminica de la ora 12.00 suntem la Teatrul de papusi, apoi dupa-masa in parcul mare.Sambata cel mai posibil sa mergem in parc e tot dupa-masa.

Va dorim multa sanatate , voua si bebicilor vostri

Cezara si Iulia (2 ani si 2 luni)

Mergi la inceput

O, Cezara, chiar nu ne-am auzit de mult....
Noi mergem dimineata prin parc, dupa amiaza o taiem la padure cand vremea ne permite, dar cine stie, poate ne facem program comun intr-un wk sau in timpul saptamanii...

Ii place Iuliei la teatru de papusi? eu inca nu am curajul sa o duc..Acum am inscris-o la gradinitza, un programde dupa amiaza/2 zile /saptamana,sa vad cum reactioneaza....
Voi mergeti la gradinitza?

Mergi la inceput

Raluca,
sunteti curajoase ca mergeti deja la gardinita...Noi inca nu am inceput-o. M-am tot gandit daca sa o incepem sau nu si am amanat pentru mai tarziu. Mi-ar place sa o dau pentru cateva ore, cateva zile dar nu stiu daca se accepta varianta asta .la ce gradinita o dai?
Ma tot gandeam si intreb in drapta si-n stanga daca exista pe undeva vreun curs la care sa avem acces, ceva unde sa se distreze dar sa si invete ceva.
Legat de Teatrul de papusi pot sa-ti spun ca ii place tare mult. Am inceput sa mergem de la 1an si jumatate, insa nu toate piesele sunt pentru copiii mai mici ( ba unele am impresia ca-s pentru adulti). Ce nu i-a placut ei la inceput a fost tonul mai ridicat al actorilor.se speria cand strigau sau cand "plangeau"( nu suporta sa vada pe nimeni ca plange sau e trist si nu este obisnuita cu un ton mai ridicat).

Duminica am fost din nou la teatru. De data asta nu i-a placut momentul in care s-au stins luminile. Uite-asa am stat tot spectacolul in picioare cu ea in brate , pe margine. Era O.K. S-a distrat, a cantat, mai voia si jos sa si danseze cand era muzica, a comentat. Am inteles de ce ii place mai mult pe marginea salii decat pe scaun.
La final nu am putut-o scoate din sala, nu voia de nici o culoare sa plecam acasa.

In rest este destul de greu sa ne facem un program pe care sa-l putem respecta.Ma refer la o plimbare in parc.
Dar maine , miercuri, 24 sept. o sa iesim in parcul mare. Sper pana maine sa reusesc sa postez si o fotografie cu noi pentru a putea sa ne recunoastem mai usor. Daca nu reusesc...ne-am recunoste noi cumva.
Deci miercuri pe la 18.30 vom fi in parcul mare la carusel/topogan.
Va asteptam.

Cezara si Iulia (2 ani si 2 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Ce mai faceti fetelor?Vad ca de intalnit nu prea sta vorba.Eu nu am reusit sa ajung in parc duminica,fiindca noi ne-am mutat si e tare dificil:carat,facut curat,aranjat,bla bla.
Fetelor din Marasti: voi cand iesiti pe-afara?
Florina,abia astept sa-l vad pe Danny,cred ca a crescut mult de cand nu ne-am mai vazut.
Oricum sper sa facem o intalnela mai mare,nu chiar ca cea de la desprecopii din 12 octombrie dar oricum....sa fie.
Pupici

Dana&bb Andy

Mergi la inceput

Cezara, sper sa ajung si eu in parc dupa amiaza desi tati e plecat din Cluj si nu avem masina. Cred ca voi lua un taxi si pe bunicu'( sa fiu sigura ca nu sare din masina)...si venim in parc dupa amiaza!Recunoastere:copil rau cu bunic carunt si mama blonda (vopsita of course!)care urla Ilincaaaaaaaaa!

Dana, noi iesim dupa amiaza in jur de ora 18, de obicei prin parcul Farmec(daca se poate numi parc)Florina si tuchi ies mai mult dimineata....poate intra si ele pe forum si iti dau detalii..

Mergi la inceput

Abia astept sa va cunosc.
Eu sunt bruneta cu par lung si cret iar Iulia este satena si tare energica (nu sta intr-un loc).

Apropo! Ce inseamna copil rau? Abia astept sa o cunosc pe Ilinca.

Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Buna fetelor!
Ce mai faceti?Nu aveti chef de o intalnire?Acum avem si noi timp,deci va puteti baza pe noi!
Pupici

Dana&bb Andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruscus spune:

salut,
in primul rand vreau sa va anuntam ca noi avem doi dintisori.

DA am vrea mult de tot sa ne intalnim, acum ca toamna nu e asa de capricioasa.Am fost intr-o dimineata in parcul de la farmec, era plin de copii insotiti de bunici, am vazut-o si pe Ilinca,cata energie poate sa aiba....

noi maine dinineata vom fi in parcul de la farmec pe le 10\11 iar pe la 18 ca sa ne putem intalni cu Ilinca si Raluca.Tuchi ,dana, carrie voi puteti veni?

sper sa ne intalnim

numai bine

Mergi la inceput