Mamici din Cluj...partea a 3 a!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

Uraaaa!
Eu una voi fi vineri dimineata la 10.30 in parcul Farmec sau am mai putea dupa-masa cind vreti voi, eu as prefera mai spre seara (dupa 18.00).

Dimineata voi fi oricum acolo pina la 11.00 cu Dragos in marsupiu.

Daca nu puteti veni de luni pina miercuri nu sint in Cluj dar revin pe joi si reprogramam.

Sper sa reusim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Buna fetelor.Cu toata groaza va intreb daca nu cumva stiti voi ceva apartament de inchiriat,ca noi nu gasim numai foarte scumpe.Daca stiti ceva,dati-mi un mail pls.
Pupici de la Dana si bb Andy

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Fetelor din Marasti, repet, eu pot iesi doar dupa amiza- sv. bata-l vina! Dimineata Ilinca presteaza in parcul Farmec cu bunicul, sigur ii reperati daca treceti pe acolo, bunic carunt si copil rau!
Azi pe la 18 voi fi cu ea prin parc, noi iesim chir si pe ploaie ca altfel e vai si amr de noi!
va pupam si va dorim un Wk placut!

Raluca si Ilinca (1 an si 7 luni)

Mergi la inceput

Raluca, voi incerca si eu sa vin la 18.00 mai ales ca dimineata am ajuns destul de tirziu si nu era nimeni in parc. Literalmente nimeni!

Imi cer scuze daca a fost totusi cineva (ruscus) dar mai de dimineata am fost la dr. si nu am reusit sa terminam asa repede cum planuisem eu. La 18.00 insa nu am nici o restrictie. Va si ne vedem la 18.00. Sper sa nu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anatolia spune:

Salut,clujencelor!!!Eu,parca stiam ca am participat la discutiile astea cu oarece pareri,dar,nu mi-am gasit nicaieri,nici un mesaj...Ma rog,probabil,imbatrinesc si visez tot felul de chestii...E cineva pe-aici care sa aiba copii mai mari,sa schimb si eu impresii cu mamici"mari"...Vad ca toate sunteti ba burtici,ba cu bebelusi si eu am trecut demult de faza asta(absolut minunata ce-i drept) V-am citit toate mesajele si-mi place sa vad ca va cunoasteti,va intilniti,faceti schimb de impresii...Doamne ce de mare ajutor mi-ar fi fost site-ul asta cind am fost insarcinata,mai apoi cu bebelusi(am 2 fetite gemene de 11 ani) Intreba cineva la un moment dat de dr.Zsigmond...Cunosc personal doua femei care,vai,ce-au avut de tras dupa ce s-au increzut in "profesionalismul" ei....Va pup,fetelor,toate cele bune!

anatolia

Mergi la inceput

Fetelor din Marasti (Florina , Tuchi)- miercuri si joi chiulesc de la sv asa ca pot veni in parc si dimineata, ne intalnim, cum va recunosc(pe Florina o stiu...), Si aseara am trecut pe acolo dar n-am recunoscut pe nimeni!

Anatolia
forumul are o sectiune dedicata copiilor peste 4 ani, acolo,Descantec e din cluj si are copii mai mari!

Raluca si Ilinca (1 an si 7 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruscus spune:

noi vom incerca sa fim in parc pe la ora 10-11, miercuri si joi.
pt tuchi care nu ne cunoaste, eu sunt inalta,parul saten, iar bb e "bronzat" nu ai cum sa il confunzi.

pt celelalte fete care nu stau in marasti ar trebui sa ne intalnim odata in parcul mare, sa mai profitam de zilele frumoase de toamna.

numai bine, va pup pe toate mamici si burtici.
florina si Thierry (6l,2z)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Intr-o perioada cred ca eu eram cea mai inflacarata sustinatoare a intalnirilor in parc, dar cum de 2 ori am mers si nu am vazut pe nimeni m-am lasat pagubasa. Ce ziceti mai incercam o data? Eu as spune sambata sau duminica dimineata (11-13) undeva in parcul mare (Chios). Ce spuneti? Sambata sau duminica? Unde anume sa ne intalnim?

Anda si bebelusa Carina cea nazdravana
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Eu una + bebe Dragos am fost vineri seara in parc de la 18.00 dar nu am dat de nimeni. Iar de luni pina joi am fost plecati din Cluj asa cum am scris.
Eu una zic sa o lasam pe saptamina ce vine, poate se mai ridica vremea si ne apuca si pe noi norocul de un picior.
Deci, luni seara la 18.00-18.30? Urla "sefutul" dupa mine asa ca trebuie sa plec.

Mergi la inceput

Tuchi, eu azi nu am fost in parc....m-am intalnit miercuri cu Florin, are un bebe super frumos!
Luni, daca nu ploua f. tare voi fi pe la 18 in parc la Farmec!

Carina, noi venim si in parcul mare dar doar dupa amiaza...

Raluca si Ilinca (1 an si 8 luni)

Mergi la inceput