Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(73)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna, burtici, noi suntem bine, in caz ca va intrebati de ce nu am mai aparut pe-aici...suntem cu tati al nostru!!! De azi am intrat in saptamina 29 si raportam si 9 kg in plus...e vina lui tati, care maninca toata ziua si ne ispiteste si pe noi...sau mai poate fi si constipatia, ca de cind luam fier avem problema asta...si e destul de grav...chiar ma gindesc sa renunt la fier...
Asa, ca sa stiti ca suntem bine si ca ne gindim la voi toti. Va pupa si pe voi si burticile...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin27+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

Buna, burtici, noi suntem bine, in caz ca va intrebati de ce nu am mai aparut pe-aici...suntem cu tati al nostru!!! De azi am intrat in saptamina 29 si raportam si 9 kg in plus...e vina lui tati, care maninca toata ziua si ne ispiteste si pe noi...sau mai poate fi si constipatia, ca de cind luam fier avem problema asta...si e destul de grav...chiar ma gindesc sa renunt la fier...
Asa, ca sa stiti ca suntem bine si ca ne gindim la voi toti. Va pupa si pe voi si burticile...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin27+ Lucas Daniel

deci asta-i explicatia ca nu ne mai bagi in "zeama"... a venit tati!

PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
nu mai stiu cine intreba exact, dar am retinut cateva "dileme":
-cei de la BabyComfort au si showromm cu vanzare, nu stiu exact unde este, dar veti gasi raspunsul la mamicile de sept-oct (din cate am citit sporadic pe la ele, multe si-au cumparat lucruri de acolo):
- lenjerie impermeabila pt. patut 130x60 cm gasiti la www.cesco.ro/index.php?cPath=82_171" target="_blank"> Cesco-click pe denumire pt. descriere/caracteristici (probabil si in alta parte..)
-cearsaf absorbant (mai mic) la www.bella.ro/ro/produse/articole_pentru_bebelusi/cearsaf/main.htm" target="_blank"> Bella
-scutecele din finet mi s-au parut excelente- le-am gasit o tona de intrebuintari...(le puneam si peste prosopul de la baie, dupa o prima absorbtie il scoteam si il lasam doar in prosopel si il stergeam si mai bine...)
-si eu simt de multe ori simt o presiune in osul pubian, chiar durere de multe ori...

In alta ordine de idei, ieri nu m-am simtit prea bine si ...tot nu mi-am cumparat rochie pt. nunta de sambata...nu am niciun chef sa haladuiesc prin oras, dar trebuie, plus ca mai am o multime de drumuri de facut incolo si incoace .
Se apropie si gradinita lui Sebastian, am inceput sa am cosmaruri noaptea (si ziua) cand ma gandesc la acest eveniment...

Astazi i-a ds tati pe Sebi si mamaia la tara (vin niste muncitori la casa) ; Sebastian este foarte incantat de obicei; astazi a plans f. rau dupa tati, cica striga la poarta "tati, de ce ti-ai lasat copilul, intoarce-te si ia copilul inapoi..."

va pup, ma intorc la treaba..

Camelia, Sebastian si Stefania

lista necesar bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

dany, e ok. eu am pus tot asa cam 11-12 kg, burtica are 96 cm si bblusa avea miercuri, la 31+o zi 1,700kg (pe monitor zicea ca are greutatea de 31+ 2 zile), eu ma gandeam ca o sa fie sub geutate, ca nici eu nu am o burta asa de luna a 8-a...deci nu vad de ce te-ai ingrijora. probabil si tu ca si mine, ai o burtica mai "tuguiata", am vazut ca esti subtirica, probabbil ca din spate nici nu pari gravi.deci daca greutatea bb e ok nu sunt probleme.

http://community.webshots.com/album/560413687VwjHls

32 +Carina
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Azi-noapte am avut si eu arsuri pentru prima data . Groaznica senzatie. Maine facem si noi 28 de saptamani. Ce baieti mari suntem.
Am observat ca noaptea imi amortesc si picioarele. Nu-mi mai gasesc pozitia potrivita de somn.
Cred ca imi schimb si eu de azi semnatura. Nu se supara nimeni pentru o zi

Roxxy 27+Rares Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Buna fetele,

stau cu vopseaua in cap ca m-am hotarat sa nu mai aman treaba asta la nesfasrsit. E fara amoniac dar tot pute !

Si ma doare - nu oasele si chiar el insusi !!!

30s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Dany, multzumesc. Acum m-am masurat, asa cum au zis fetele, stand in picioare, peste buric, si am doar 90-91 cm.
Cred ca am burta cea mai mica...
Plec inapoi la vinete, ca se ard.
La calcat nu sunt amatoare? Reinnoiesc apelul: trimiteti hainutzele incoace ca ma apuc imediat!

Laura 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

stati linistite cu marimea burticii- eu am plecat la Sebastian de pe la 60 cm , iar la nastere aveam 90 si ceva, maxim 100 cm; tot am ramas cu un pic de burtica dupa...El a avut vreo 3 kg, tocmai bine ca am nascut usor; acum am plecat de pe la 70 cm (vreo 10 kg in plus fata de prima data..) si am vreo 103 cm la aproape 31 saptamani implinite. Am in schimb niste picioare butuci si un fund imens...poti sa zici lejer ca sunt doar grasa nu gravida..

Camelia, Sebastian si Stefania

lista necesar bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Jasmin, ma bucur ca sunteti bine si cel mai important, impreuna!!
Cami, cand am citit ce striga Sebi imi venea sa rad si sa plang in acelasi timp. Cred ca sotului tau i se rupea inima.

Mi-au raspuns intr-un final cei de la BabyComfort. Daca intereseaza pe cineva, adresa showroom-ului este Str. Popa Nan, nr 82, in spatele univ Hyperion, in incinta fabricii.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Uitasem sa schimbam semnatura...
Vad ca vorbiti iar de centimetri...burtica noastra are 96 acum...

Pussi, pai nu voiam ca tati sa se simta neglijat...si asa saracutzul e destul de socat de scumpetea din Romania...am zis ca nu trebuie sa-l lasam la greu...acum se uit la nu stiu ce emisiune de sport si profitam si noi sa vedem ce mai faceti...bebelinele noastre ce mai fac?

Cami, voiam sa te sun, dar am ramas cu display-ul negru la porcaria aia de telefon, si nu mai pot cauta in agenda. Cum a fost vineri la eco?

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin28+ Lucas Daniel

Mergi la inceput