Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(73)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata
noi acuma ne-am trezit cu o foame.....
fetele ma dor foarte tare oasele pelviene, cele dintre picioare. voi ati patit asa ceva????
ma duc sa fac papa, pap si apoi va citesc din urma!!! sunt sigura ca voi avea ce citi!!!
pusi

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 32+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 8 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

PUSSI felicitari pt kg..daca tot ati adusin discutie..m-a mancat undeva....raportez din pacate ..sau din fericire ..nu stiu cum sa-i spun..conteaza ca bebe e ok si in grafic....16 kg!!!

ROXANA 34+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

PUSSI..scuze vroiam sa-ti spun ca am vazut pozicile cu hainutele..sunt super..sa le poarte sanatoase!!! si LAUREI FELICITARI PT KG!!..ma scuzati sunt cam adormita astazi...
BB YASMI si eu am aceleasi simptome mai ales daca stau jos mai mult de 5 minute ma doare "pasa" rau de tot..dar cand or ajunge la 3 kg

ROXANA 34+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

neata
noi acuma ne-am trezit cu o foame.....
fetele ma dor foarte tare oasele pelviene, cele dintre picioare. voi ati patit asa ceva????
ma duc sa fac papa, pap si apoi va citesc din urma!!! sunt sigura ca voi avea ce citi!!!
pusi

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 32+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra

AMR maxim 8 sapt!!!!

BB, si pe mine ma doare de ieri asa parca la baza piciorului, nu stiu cum sa spun. Nu bazinul, ci chiar intre, pe partea stanga. Ieri mi-am dat seama chiar ca merg stramb, adica mi-am mutat greutatea pe piciorul drept. Cred ca aratam tare ciudat...

Fetele, plec sa coc niste vinete, ca mi-e pofta. Cred ca nu mai scot mirosul din casa cateva zile din cauza presiunii scazute.
Si apoi, aviz amatoarelor, merg sa calc. Deci trimiteti iute hainutzele incoace.
Pupici, revin dupa ce gat.

Laura 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

pussi, eu am cearsaf din ala impermeabil, dar mi l-a cumparat cumnata-mea din Franta..
uffff..raportam iarasi o noapte grea...
cu arsuri de numa..
pe la 2 incerc sa le potolesc cu un rennie..nimic..asa ca in 5 minute..vizita la toaleta..
pe la 4 iar ma trezesc cu gatu in piuneze...acu' ce sa mai vomit??? bag niste saratele...beau o cana de lapte..iaca asa..in juma de ora s-au mai calmat si am mai reusit sa adorm pana pe la 7 cd s-a trezit sotu' sa plece la serviciu.

32+ piticul Stefanut
AMR 8 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

acu ma pun sa-mi termin romanul de citit..vreau s aprofit de astea 2 luni, ca apoi...vai d e noi de mai reusesc sa citesc ceva

32+ piticul Stefanut
AMR 8 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by laura1713

Am uitat sa ma laud: am mai pus 1 kg!!! Deja imi faceam griji ca eu nu mai iau in greutate, dar se pare ca era nevoie doar de ceva mai multa papica... deci raportam 7 kg.

Laura 31+

Felicitari Laura!

Spune-mi te rog tu cati cm ai la burtica?
Ca eu am pus 11 kg pana acum si am 94 cm....ceea ce mi se pare cam putin...cam mica.

29+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Anca, ti-am facut o mica compunere :P
bb, eu am de vreo 2-3 saptamani durerile astea, isi face loc bb. Nu sunt contante, adica am avut si pauze de cateva zile!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

si pe mine ma doare... cam tot timpul

Vasari din alea vreau si eu! O sa caut si in magazine!

rge ai incurcat bocanele cu muraturi.. respectiv BB-ici

PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

hello, fetelor:)!

victo, si eu am probleme destul de mari cu arsurile, bag si eu rennie si noaptea beau apa plata la temperatura camerei si stau cu capul mai sus
pana trec. in timpul zilei, bag un iaurt dimineta si un pahar de suc din asta gen pfanner, santal 100% portocale si nu mai e asa de crunt. ai grija, dar la mine dupa ciocolata mai ales, desi amara, apar instant arsuri sau dupa ceva prajit chiar daca minimal in ulei...:(

http://community.webshots.com/album/560413687VwjHls

32 +Carina
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg

Mergi la inceput