Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(73)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

bex laura si anacami mersi mult...acum chiar ca m-am mai linistit!

Anacami ...bietul Sebi.... chiar ca eu nu cred ca as fi putut sa il las acolo dupa asa cuvinte

29+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Cami, e super baiatul tau. Cred ca sotul s-a simtit f vinovat ca-si "abandoneaza" () baiatul la tara. Tare mi-e drag baiatul tau.
Dany, nu-ti mai face probleme ca ai burtica mica. Acum 3 ani am cunoscut o tipa care era in 7 luni. Fetelor, avea o burtica super mica (de parca era in 4 luni). A nascut un baietel de 3,500 foarte sanatos. Acum arata de parca nici nu a nascut vreodata (e atat de supla). Nu conteaza marimea burticii. Nu asta arata daca bebe e grasan sau nu.
Apropo, ai mai fost prin Victoria? Nu am uitat de fasul ala.

Roxxy 28+Rares Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by laura1713

Dany, multzumesc. Acum m-am masurat, asa cum au zis fetele, stand in picioare, peste buric, si am doar 90-91 cm.
Cred ca am burta cea mai mica...
Plec inapoi la vinete, ca se ard.
La calcat nu sunt amatoare? Reinnoiesc apelul: trimiteti hainutzele incoace ca ma apuc imediat!

Laura 31+

Laura, chiar iti place sa calci? Eu urasc chestia asta...nu calc decit cind nu mai am ce face...rareori am chef sa calc toate lucrurile...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin28+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxxy80

Cami, e super baiatul tau. Cred ca sotul s-a simtit f vinovat ca-si "abandoneaza" () baiatul la tara. Tare mi-e drag baiatul tau.
Dany, nu-ti mai face probleme ca ai burtica mica. Acum 3 ani am cunoscut o tipa care era in 7 luni. Fetelor, avea o burtica super mica (de parca era in 4 luni). A nascut un baietel de 3,500 foarte sanatos. Acum arata de parca nici nu a nascut vreodata (e atat de supla). Nu conteaza marimea burticii. Nu asta arata daca bebe e grasan sau nu.
Apropo, ai mai fost prin Victoria? Nu am uitat de fasul ala.

Roxxy 28+Rares Matei

Nici Darleena nu are o burtica pea mare, dar sunt sigur ca o sa aibe o bebelina de peste 3,5 kg...Darleena arata super...Sa stii Dany ca marimea burticii depinde si de lichid, nu numai de marimea lui bebe...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin28+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Vasari

Buna dimineata!
Ma duc sa trimit contractele pentru celule stem, nu mai aman, ca poate uit iar! Si poate gasesc si hainute. Pana acum nu am luat decat pt 6 luni, nu stiu cum, dar asa s-a intamplat.

RGE, si eu sunt cam la fel cu perioada asta, imi place extraordinar de mult. Si sotul meu parca e mai indragostit de ea decat mine! Mi-a zis acum 2 zile ca lui o sa-i fie foarte dor de burtica si ca niciodata nu am fost mai draguta, delicata si fragila ca acum. E un romantic. Si ca sunt mai frumoasa decat atunci cand m-a cunoscut! Asta a pus capac la toate!

32+

Vasari, vai, ce dragut! Mi-a placut mult ce ti-a zis sotul tau...Super-cool!...si al meu imi face complimente ca sunt o gravidutza frumoasa, dar nu i-a trecut prin minte ca i-ar putea fi dor de burtica!

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin28+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Eu una n-am sa regret burica, de-abia astept sa-mi tin puica in brate !

30s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Buna ziua dragelor

Azi iesind la plimbare cu Bogdan am intrat intr-un magazin sa ii cumpar lui niste pantaloni de trening, bluzite si niste maieuri. Evident ca pe langa cele enumerate am mai cumparat si 2 costumase de bebe .
Este atat de haios sa ii iei unuia haine de 134 de cm si altuia de 60 de cm . Parca sunt haine de urias si de pitic

Am uitat ce micute sunt hainutele de bebe

Paturicile sterile de care vorbeste Pussi sunt super practice si numai bune de cumparat.
Sunt unele produse de firma Seni , firma ce face scutece de adulti si le gasiti in magazine la tampoane si scutece de adulti nu pe la raioanele de bebelusi.
Eu am folosit in momentul cand Bogdan renuntase la scutec , puse sub cearceaf sa nu se ude salteaua in vreun accident ( cand era bebe mic nu aparusera si la noi).

Astea sunt :

http://www.seni.pl/img_lib/seni%20soft%20razem.jpg

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Si eu la fel. De abia astept sa se faca termenul si sa nasc. Vreau sa-l tin in brate, sa-l pupacesc, sa-l mangai. Sunt curioasa cum arata.

quote:
Originally posted by mihuta

Eu una n-am sa regret burica, de-abia astept sa-mi tin puica in brate !

30s + Sophia

Roxxy 28+Rares Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Jasmin, super! sa va luati revansa pt. lipsa lui tati!
Noi suntem bine, avea aprox. 1.6 kg, nu mai are circulara de cordon, totul ok!

Lala, ma gandeam ce diferenta o sa fie intre cel mare al meu (aprox. 1m) si cea mica (am vazut la alte prietene).Imi imaginez ca va fi cu atat mai mare la tine..Ce zice baiatul mai mare, asteapta?

Cele de la Bella sunt asemanatoare cu cele Seni (de fapt sunt aceeasi firma- numai ca Bella este divizia pt. bebe, iar Seni pt. batrani)
http://www.bella.ro/ro/produse/produse_pentru_incontinenta/produse_pentru_incontinenta_main/incontinenta.htm

fata de cele Bella pt. bebe:
http://www.bella.ro/ro/produse/articole_pentru_bebelusi/cearsaf/main.htm

Camelia, Sebastian si Stefania

lista necesar bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Eu am gasit paturicile sterile de la firma Seni la pachet de 5 buc. cu 8,3 lei. Nu mi s-a parut mult, pentru ca nu se murdaresc din prima, deci nu cred ca sunt chiar de "unica" folosinta.
In legatura cu calcatul... m-am obisnuit, ca trebuia sa ii calc sotzului camasi si costume ca pe banda (in conditiile in care acasa la mama nu calcam nimic, ea le facea pe toate ) si acum e obisnuinta. Dau drumul la televizor si ii dau inainte cu calcatul. E putin mai obositor acuma sa stau in picioare, dar in rest... nu conteaza.

Laura 31+

Mergi la inceput