Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(73)
Raspunsuri - Pagina 31
dany2007 spune:
Roxy ce faci bun azi? sa ne spui....
Dana 26+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
loub_erika spune:
dany2007,sa sti ca eu ptr placinte nu mai folosesc coca de casa,ca acum nu mai am rabdare sa o las la crescut,ca mor de foame...,asa ca cumpar foi de placinta din supermarchet,vreau sa spun ca ies super,le mai ungi in cuptor din cand in cand cu ou.. si ai sa vezi ce bune ies..,am sa iti trimit si tie o portie ,mareee !
31+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
pussi spune:
buna dimineata!
Am mancat deja in 2 reprize decand ne-am trezit!
Ancuta imi pare rau pt. noapte nedormita, tu ai vorbit cu ginecologul.. nu-ti da gynipral sau alt medicament, ca eu inca mai iau Duphaston si Magne B 6 / 2 zi din amandoua + No-spa-ul aferent! Spor la papica si la frezat si la luat prenatalul!
erika bafta azi la eco
laura si eu zic o camasa pe zi ... ce le murdaresti sau de lohii sau de lapte...
victo, da .. te cam pune pe ganduri.. dar e doar un roman.
rge ai dreptate! Sa ne ajute DD pe toate sa ducem sarcinile pana la 37 de sapt. cel putin si sa nastem BB-ici sanatosi!
la ora 20 avem si noi programare la eco 4D... sa vedem ce fac Tustele mele
PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
RGE spune:
DANY ..sincer..eu sunt in pijamale..nici macar patul nu mi l-am facut...cat despre mancare..HABAR NU AM..mai am niste ciorbica de gaina, tocanita....pe care bineanteles ca o sa le termin eu pana diseara...chiar nu stiu ce sa fac de papa...dar la faza cu placinta cu mere m-ai distrus ..PLACINTA CU MERE E VIATA MEA..eu nu suport placinta cu dovleac..bleach...si sotul meu ar manca o tona..asta daca ii face mama sau ma'sa ca eu nu fac .....unde gasesc eu acum placinta cu mere..ia zi tu....ca mi-e frica sa ma apuc ca nu am facut niciodata si daca nu-mi iese ....cred ca fac niste peste azi...as manca niste peste prajit cu usturoi, mamaliguta , branza, smantana...
ROXANA 34+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
RAMONELLA spune:
Salutare!!!!
Roxi felicitari pentru grasunel!!!!!Sa va traiasca!!!!!!!!
Eu azi cred ca voi face gomboti.Sper ca nu v-am facut foarte pofta.
Fetelor,voi stiti ceva despre ceaiul de frunze de zmeur????Am deschis un subiect cu aceasta tema.Dar n-a raspuns nimeni....
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel32+ Beatrice Alessia
AMR 8 saptamani
pet.cost2005 spune:
ramo - eu nici nu stiu ce-s aia gomboti ... daca imi explici, atunci poate ca ai sa reusesti sa-mi faci pofta .
Iar mancare, mancare, mancare .... placinta de dovleac nu stiu sa fi mancat ... da' nu ma inspira. Aia de mere nu imi placea inainte de sarcina (doar aia cu branza), da' acu sunt innebunita si dupa asta cu mere ... mi-am schimbat gusturile. Mi-a facut mama acasa o placinta cu mere buuuunaaaaaaa ... mmmmmm ....
Petronela
bb Silvia
laura1713 spune:
Hai sa va spun cum fac eu placinta cu mere. Este de fapt singura placinta pe care stiu sa o fac, si mai stiu tort de zahar ars. In rest...traiasca mamicile!
Deci: 300 gr faina, 200 gr. margarina (ar fi bine jumate sa fie untura), 100 gr. zahar, 1 lingura de smantana, 1 ou si un praf de sare.
Se amesteca toate, se imparte in doua, se intinde o foaie in tava, se pun deasupra merele rase, amestecate cu zahar si stoarse in prealabil, apoi se aseaza deasupra cealalta foaie. se inteapa din loc in loc cu furculitza si se da la cuptor la foc potrivit. Cand e gata se pudreaza cu zahar (pudra).
Credeti-ma ca e f. simplu si se face iute. Avand in vedere ca altceva nu stiu nici eu sa fac... asta spune multe, nu?
Oricum, nu e aluat care creste, e sfarmicios. Mie imi place mai mult decat cel cu foi.
Spor la treaba si pofta buna!
Cred ca fac si eu o portie, dar mi-e groaza de ras merele...
Laura 31+
laura1713 spune:
quote:
Originally posted by RAMONELLA
Salutare!!!!
Roxi felicitari pentru grasunel!!!!!Sa va traiasca!!!!!!!!
Eu azi cred ca voi face gomboti.Sper ca nu v-am facut foarte pofta.
Fetelor,voi stiti ceva despre ceaiul de frunze de zmeur????Am deschis un subiect cu aceasta tema.Dar n-a raspuns nimeni....
bebelina
poze
AMR 8 saptamani
Eu asta am gasit: Ceai de zmeur-usureaza nasterea si travaliul(se poate bea incepand din sapt38,nu provoaca nasterea,ajuta organismul in cazul in care se declanseaza nasterea).
Trebuie sa spun insa ca nu am incercat si nu garantez ca incerc...
Laura 31+
RGE spune:
LAURA rad eu merele dar faci tu coca..fug sa ma imbrac ca am paralizat de frig...
RAMO
ROXANA 34+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
RAMONELLA spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005
ramo - eu nici nu stiu ce-s aia gomboti ... daca imi explici, atunci poate ca ai sa reusesti sa-mi faci pofta .
Petronela
bb Silvia
Gomboti cu prune.Cu pesmet deasupra....
bebelina
poze
AMR 8 saptamani