Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(73)

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

gata ,abia am comandat si eu contractul ptr prelevarea celulelor stem,de la www.cordbloodcenter.ro ,acum sunt mai linistita,ca tot eram ne-hotarata,asa ca zilele astea primim si noi contractul..,au spus ca se comanda cu o luna inainte de data nasterii,ptr ca putem avea surprize si e bine sa le avem din timp,are dreptate..!!

31+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

quote:
Originally posted by RGE

LAURA rad eu merele dar faci tu coca..fug sa ma imbrac ca am paralizat de frig...
RAMO

ROXANA 34+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

de acord

Laura 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Roxy -citesc ce ai scris de papa si imi curg balutele...nu stiu ce am dar imi vine sa pap non-stop.Daca iti spun cat am putut sa pap zilele astea, nu iti vine sa crezi.Am dat gata intr-o zi o oala de ciorbita,plus pui la gratar,peste ,mici ...sotul meu se inchina cand vede cat bag in mine.Maine ma duc la eco... sunt tare curioasa cat are grasunul meu ,ca burtica e ff mare pt 26 de sapt.

laura1713- multumim pt retetaam sa o incerc zilele astea.

Dana 26+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

quote:
Originally posted by RGE

LAURA rad eu merele dar faci tu coca..

Iar eu va ajut la mancat ...

ramo - ahaaaaaaa .... adica galuste cu prune, cred. Nici de alea nu am mancat, deci nu le stiu gustul. Am avut vreo 2 kg. de prune si am facut compot ... poate incercam sa fac si galustele astea ... macar de curiozitate.

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

pussi,multumim si voi sa aveti bafta la eco, in seara asta o sa avem mai multe vesti ,toate bune...,trebuie sa fim pozitive,eu una simt ca e ok tot ce se intampla cu mine,atat doar sunt curioasa daca mai are cordonul in jurul gatului...,sa speram ca si la scos ,de pe gat!!

31+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

PUSSI BAFTA LA ECO!!
LAURA multumim de reteta..
ERIKA saptamana trecuta George avea esarfa de cordon si acum nici urma de asa ceva..asa ca stai linistita am inteles ca nu trebuie sa ne speriem la cat de zvapaiati sunt astia mici se tot incurca in cordon...in lesa ii zic eu..ca ma tine in lesa..ca are toane cand pleaca cu burta la plimbare si cu lesa dupa el de ma cocoseaza..ma uit cum intra buricul in burta ..mai ales cand mananca trage de el..sa vina mai mult nu stiu de ce
DANY ...lasa ca si eu m-am speriat de cat am papat zilele astea si uite fi'miu cat a pus pe mine chiar m-a socat..daca o tine tot asa eu nu mai nasc

ROXANA 34+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Nu mai scrieti ca deschid acum cap nou.

anca 31+

Maria
poze

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune: