Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(73)
Raspunsuri - Pagina 30
dany2007 spune:
supa de pui....ce bun.Spor la treaba
Dana 26+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
laura1713 spune:
Ancule, pot sa vin si eu la supa de pui? Ca varza am si eu de doua zile...
Laura 31+
ancadragoman spune:
Ma apuc acum si cand termin mancarea va luati burtile si treceti la masa
anca 31+
Maria
poze
AMR 9 saptamani
loub_erika spune:
BUNA DIMINEATA si felicitari RGE ptr grasunel ,multa sanatatela toti bebelusii!!
Noi ne-am cantarit azi dimineata si avem 89kg,deci 19 kg am pus pana acum ,dar inca ma simt bine cu mine,mai avem pana ajungem la 25-30kg..,am prietene care sau ingrasat pana la 30 si vreau sa spun ca acum sunt si mai slabe ca inainte de a ramane...!!!
Azi mergem si la ecograf ,nu mai avem rabdare...sa o vedem pe micuta noastra,care sa dea domnul sa se fi facut mare,ca nu am mai vazut-o de 2 luni...,la ora 16.45 avem programare,asa ca revenim cu vesti pe seara!!!
La Medias ploua ,e urat frig...,dar aer curat din plin..!!
31+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
dany2007 spune:
Am gasit aici barza-ro.com saltelute din cocos,nu mai stiu cine cauta zilele trecute.Laska Cocos se numeste.
Dana 26+ Luca-Rares
dany2007 spune:
Alt magazin interesant are si hainute de gravide: toria.ro
Dana 26+ Luca-Rares
loub_erika spune:
si eu mi-as face o supita azi,asa la caldurica,mi-ar prinde bine...,un lucru sigur stiu ca imi fac placinta cu dovleac,mi-am luat de ieri ,azi imi fac,mor dupa placinta cu dovleac,voua va place?!
31+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
RGE spune:
'neatza fetelor!!..acum ne-am trezit si noi..de fapt numai eu ca George tot face nani,,e puturos ca mami...am uitat sa va spun ca baiatul meu are perisor!!..ne-a aratat doamna dr la eco si io se vede perisorul...avem baiat mare!!!
VA MULTUMIM DIN SUFLET TUTUROR PT FELICITARI!!..SA DEA DUMNZEU SA FIE BINE PT TOATE PANA LA TERMEN!!! ...macar pana la 37 de saptamani
ANCUTZA nu te agita prea tare la bucatarie...sa ai grija sa stai mult si jos!!
BB YASMI si eu am luat-o pe urma ta cu dulciurile!!
ROXANA 34+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
dany2007 spune:
Erika ma inebunesti cu bunatatile tale...nu stiu sa fac placinte de nici un felam incercat o data si a fost esec total,coca nu s-a copt era ff tare...
Poate imi dai si mie o reteta de coca sa fac si iubitului meu sot o placinta de mere,ca e mort dupa ea
Dana 26+ Luca-Rares
RGE spune:
CREEM....am stabilit nastere naturala ...bebe este in pozitie craniana....ramane sa ne vedem cand fac 37 de saptamani ca sa dicutam despre anestezie, sa vorbim cu medicul anestezist..sa punem planul nasterii la bataie..
ANCUTZA mama eu sper sa nu ajunga la 4 kg...cred ca George s-a suparat acum o saptamana cand i-a spus dr ca e mic..si atunci ce o fi zis copilul las ca va arat eu voua mic si a luat 400 grame intr-o saptamana...
ROXANA 34+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"