Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(73)
Raspunsuri - Pagina 29
dany2007 spune:
laura1713 eu nu mi-am cumaparat niciuna pana acum.Am fost sa imi caut ceva, dar nu am gasit sa imi placa.Astept Baby Expo....
Dana 26+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
anacami spune:
Olim, ce poza super!!! sa stii ca si eu am avut o alergie la Sebastian; am fost si la dr. de specialitate, mi-a dat Locoid pt. calmarea simptomelor (mi se facuse pielea ca de la urzica+ ca avem si mancarimi); mi-a trecut in cateva zile
Adina, noi avem un marsupiu care are si o pozitie asemanatoare cu cele din linkul tau (plus inca doua, cu bebe in poz. verticala-una cu el cu fata la tine si una cu el cu spatele la tine): http://family.webshots.com/photo/1390220949073823797VMUxtK
Ref. la imbracatul in casa, mi-am amintit de o fazxa cu SEbi: urla plodul meu, se agita, se inrosea; ce are,ce are- mancase, dormise, era schimbat. Era si soacra-mea cu mine, nu stiam ce sa ii mai facem. A inceput sa urle; i-a venit soacra-mii ideea sa il mai dezbracam- minune- s-a calmat copilul brusc si a dormit dus cateva ore ca un ingeras...In plus, transpira Sebi al meu groaznic la masa, mai ales in primele luni cat il alaptam- explicatia este ca depun un efort considerabil pt. ei in timpul suptului la san..cred ca daca ii dadeam caciulita era nebunie...
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
pufulet74 spune:
Buna dimineata burtici :)
Eu m-am apucat de invatat, am un examen saptamina viitoare :)
Adina, ai scris tu cumva la firma cu marsupii? Daca nu, ma gindeam sa ii contactez eu azi sa vedem ce zic.
Aa, si multumim de telefon si email !
Si eu sunt de acord ca nu e nevoie de caciulita si sa fie imbracat f gros. Si am vazut diferentele intre cum sunt crescuti si cocolositi prea mult copiii in Ro comparativ cu cei de dincolo.
De ex sora sotului meu l-a pus pe baietel din prima zi sa doarma in camera lui si nu are nici o problema copilul, e super bine dezvoltat si echilibrat.
Eu cred ca important e sa cunosti ce variante ai si ce argumente pro si contra si apoi decizi in cunostinta de cauza.
Apropo de pijamale, eu m-am gindit una pentru fiecare zi, am acum 3 camasute de alaptat si mai vreau 2-3 pijamale, pentru ca am inteles ca acolo unde nasc eu te tin 5 zile la nastere normala si 7 la cezariana
------------------------
Flory 31+ Joshua Raphael
AMR 9 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
Victo spune:
neata..
eu m-am trezit de pe la 7, caci tusea asta a mea nu m-a lasat mai mult...
mare greseala sa iei vit c pe stomacul gol..ca te ia cu arsuri...of of...m-am saturat...
tre sa merg la cumparaturi dar sunt doar 11 grade afara si ploua si e urat..bleahhhh
pussi,am citit codul lui da vinci, ca a fost la mmoda acu cativa ani si eu nu stiam despre ce e vorba..;)
m-a prins pana la urma...si te pune un pic pe ganduri..ce-ar fi daca...
32+ piticul Stefanut
AMR 8 SAPT
anacami spune:
Pufulet, bafta la examen!!!
i-am mai cumparat ieri bebelusei 2 costumase tare dragalase; am fost la Unirea la mag. Fox- aveau cica oferte promotionale- spre ex. unul costa in mod normal 1 mil si l-am luat cu 500.000 (format din pantalonasi f. haiosi, bluzita de corp si bluza deasupra. Mi-am cumparat si eu geanta si pantofi de la Leonardo- al doilea produs la 1/2 pret; sa mor de inima cand am constatat ca este posibil sa nu imi vina niciun pantof- port de obicei 38, mi-am luat un 39 care ma cam strange- 40 nu aveau niciun model din cele care imi placeau...
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
ancadragoman spune:
Fetelor ma duc si eu sa ma apuc de mancare si poate intru mai tarziu .
Azi o sa am o zi plina ,la 3 trebuie sa fiu la medicul de familie sa imi iau prenatalul si la 4 vine coafeza acasa sa imi faca niste suvite si sa ma mai tunda putin.
O zi buna va doresc
anca 31+
Maria
poze
AMR 9 saptamani
dany2007 spune:
Anca ce faci bun??
Dana 26+ Luca-Rares
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by dany2007
Anca ce faci bun??
Dana 26+ Luca-Rares
Vreau sa fac o supa de pui cu taitei de casa si o varza calita cu afumatura
anca 31+
Maria
poze
AMR 9 saptamani
pufulet74 spune:
Ancule, spor mult la lucru si ai grija sa nu te obosesti !!
------------------------
Flory 31+ Joshua Raphael
AMR 9 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk