Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(73)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

laura1713 eu nu mi-am cumaparat niciuna pana acum.Am fost sa imi caut ceva, dar nu am gasit sa imi placa.Astept Baby Expo....

Dana 26+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Olim, ce poza super!!! sa stii ca si eu am avut o alergie la Sebastian; am fost si la dr. de specialitate, mi-a dat Locoid pt. calmarea simptomelor (mi se facuse pielea ca de la urzica+ ca avem si mancarimi); mi-a trecut in cateva zile

Adina, noi avem un marsupiu care are si o pozitie asemanatoare cu cele din linkul tau (plus inca doua, cu bebe in poz. verticala-una cu el cu fata la tine si una cu el cu spatele la tine): http://family.webshots.com/photo/1390220949073823797VMUxtK

Ref. la imbracatul in casa, mi-am amintit de o fazxa cu SEbi: urla plodul meu, se agita, se inrosea; ce are,ce are- mancase, dormise, era schimbat. Era si soacra-mea cu mine, nu stiam ce sa ii mai facem. A inceput sa urle; i-a venit soacra-mii ideea sa il mai dezbracam- minune- s-a calmat copilul brusc si a dormit dus cateva ore ca un ingeras...In plus, transpira Sebi al meu groaznic la masa, mai ales in primele luni cat il alaptam- explicatia este ca depun un efort considerabil pt. ei in timpul suptului la san..cred ca daca ii dadeam caciulita era nebunie...

Camelia, Sebastian si Stefania

lista necesar bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Buna dimineata burtici :)
Eu m-am apucat de invatat, am un examen saptamina viitoare :)
Adina, ai scris tu cumva la firma cu marsupii? Daca nu, ma gindeam sa ii contactez eu azi sa vedem ce zic.
Aa, si multumim de telefon si email !
Si eu sunt de acord ca nu e nevoie de caciulita si sa fie imbracat f gros. Si am vazut diferentele intre cum sunt crescuti si cocolositi prea mult copiii in Ro comparativ cu cei de dincolo.
De ex sora sotului meu l-a pus pe baietel din prima zi sa doarma in camera lui si nu are nici o problema copilul, e super bine dezvoltat si echilibrat.
Eu cred ca important e sa cunosti ce variante ai si ce argumente pro si contra si apoi decizi in cunostinta de cauza.
Apropo de pijamale, eu m-am gindit una pentru fiecare zi, am acum 3 camasute de alaptat si mai vreau 2-3 pijamale, pentru ca am inteles ca acolo unde nasc eu te tin 5 zile la nastere normala si 7 la cezariana

------------------------
Flory 31+ Joshua Raphael
AMR 9 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Eu am doar doua pana acuma, deci mai am de cumparat...

Laura 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

neata..
eu m-am trezit de pe la 7, caci tusea asta a mea nu m-a lasat mai mult...
mare greseala sa iei vit c pe stomacul gol..ca te ia cu arsuri...of of...m-am saturat...
tre sa merg la cumparaturi dar sunt doar 11 grade afara si ploua si e urat..bleahhhh
pussi,am citit codul lui da vinci, ca a fost la mmoda acu cativa ani si eu nu stiam despre ce e vorba..;)
m-a prins pana la urma...si te pune un pic pe ganduri..ce-ar fi daca...

32+ piticul Stefanut
AMR 8 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Pufulet, bafta la examen!!!

i-am mai cumparat ieri bebelusei 2 costumase tare dragalase; am fost la Unirea la mag. Fox- aveau cica oferte promotionale- spre ex. unul costa in mod normal 1 mil si l-am luat cu 500.000 (format din pantalonasi f. haiosi, bluzita de corp si bluza deasupra. Mi-am cumparat si eu geanta si pantofi de la Leonardo- al doilea produs la 1/2 pret; sa mor de inima cand am constatat ca este posibil sa nu imi vina niciun pantof- port de obicei 38, mi-am luat un 39 care ma cam strange- 40 nu aveau niciun model din cele care imi placeau...

Camelia, Sebastian si Stefania

lista necesar bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor ma duc si eu sa ma apuc de mancare si poate intru mai tarziu .
Azi o sa am o zi plina ,la 3 trebuie sa fiu la medicul de familie sa imi iau prenatalul si la 4 vine coafeza acasa sa imi faca niste suvite si sa ma mai tunda putin.
O zi buna va doresc

anca 31+

Maria
poze

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Anca ce faci bun??

Dana 26+ Luca-Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by dany2007

Anca ce faci bun??

Dana 26+ Luca-Rares

Vreau sa fac o supa de pui cu taitei de casa si o varza calita cu afumatura

anca 31+

Maria
poze

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Ancule, spor mult la lucru si ai grija sa nu te obosesti !!

------------------------
Flory 31+ Joshua Raphael
AMR 9 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput