Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(73)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Dany, pai noi suntem nimeni?

Laura 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Laura stau in pat si iau no-spa ,atunci trec ,dar vad ca pe zi ce trece se nasoleste treaba

anca 31+

Maria
poze

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Ancutza, de dimineatza m-am gandit la tine... La noi e tare frig si ma gandeam sa stau in pat, dar cum eu nu am stare, trebuie sa ma misc, evident m-am ridicat. Si ma gandeam cum ai spus tu si zilele trecute ca trebuie sa stai in pat... pentru mine ar fi tare greu.

Laura 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

quote:
Originally posted by laura1713

Dany, pai noi suntem nimeni?

Laura 31+

Cam greu in dimineata asta ,nu? eu am fost f matinala, am papat si acum am ajuns si la servici.Am ceva tb pe aici ,sper sa rezist azi.

Dana 26+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Mergi la inceput

Pai nici mie nu imi este usor deloc ,dar daca nu ai incotro stai oriunde

anca 31+

Maria
poze

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Dany, sincer nu mi-e somn, dar sunt tare bucuroasa ca nu mai trebuie sa merg la sv. Cand ma gandesc ce frig si urat trebuie sa fi fost dimineatza la 6 si ceva...

Laura 31+

Mergi la inceput

Clar, Ancutza, esti o mamica cumintica

Laura 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Jasmin, si eu am fost ieri sa imi rezolv niste treburi, am mers mai mult pe jos; mi s-a intarit rau burtica, a inceput sa ma doara ca la apendicita...Cred ca daca nu as fi avut masina, de mult nu mai puteam sa vin la serviciu (ca trebuie sa schimb 2 linii de metrou+una de zutobuz+mers pe jos pana acasa 10-15 min..). Am luat-o exact in luna in care am ramas insarcinata, stiam eu ce stiam...

Adina, super tare NONAME ; eu nu ii pun caciulita in cap decat pt,. cateva minute dupa baita! oricum, ei au temp. bazala a corpului mai mare decat noi, se incal;zesc mai repede,. suporta mai bine temp. mai joase decat cele mai ridicate (pe probate...).Iar afara, cica trebuie sa il imbraci la fel de gros ca si tine- adica cat te simti tu ok, nu mai gros...Mai rau ii sensibilizezi daca ii supra-imbraci..Sebastian nu a fost racit pana la aproape 2 ani, in conditiile in care intotdeauan era imbracat mai subtirel decat alti copii din parc. Unul chiar a facut pneumonii peste pneumonii (nu revenea bine din spital ca recidiva)- era asa gros imbracat ca transpira, ceea ce producea efectul invers dorit de mamica (sa ii fie bine copilului) la contactul cu aerul rece de afara...

Crisstiana, ambele nume sunt frumoase; ne gandeam si noi la Luca pt. Sebi (era la mare moda atunci), numele nostru de familie este insa Matei si sotul a spus ca nu ii place combinatia Matei Luca- pt. ca sunt cei doi arhangheli/sfinti Luca si Matei si ar face unii misto de el...
Mie imi place un singur nume, ii voi pune pana la urma doua pt. ca este si numele soacra-mii si nu vreau sa fie identice in intregime...macar dpdv al actelor/autoritatilor...

Camelia, Sebastian si Stefania

lista necesar bb

Mergi la inceput

Imi spuneti si mie ceva? Voi cate camasutze de noapte intentionati sa luati cu voi la spital?

Laura 31+

Mergi la inceput

Laura eu mi-am cumparat 3

anca 31+

Maria
poze

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput