Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(73)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Si noi va spunem noapte buna, somnic usor si vise placute(noi nu stiu ce somnic vom avea pt ca am papat fff mult.

Dana 26+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Roxana, felicitari pentru bebele grasunel!
Ne retragem si noi la nani dupa ce mai bem o cacao cu lapte.
Somnic usor, ne auzim dimineatza la cafea.

Laura 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Mie imi fac bine dulciurile, ca am glicemia cam mica - 68, si ma mai ia cu lesin cateodata. Dr. mi-a zis sa am mereu la mine o sticla cu suc dulce, sau ceva dulce in geanta, si cand am ameteli mai bag cate o gura.
In afara de faptul ca, intr-adevar nu aduce un aport vitaminic pentru bb, nu cred ca dauneaza dulciurile, asta in cazul in care nu a diabet gestational.
BB - daca ai glicemia normala si nici in urina nu apar glucide eu zic ca poti sa mananci in continuare fara griji.

Eu azi am aflat si niste preturi orientative? Vreti sa vi le zic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

MAi..ati plecat chiar toate la culcare?

Atunci o sa merg si eu, desi nu prea mi-e somnic, ca am dormit azi la pranz. Ne vedem dimineata!

Mergi la inceput

Neata burticutelor!
Ne-am trezit cu o foame de nu mai putem...ma duc sa imi incalzesc mancare sa pap ca nu mai pot.Toata noaptea am visat numai mancare...nu stiu ce e cu mine,nu ma mai recunosc

Dana 26+ Luca-Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Neata si de la noi !!!!!!!

M-am trezit sa-mi pupacesc sotul ... si ma duc inapoi la nani .. .

bb - pai la aia ma refeream si eu cu dulciurile ... eu inca nu am facut analiza aia. Dar acum m-au lamurit fetele. Oricum, m-ai intrecut la cap. dulciuri, da' si eu mananc ... si la inceputul sarcinii nici nu le puteam vedea ...

adina - perfect de acord cu tine cu imbracatul si caciulita ... se vede ca pe-aici sunt altfel de obiceiuri ... numai la noi e mania asta de a infofoli copilasii. Eu pe-aici am avut un soc cand am vazut stilul lor de a-i imbraca ... si totusi nu am vazut asa multe cazuri de raceli la bb ... De aia vreau sa il calesc de mic ... desi eu sunt o fire taaare friguroasa. Si s-a anuntat o iarna grea pe-aici ...

Ne auzim mai tarziu ... somnic usor in continuare ... sau spor la treburi pt. cine-i mai matinal !!!!!!

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Neatza, burtici!
Cred ca din cauza vremii suntem asa somnoroase. Eu am vrut sa ies din casa sa mai cumpar una alta, dar cand am vazut ce frig e si cum ploua, am renuntat deocamdata. Oricum trebuie sa ies, ca doara nu ma baricadez in casa...
Petro, si eu la fel am patit cu dulciurile. In prima faza sa nici nu le vad, desi nu aveam greturi, dar nu-mi trebuiau. Acuma, insa, as manca cu kg.
Pupici

Laura 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Cine vine la cafea?
Raportez si eu o noapte dura,plina de contractii si de dureri de oase...dar in rest e bnine

anca 31+

Maria
poze

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Chiar nu e nimeni pe aici

Dana 26+ Luca-Rares

Mergi la inceput

Eu vin la cafea!
Ancutza, imi pare rau ca te simti asa...
Doctorul ce a zis? Daca stai cuminte trec? Sau trebuie sa stai tot in pat pana la mom.Z?

Laura 31+

Mergi la inceput