Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(73)
Raspunsuri - Pagina 23
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by adinag
BB, sigur ca nastem in noiembrie/decembrie, dar in ce masura schimba asta temperatura in casa? Ca doar dai drumu la caldura si tot cald e in casa, nu?
Si sigur ca fiecare face cum crede el/ea , dar si eu zic sa intrebi un pediatru.
Adina 25+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
adina cum sa nu schimbe temperatura de afara pe cea din casa????? pai de exemplu la mine (chiar daca stau la parter) cand a fost canicula luna trecuta transpiram ca o purcica si nu mai rezistam, acuma ca au scazut temperaturile, stau imbracat cu trening si cu sosete in picoare.... se da drumul la caldura dar la bloc mai trage pe la geam, pe sub usa....
n-are rost sa o mai lungfim cu subiectul asta pt ac fiecare are parerile lui!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 32+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 8 sapt!!!!
bb_yasmi spune:
olim, foarte rarutz pe aici!!!! te asteptam mai des1!!
eu mi-am pus cartofi la prajit, am zis ca decat sa incep inca o tabla de cioco mai bine bag un cartof...
bubulina noastra
AMR maxim 8 sapt!!!!
dany2007 spune:
Jasmin012 - tati e cam ocupat in ultimul timp si nu cred ca a citit ce debitati voi pe aici despre... si daca eu nu am mai stat pe forum,nici el nu cred ca a intrat ...sau cine stie?? nu l-am intrebat...(acum coace vinete in bucatarie ca am de salata ...)
Dana 26+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
Vasari spune:
Olim, felicitari pentru avansul rapid! Chiar ca-i ciudat ca nu si-au dat seama pana acum.
Lala, Adina, mi-au placut mult argumentele voastre pt hainute si caciulite, mai ales ca mie in copilarie mereu mi-a fost prea cald. Cred ca tot asa, exagerau cu grija. In afara de asta, voi cum o sa-i tineti imbracati in casa? In salopetuta cu picioruse si maneci lungi sau body?
Asta era subiectul discutiei de azi la noi in casa si pana ajungem sa vb cu un pediatru sa ne lamurim nu mai am rabdare.
32+
olim spune:
Pai de la inceput mi s-a spus ca sarcina are2-3 saptamani peste data, dar nu mi-a zis nimeni clar pana saptamana trecuta, si m-au vazut si aici si in Romania.Pe mine ma intereseaza sa fie Alex bine, ca asta e cel mai important.
Nu promit sa ntru foarte des, ca nu am net acasa, dar mai trec
fetelor, inca ceva, eu mai sangerez uneori, adica am foarte mult mucus cupete de sange,chiar dopuri de gelatinacat un bob de fasole, oare e normal, voi ce ziceti?
plus ca am o alergie de 2 saptamani si ustiu de la ce, si medicii nici atat
sa aveti grija de voi si de burtici
+28 si Alexandru Marius[http://www.flickr.com/photos/olimpiabota/]
Vasari spune:
Adina, m-a dat gata "TragMich BabySling" . Mi se parea foarte potrivit si pentru barbati, dar am avut o surpriza. Sotul meu prefera tot marsupiul. Cred ca din cauza ca marsupiul nu confera niciun avantaj femeii in fata lor!
Asa ca la noi ramane subiect deschis. Pentru mine baby sling-ul prezinta numai puncte in plus.
32+
Roxxy80 spune:
Vasari, eu cred ca o sa-l tin pe Matei in salopeta din aceea cu maneci lungi si cu capse de sus pana jos sau in pantalonasi si body cu maneca lunga.
Ce-mi plac subiectele astea despre imbracatul bebeilor. Parca imi vine cheful sa merg sa ma uit din nou la hainute . Imi sunt asa de dragi!!!
Olim, mi-ar placea sa-mi spuna si mie dr la eco de 31 de saptamani ca sunt de fapt in 35 sau 36 . Visez si eu
Roxxy 28+Rares Matei
Vasari spune:
bb, ce salt ai facut de la ciocolata la cartofi prajiti!
Nici eu nu am reusit sa mananc ieri cam nimic, dar vad ca azi mi-am revenit. Eu cred ca din cauza burticii care creste si apasa stomacul. Si daca mai sta si bb incomod, chiar nu mai pot manca.
32+
Lala_D spune:
Vasari eu am optat pentru salopetele intregi. De preferat din bumbac dar merg si cele din materialul acela mai pufos un pic ( imi scapa numele acum ).
Parca sunt mai practice salopetele. Ii voi pune pampers, un body maieu si salopetica.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
bb_yasmi spune:
eu simt ca imi plesneste in parti si al buric burtica asa de intinsa e....merg sa mai bag niste cartofi prajiti cu branza rasa macar sa aibe de ce sa fie intinsa burtica...
roxana, cuscra, nu venisi de la eco??? ai sarit pe clatite???te asteptam cu vesti bune si pozeeee cu bb george!!!
bubulina noastra
AMR maxim 8 sapt!!!!