Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(73)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by adinag

Buna fetelor,
n-am mai intrat ieri ca am avut niste treburi si n-am reusit. Ieri a inceput fiica-mea cu un curs de inot, a fost foarte cuminte si receptiva, s-a straduit mult, i-a facut mare placere, cu toate ca era cea mai mica...

Oana, felicitari pentru bb de 2 kg!

Laura, dar pentru ce iti trebuie atatea caciulite de interior? Sau vrei sa-i pui si in casa caciulita?

Vasari, wow!!! Ce frumos din partea sotului tau!

Darleena, felicitari si tie pentru vesti asa bune!

Jasmi, ma bucur pentru voi, ca a venit tati!
Cu fierul, am avut si eu la sarcina trecuta aceeasi problema, pana mi-au iesit si hemoroizi, deci atentie. Atunci abia l-am lasat si am luat un alt fier, biologic, cumparat de mine. Nu-i asa tare concentrat, dar in schimb nu face probleme, fiind natural. Si ia fierul impreuna cu vit C sau un pahar cu suc de portocale, etc. pentru ca VIt C favorizeaza absorbtia fierului.

Cami, ati fost si voi la eco? Ce frumos!!!

Crisstiana, ma bucur ca ai si tu vesti bune, colul e beton, iar cordonul se poate schimba, nu-ti fa griji!

Vad ca faceti ce faceti si tot la tema sex ajungeti... Eu imi faceam probleme ca trecusera vreo doua saptamani in care n-a fost nimic, ca ba am fost eu bolnava, ba el bolnav, ba el stresat... Si e cam lenes el, in ultimul timp.

Petro, chiar ma gandeam de ce nu mai scrii, ca te-am vazut la mamicile de Italia. Frumos nume ati ales, Silvia! Noi inca suntem fara nume, si nu vad eu sa gasim unul asa repede...

Crisstiana, ti-as sugera eu pozitii, dar mi-e rusine! :-))) Las alte fete in fata.

Roxana, ca scrii ca de-ar vedea sotii discutiile noastre... cine scria ca sotului ei ii place sa mai citeasca pe la noi? Deci avem si cititori muti... din umbra... macar de ne-ar spune si noua cam ce gandesc barbatii in perioada asta, nu numai sa profite de experienta noastra ;-)))

Scriu mai tarziu, ca am treaba cu fata :-))

Adina 25+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Adina, , merci pt sfat...Deci pt asta mi-a dat si vitamina C!!!! Doar ca e un pic cam dulce si nu-mi place combninatia de dulce-acrisor si de asta nu am luat vitamina C...cum de nu m-am gindit? . Si sub forma naturala, cum? Ca de hemoriozi mi-e si mie groaza, de aceea ma tot gindesc daca nu ar fi mai bine sa renunt la fier....

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin28+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by laura1713

BB, si eu stiam cum zici si tu. Dar am intrebat acum si la mamici de sept-oct, si ele spun ca doar dupa baitza le dau caciulitze, pana se usca parutzul. Ne lamurim noi pe parcurs...

Laura 31+

da Laura dar sa nu uitam ca ele au nascut in august-septembrie, deci vara!!!! la noi va fi cam iarna!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 32+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra

AMR maxim 8 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by slimatei

va tot citesc eu de ceva vreme da voi tot cu ati ramas...si ca sa ma bag si eu in seama oleaca...pot spune ca eu am fost mai norocoasa asa...avem doar o luna decand numai.... ca mi-e frica sa... mai bine lasa... da daca dr. imi zice ca pot sa-i dau batai inainte.. eu ma apuc iar de treaba, ca de organismu'...si hormoniii...ii poti opri

roxana la noi tot tati se pricepe la clatite..deci daca el n-are timp...da si cu asta sunt satisfacuta caci abia am 2 zile de cand mi-a faciut deci sunt ok

adina!

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Dany, sper ca n-a citit tati al vostru ce-am scris noi despre ...Imi pare rau ca te doare spatele, dar din pacate nu cunosc nici un remediu...

Stefania, te-ai intors si tu!!! Si de ce nu zici nimic? Hai povesteste!

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin28+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Vasari, abia acum am citit intrebarea ta. Ring Sling - ul se poate purta pana dupa un an, am vazut si copii de 2 ani in el, dar cred ca nu te mai tin puterile. Mie imi place fff mult, cred ca-i simplu cu el si imi place cum stau nou nascutii in el si ca pot alapta bb direct in el.

Adina 25+

Mergi la inceput

Uite, Vasari, astea-mi plac mie mult. Ma gandesc doar ca e mai greu de purtat numai pe un umar, insa-i foarte practic si rapid de imbracat.

http://www.tragmich.at/en/physiologie.htm

Adina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

BB, ai si tu dreptate, la asta nu ma gandisem...

Laura 31+

Mergi la inceput

BB, sigur ca nastem in noiembrie/decembrie, dar in ce masura schimba asta temperatura in casa? Ca doar dai drumu la caldura si tot cald e in casa, nu?

Si sigur ca fiecare face cum crede el/ea , dar si eu zic sa intrebi un pediatru.

Adina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
eu nu am trecutdemult pe la voi, dar am mai citit uneori.Nu am net acasa, si nu mai lucrez de 2 luni, plus ca alte 2 aproape in Romania.
Mie imi aduce barza un baietel, am pus si poze cu el.Data pobabila este 21-29 noiembrie, dar saptamana trecuta am aflat CA SUNT IN SAPTAMAN 31 NU IN 28, CA CICA MI-A VENIT CICLU PESTE SARCINA.
VA PUP PE TOATE SI NE MAI AUZIM

+28 SI Alexandru Marius[http://www.flickr.com/photos/olimpiabota/]

Mergi la inceput

Jasmin, la magazin (sigur la unul naturist) gasesti fier biologic. Chiar asa se cheama, si este natural.
Suc de sfecla rosie tot e bun, dar intreaba intr-un magazin de produse naturale (parca plafar se cheama?), sunt si sucuri naturale speciale, dar nu le stiu denumirea pe romaneste.
Eu iau din cand in cand fier biologic, am avut probleme in prima sarcina si acum -am luat preventiv, dar nu in fiecare zi, mai ales ca eu nu prea mananc carne. Si am rezultat foarte bun la fier, vineri chiar mi-am scos rezultatele...

Adina 25+

Mergi la inceput

Stefania, daca asta-i secretul, atunci eu renunt :-)))

Olim, bine ai revenit! Felicitari pentru sarcina mai mare, dar pana acum n-a observat nimeni? Ca de obicei tocmai asta se controleaza pana in saptamana 13, parca, ca la varsta asta nu sunt inca diferente de marime, toti bb au aceeasi marime si atunci se vede cel mai bine cand este DNP-ul.

Adina 25+

Mergi la inceput