Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(73)
Raspunsuri - Pagina 21
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005
.. mai dau si eu pe-aici !!!!!!
Va citesc din umbra ... da' nu prea aveam mare lucru de spus ...
Dupa indelungi dezbateri, am decis numele ... fetita noastra se va chema SILVIA ...
Petronela
bb Silvia
Petro, te-ai intors! Cum a fost in concediu? Deci v-ati decis la Silvia...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin28+ Lucas Daniel
adinag spune:
quote:
Originally posted by Lala_D
Nu trebuie caciulita decat daca aveti in casa o temperatura mai mica de 20 de grade. Pediatrul meu a fost contra caciulitei deoarece bebelusul este in pericol de supraincalzire. Iar supraincalzirea este cauza numarul 1 a sindromului mortii subite la sugar !
Asa incat se recomanda caciulita eventual jumatate de ora dupa baie daca bebe are mult par ( si nu se usuca usor) altfel in cazul in care casa are o temperatura constanta si placuta , nu sunt curentii de aer chiar nu are nicio importanta ca este iarna.
Sincer eu nu ii voi pune caciulite, sunt stresata si de snuruletele alea noaptea nu numai de SMSS.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
Multumesc Lala, imi lipseau cuvintele pe romaneste sa explic mai bine. Asa este...
Si nici nu este recomandat o temperatura prea ridicata mai ales in camera in care doarme bb.
Adina 25+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by crisstiana
In sfarsit Petro, ca v-ati decis in privinta numelui. E super. Suna asa rotund. Mie imi place. Si noi ne-am decis, dar inca nu i-am pus numele la semnatura ca nu stiu cum sa-l pun. Numele e Matteo, dar tati vrea Mattia, ca zice ca e varianta moderna a lui Matteo. Acuma eu ce sa zic? Ca il cheama Matteo sau Mattia? Nu stiu ce sa pun la semnatura. Si ne mai gandisem sa-i mai punem un nume:Luca. Eu vroiam al doilea nume Fabio, ca si pe tati, dar tati nu vrea. Offf, greu de tot cu numele astea.
Si bebelina ce mai zice? E cuminte? Sau iti da suturi la greu?
Cand mergeti la urmatoarea eco?
Mai fetele, nu mai vorbiti de lucruri interzise. Eu sunt si cu burta mare si cu piciorul in ghips. Daca credeti ca eu pot sa fac , sugerati-mi si mie o pozitie, ca am intrat in criza de idei.
Crisstiana 26+
Mie imi place numele Matteo, dar parca Mattia e mai deosebit...orice ati hotari e super!
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin28+ Lucas Daniel
bb_yasmi spune:
lala, ce inseamna SMSS???
oricum fiecare isi creste bebele cum considera, a mea va purta "caciulita".... sa fie protejata....
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 32+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 8 sapt!!!!
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005
cris - hahhahhaaa ... cu burta mare te inteleg ... suntem toate in aceeasi situatie? Da' si cu piciorul in ghips ... asta chiar ca e ghinion. Mi-a scapat ... cum de ai piciorul in ghips? Idei ... eu am renuntat, ca si bb ... amor platonic deocamdata ... nu de alta, da' sunt incomode pozitiile si plus nici cheful nu prea mai e (cel putin din partea mea) ... saracul sot ... da' el e asa dragut cu mine, ma alinta, ma trateaza ca o printesa. Chiar asa ... cum or face elefantii dragoste? Ca eu ma simt o elefantica ... tre' sa mai studiez ceva zoologie, comportamentul animalelor
Eu as opta doar pt. Mattia ... nu imi plac 2 nume ... iar daca totusi suntei pt. varianta asta ... Luca, nu Fabio ... sper sa nu te superi ca sunt asa directa .
La eco ma duc maine dupa-amiaza ... abia astept!!! Nu am mai vazut-o pe bblina de la sfarsitul lui iulie si taaare mi-e dor sa-i vad mutritza . E bine ... mananca ... multe dulciuri. Chiar, bb, nu iti face rau atata ciocolata (tie sau bblinei)? Ca eu de fiecare data am mustrari de constiinta dupa ce ma infrupt cu cioco.
Si simt tot felul de bolboroseli in burtica ... acu' nu stiu daca sunt contractii nedureroase sau pur si simplu se misca bblina . Cine imi explica si mie mai simplu, cum se manifesta exact contractiile astea?
simo - daaaa ... si eu ma distrez cu discutiile fetelor ...
Petronela
bb Silvia
Eu ma simt ca o mama-pinguin...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin28+ Lucas Daniel
slimatei spune:
quote:
Originally posted by adinag
Stefania, pai atunci da-i batai, ce mai astepti? Sau cand mergi la doctor? :-))
Si zi-mi si mie, cum ai reusit sa nu te ingrasi in Romania? Ca eu m-am intors ca o purcica...
Adina 25+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
draga adina cum de nu m-a ingrasat? mult amor platonic
pai tu cum crezi? la mama se renova si eu faceam inainte si inapoi ba la magazine (si mama sta la etaj)sa mai iau cate ceva +ca pana la magazin uitam ce tb sa cumpar si veneam inapoi cu altceva+ ca nu stateam o clipa mereu faceam cate ceva maturat si dupa smotru..si etc....aici acasa la mine ma simt ca o regina totul e simplificat si nu tb sa fac prea mult efort...de asta am pus..o gramada de kg. prima si cine stie cate de acum inainte...deci singura parte buna din vacanta a fost ca nu m-am ingrasat..dar am venit rupta de oboseala....+ drumul...asa ca acum imi permit sa mananc omleta cu jumari ..nu?
pai eu cred ca nu mai astept pana la dr. caci pana pe 19sept. mai e o gramada....si cred ca imi incep treaba
Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by dany2007
Neata si de la noi ,toata ziua am dormit si am papat non-stop.Fetelor nu mai pot sa ma opresc mananc non-stop,tot ce prind.M-a durut spatele si nu am stat la pc,dar acum va citesc din urma ...
Am fost la tara unde m-am simtit ca o printesa, tot ce era mai bun venea la mine...si raspalata :am luat 2 kg in 3 zile...
darleena- feliciatri pt bebelina, sa ne spui si noua ce ai facut azi...
Yasmi si RGE -nu mai vb de mancare,in special de clatite ca nu mai pot si nu are cine sa imi faca.Ma doare spatele si stau numai in pat de 2 zile.
Dana 26+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
Dany, si tu ai luat 2 kg in trei zile? Doamne, ce-o fi? Deja ne plingem prea multe ca am luat 2 kg in 2-3 zile......Lasa, sa ne fie de bine la toate...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin28+ Lucas Daniel
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
lala, ce inseamna SMSS???
oricum fiecare isi creste bebele cum considera, a mea va purta "caciulita".... sa fie protejata....
SMSS = sindromul mortii subite la sugari
BB normal ca vei face cum vei crede de cuvinta ca este mai bine pentru bebelina ta.
Insa de curiozitate poti intreba medicul neonatolog sau pediatrul despre pericolul supraincalzirii.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
bb_yasmi spune:
lala, mersi de raspuns. normal ca voi intreba dr. dar in jurul meu toti bebici mici purtau caciulita in casa.
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 32+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 8 sapt!!!!
laura1713 spune:
BB, si eu stiam cum zici si tu. Dar am intrebat acum si la mamici de sept-oct, si ele spun ca doar dupa baitza le dau caciulitze, pana se usca parutzul. Ne lamurim noi pe parcurs...
Laura 31+