Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(73)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

adina eu am auzit odata o explicatie cu o legatura intre vernix si caciulita ... dar nu stiu sa-ti mai spun ce si cum!
creem pupam bolnavioara si pe BB!

PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

pussi de unde ai cumparat campuri sterile si cat costa?? sunt pe dimensiuni??
compresele sterile sunt de fapt bucati patrate de tifon,. nu??
darleena, felicitari pt bb Kara!! sa creasca mare, sanatoasa si frumaoasa!!! ai vazut ca ti-am scris ieri ca eu cred ca are aceasi pozitie ca si Iasmi !!!
roxana, pe mine nu ma doare pasa, ma dor oasele de acolo si am dor de vreo saptamana dar nu le-am dat asa mare importanta, cred ca se pregatesc pt venirea bubulinei. ma dor [arca asa cum a aexplicat Laura.
cristiana, felicitari pt bb!!! tu te plangi ca ai pus 2 kg in 3 sapt??? dar de 2 kg in 2 zile ce zici???? nu uita ca esti gravi si tot trebuie sa pui 2-3 kg pe luna!!! asa ca nu te mais tresa atata cu kg si gandestete mai bine la bebelu sanatos din burtica!!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 32+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra

AMR maxim 8 sapt!!!!

BB si Crisstiana, si eu cintaresc cu 2 kg mai mult decit acum doua zile...

Crisstiana, ce-ti mai face piciorul? Lungimea colului e foarte buna, nu te-a pacalit dr...Iar despre greutate: e bine ca bebe e ok, nu te mai stresa.

Darleena, felicitari pt bebelina grasunica...
Fetelor, sunteti atit de mari! Aveti bebelusi care si daca s-ar naste miine ar fi sanatosi...bravo!

Fetelor, , azi mi s-a intimplat ceva, nu stiu daca sa ma alarmez sau nu...eram la cumparaturi cu Dan si a inceput sa ma doara burtica, pe drumul de intoarcere. Nu ma durea ca la ciclu, ci mai sus...nu stiu de la ce poate sa fie...am ajuns acasa si dupa 5 minute de stat cuminte pe canapea, mi-a trecut. Ce parere aveti? Sa ma ingrijorez?

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin28+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Pussi - sunt super pijamalutele si hainutele pe care le-ai luat. Sa le purtati sanatoase.

Dana 26+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Scuze, Roxi, bafta la eco. Asteptam vesti bune!
BB, era ceva cu urechiutele sensibile in primele saptamani. Nu stiu exact. Dar in casa trebuie sa fie la bebe cam 21 grade constant. Vom vedea daca le punem sau nu, nu-i asa?

Laura 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

aa deci nu sunt singura care stia ceva de faptul ca trebuie caciulita pe cap la nou-nascut....
creem, ai grija de tine!! sa te faci bine!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 32+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 8 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Nu trebuie caciulita decat daca aveti in casa o temperatura mai mica de 20 de grade. Pediatrul meu a fost contra caciulitei deoarece bebelusul este in pericol de supraincalzire. Iar supraincalzirea este cauza numarul 1 a sindromului mortii subite la sugar !

Asa incat se recomanda caciulita eventual jumatate de ora dupa baie daca bebe are mult par ( si nu se usuca usor) altfel in cazul in care casa are o temperatura constanta si placuta , nu sunt curentii de aer chiar nu are nicio importanta ca este iarna.

Sincer eu nu ii voi pune caciulite, sunt stresata si de snuruletele alea noaptea nu numai de SMSS.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Pussi, super pijamalutzele!
Eu am descoperit acuma ca in loc de fasa sterila pentru tampoane, am cumparat compresa sterila, care e de 8/10 cm. Deci nu am cum sa imi pregatesc tampoanele inca. Ca e frig si ploua inca, nu merg la cumparaturi...

Laura 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Pussi, mie mi-a zis si pediatra, si de la spital, ca asta-i o prostie, poate maxim in primele saptamani... Cica chinuim copiii asa, plus ca ei isi regleaza temperatura si prin zona capului si e mai rau pentru ei sa fie tinuti prea cald. Aici sunt foarte clari si toti pe aceeasi linie, de fapt nici nu e o tema de discutie pentru ca sincer spus nimanui nu-i trece prin cap sa le puna copiilor caciula in casa.

Sunt diferente mari, asta am observat mult. Eu nu zic insa sa faceti asa, fiecare face cum crede, eu pot numai sa va zic cum este aici si cum vad eu lucrurile...

In general nu se cocolosesc asa mult copiii aici, pentru ca dauneaza si imunitatii.

Adina 25+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by RGE

LAVINIA..incerc sa nu ma sperii..credeam ca ma opresc la 12-14 kg..s-a dus pe apa sambetei graficul meu....eu vreau clatite ..dar daca fac eu nu mananc asa ca-l asteptam pe tati sa ne iubeasca si pe noi cu niste clatite
..fetelor uitasem sa va spun ca la munte am comis-o..BLEACHHH, naspa rau..nu-mi place deloc...

ROXANA 34+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Rox, si eu am comis-o, cind a venit tati...a fost super senzatia, dar lui bebe nu cred ca i-a placut sa fie strivit...asa ca nu ne mai incumetam...
Te-ai intors de la eco?

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin28+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Asta era explicatia pe care o auzisem si eu, dar o uitasem intre timp.
La mine in casa e sufocant iarna, desi am calorifere normale. E un apartament tare calduros si noi stam tot timpul in maneca scurta. Eu nu o sa-i pun lui Matei caciulita decat atunci cand o sa aerisesc.

quote:
Originally posted by Lala_D

Nu trebuie caciulita decat daca aveti in casa o temperatura mai mica de 20 de grade. Pediatrul meu a fost contra caciulitei deoarece bebelusul este in pericol de supraincalzire. Iar supraincalzirea este cauza numarul 1 a sindromului mortii subite la sugar !

Asa incat se recomanda caciulita eventual jumatate de ora dupa baie daca bebe are mult par ( si nu se usuca usor) altfel in cazul in care casa are o temperatura constanta si placuta , nu sunt curentii de aer chiar nu are nicio importanta ca este iarna.

Sincer eu nu ii voi pune caciulite, sunt stresata si de snuruletele alea noaptea nu numai de SMSS.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Roxxy 28+Rares Matei

Mergi la inceput