Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(73)
Raspunsuri - Pagina 24
olim spune:
sa stii ca euam presimtit de la inceput ca am ciclu peste sarcina, dar cine m-a crezut.Si mama mea l-a avutcu amandous.Si atunci am ramas mirata cand laprimul eco zicea ca are 2-3 saptamani peste sarcina, ca trebe sa nasc pe 29 noiembrie, dar cel mai sigur e sa ma astept dupa 2 ocombrie.Era o luna diferenta nu stiam nici ce sa mai zic, dar ma gandeam ca medicii stiu mai bine .Mai ales ca m-au vazut si medici romani
important e sa fie bine, si sa vina cand vrea, ca noi il asteptam
va doresc o seara frumoasa sa aveti
+28 si Alexandru Marius[http://www.flickr.com/photos/olimpiabota/]
adinag spune:
Vasari, eu am de gand sa-l imbrac acasa ori cu body cu maneca lunga + salopeta fara maneci, dar cu picioare, ori cu body maneca scurta sau maieu + salopeta intreaga (cu maneci si picioare...).
Si eu, ti-am zis, ca m-am indragostit de ring sling trage mich asta, tati tot pentru marsupiu este , dar mai vorbim... Poate am noroc si ma intreaba cineva ce vreau si sa puna mana de la mana si sa le am pe amandoua, ca eu ma vad mereu cu ring sling si bb dupa mine :-))
Olim, pai doctorii ce spun de sangerarile astea? Eu nu cred ca este chiar normal, dar poate ai placenta previa si de aia. Intreaba un doctor, ca e mai bine cand e vorba de sangerari, da?
Adina 25+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
creem spune:
am revenit...au plecat musafirii...care au venit cu o fetita de 11 luni, o scumpica blonda cu ochi albastrii!
Revin cu ce am facut azi..eu chiar cred ca am alergie la servici, chiar inainte sa plec am vomat. Dupa servici am fost la medicul de familie care mi-a dat 0scilococcinum si propolis cu vit C. A zis sa nu ma sperii de analize, ca ies marite leucocitele in sarcina, si sa nu imi fac prea multe griji. Asa ca nu imi mai fac, dar oricum ma duc cu ele si la medicul ginecolog saptamana viitoare.
Dupa medic am fost la restaurant si am papat bine bine, apoi am dormit....asa ca, daca imi trece si raceala e totul ok!
Si acum sa va zic ce am vorbit cu musafira...mamica. Ea a nascut prin cezariana, si m-a "deturnat" iar (abia imi faceam curaj ca poate e mai bine natural). Dar mi-a povestit ce a vazut prin spital, travalii lungi si dureroase, plus fete cu ruptura de perineu la cateva zile de la nastere si cusute din nou, etc.
Ea s-a refacut foarte repede si acum vrea deja al doilea bb
Mi-a zis si ce trebuie sa iau in spital, la noi se pare ca nu te lasa cu hainute de acasa, ca daca face bb vreo dermatita ceva esti raspunzator direct. Si ca le e mai greu asistentelor sa il imbrace tot timpul cu hainute, ca ele nu au timp sa il bbileasca prea mult, avand multi copii acolo, si il chinuie repede.
Roxxy80 spune:
Fetelor, am innebunit. Tocmai am mancat o cutie de pate vegetal cu spanac si un castron de struguri. In plus, am la cuptor muschiulet de vita in sos. Fac ture pe langa cuptor. Parca pe zi ce trece imi creste pofta de mancare. Matei misca f mult dupa ce mananc. Deci nu ma voi opri, ca nu vreau sa supar copilul
Roxxy 28+Rares Matei
loub_erika spune:
buna seara doamnelor,am ajuns si noi acsa de ceva timp,dar ploua si e frigggg,nici nu stiu ce sa mai pun pe mine,am dat drumul la centrala ca sa se incalzeasca pana ce ne culcam,ca erau doar 18 grade in casa,iar afara 13,e nasol cand pleci de la caldura din Bucuresti si vi la polul nord,brrrrr!!
Sa vedeti ce am patit,am depus o cerere ptr o autorizatie de service de la plitie ptr masina,ca am ceva zgarieturi si m-au chemat in seara asta la ora 22.00 ,va vine sa credeti,mie nu....,plus ca sunt rupta de somn ,cred ca din cauza drumului ca a fost aglomeratie,asta ,dar daca ma gandesc poate pe undeva e mai bine acum ,noaptea ca nu e agitatie si lume in jur,pot sa vb cu tipul deschis si la subiect,ca sa rezolv mai repede sa o bag la reparat...!!! Da ce program au astia ,ca la nebuni,sau poate e in tura de noapte,o sa vedem,pana atunci,va pup dulce ...,aaa maine merg la ecograf la ora 16.45,abia asteptam ,ca au trecut deja 2 luni,de cand nu am mai vazut-o!!
31+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
bb_yasmi spune:
si eu am terminat de papat cartofi prajiti cu branzica rasa si ketchup picant....dar tot vreau cioco!!! ma pun si desfac si cealalta tabla de cioco....
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 32+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 8 sapt!!!!
adinag spune:
BB, eu am deschise mai multe cioco in paralel, ca sa ma servesc dupa gust.
a noi mamicile isi imbraca singure puiutii. Asistentele iti arata si apoi te ajuta daca ai nevoie, pentru ca ele zic, si le dau dreptate, ca e mai bine sa exersezi acolo cu ajutor incat sa te descurci acasa...
Adina 25+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
bb_yasmi spune:
offf adina ce norocoasa esti ac nu trebuie sa nasti in romania....
adina si eu desfac mai multe, dar mananc doar din aia care mi se pare cea mai dulce....
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 32+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 8 sapt!!!!
adalia spune:
buna seara, fetelor.
revin cu detalii despre producatorul ARFAM al marsupiului Marsupi Plus de care amintea Adina ieri. am adresa de email si nr de mobil: amadly@gmail.com si 0721 723 978. domnul se numeste Andrei Madly.
merg in spate sa citesc de la inceputul cap.
pupici,
Lavinia 30+ Carisa Adalia
a happy mom-to-be
loub_erika spune:
fetelor acum ma uitam la expobaby si am realizat ca e la sala polivalenta,eu credeam ca e la ROMEXPO!!!
Bine ca am vazut ca parca ma vedeai cautand disperata pavilionul pe la ROMEXPO!!
31+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif