Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(73)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

BB, dar daca-i iarna nu-i tot cald in casa? Sau voi stati cu ferestrele deschise iarna? :-) Nu stiu, eu am zis ca nu vad sensul sa pui iarna caciula. Mie mi-ar fi cald cu caciula in casa... Dar daca ii pui, atunci probabil ca-ti trebuie mai multe caciulite.

Adina 25+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Am primit-o, BB. E tare buna .
Matei iti multumeste. Mi-a spus ca esti buna de soacra

quote:
Originally posted by bb_yasmi

am revenit!!!!!!
roxxy ti-am trimis o farfurie de varza....
laura mie nu mi se par multe 4 caciulite, eu vreo 3-4 iau cu mine la spital. si in casa oricum voi tine beb cu caciulita ca doar e iarna si ea e nou-nascut!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 32+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra

AMR maxim 8 sapt!!!!

Roxxy 28+Rares Matei

Mergi la inceput

Roxana, te inteleg foaaarte bine, mai rau, al meu a inceput parca sa masoare totul in bani. Avem discutii serioase pe teme asta, mai ales ca eu nu sunt de acord sa se dea totul copiiilor, ca personal sunt de parere ca nu-i bine sa fie asa alintati, trebuie sa mai invete si un NU.

Si la multe alte chestiiin schimb trebuie sa-i sxplic acum de ce este necesar sa dam bani pe asta...

Adina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxxy, cu placere!
adina, oricat de cald ar fi tot mi se pare ca e nevoie, mai ales ca stau si la parter si bb e nou nascuta!!
nu stiu de ce stiam eu ca la nou nascuti trebuie sa le pui caciulita pe cap.... mai stie cineva asa ceva???

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 32+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 8 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

bb si eu stiu ca trebuie caciulita, nu stiu motivul, daca e babism sau nu.. dar trebuie caciulita! ca nu poti sa faci mai cald de 24-25 grade!
pijamalele 75-90 RON..

PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Roxana, nu mai fi suparata. o sa vezi ca atunci cand o sa se nasca bebele, sotul tau o sa alerge sa vina mai devreme acasa. O sa-i fie atat de drag, incat nu o sa reziste sa stea prea mult departe de el.
BB, eu stiam ca e mai bine sa tii bebeul fara caciulita. Dar nu stiu care era explicatia. Normal ca daca este o casa racoroasa, atunci trebuie tinut cu caciulita.

Roxxy 28+Rares Matei

Mergi la inceput

BB, asta cu caciula-n cap e din cate stiu eu un babism tipic romanesc... :-)) Daca e frig, e normal, dar daca ai 22-23° in casa - pentru ce? Doar nu bate nici vantul. Si nu vorbesc de primel 1-2 saptamani, und hai ca mai inteleg, dar dupa aia?
Aici zau ca nu face nimeni asta, si n-au probleme cu raceli, urechi sau mai stiu eu ce... In orice caz, in Austria sigur nu TREBUIE.
La spital ii voi pune, ca se deschid mereu usile, curent, mai stiu eu ce. Dar acasa, nu-i trebuie.

Adina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Buna fetele!
Am intrat si eu...am citit de lucrurile sfinte de care ati tot vorbt ...
Eu m-am simtit rau de ieri, cu raceala, nu am dormit prea bine...azi dimineata am vomat iar...of of
Revin ca am musafiri

Mergi la inceput

Creem, sa te faci repede sanatoasa!

Adina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

quote:
Originally posted by RGE

..eu inca il astept pe tati ....sa ne duca la eco..daca nu apare in 10 minute maxim am tiulit-o
...o data la 2 saptamani....ce va mai merge!!!..la noi e o data la 2 luni desi nu am interdictie..din contra...dar de ..omu' meu nu stie decat munca..parca a luat-=o razna bei frate deci eu una nu-l mai suport in fiecare zi aceleasi discutii..i-am spus ca intr-o buna zi o sa-mi iau bebelul, iepurele si masina si plec(astea sunt ale mele)..cele mai de pret si NU LE IMPART cu nimeni....asa ca daca ii mai bat eu apropouri si de alte chestii ..deja se uita foarte ciudat la mine..sotul meu a inteles foarte gresit "meseria" de parinte ca sa zic asa....el nu stie sa vorbeasca decat de bani..nu intelege ca eu si copilul lui mai avem nevoie si de afectiune, mangaieri..etc..la el tot timpul aceeasi fraza.."daca imi cere copilul meu ceva si eu nu am bani sa-i iau??"..deci fraza asta o are in cap la orice ora din zi si din noapte..el vrea pt copilul lui tot ce nu a avut el...sunt de acord toti vrem...dar el a ajuns unde a ajuns pt ca ai lui (socrii mei) nu i-au putut oferi decat sprijin si dragoste..restul si le-a realizat singur pe parcurs...asa ca s-a dus naibii tot orice as face nu-l aduc cu picioarele pe pamant..nu merg nici cine romantice, nici ore l;a coafor, nici nimic

ROXANA 34+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Roxi, sotii nostri s-au vorbit cumva? Numai munca si iar munca. De fapt cred ca am mai vorbit noi doua pe tema asta cu sotii muncitori...
Pupici

Laura 31+

Mergi la inceput