Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(73)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Eu trebuie sa recunosc ca nu ma mai simt asa bine cum ma simteam inainte. El e atent la burta mea. Pana schimbam pozitia dureaza cam mult. In plus nu mai pot decat in vreo 2 pozitii. E groaznic. Ultimele 2 dati a fost un fiasco total. Dar parca nu-mi vine sa renunt de pe acum la ..., dar ce ma fac cu barbate-meu, care vrea dragoste platonica pana nasc?

[quote]Originally posted by adinag

Roxxy, pe mine ma enerveaza ca sunt perioade (scurte) cand se intampla cam in fiecare zi, si dupa dureaza doua saptamani. Iar cu cat e mai rar, cu atat mai putin simt eu. Cand e mai des, sunt/raman in forma si e mai bine. Plus ca daca e rar dureaza si mai scurt... stiti voi la ce ma refer, nu? Si daca e scurt, ma oftic eu! Deci dilema mare, dom'le!

Adina 25+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Roxxy 28+Rares Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

quote:
Originally posted by RGE

ADINA MARE DREPTATE AI!!!..pei daca sunt soti pe frecventa ii asteptam cu comentarii..chestia asta cu lenea e colectiva sau lor le este mai frica de ..decat ne este noua

ROXANA 34+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Cred ca ai mareee dreptateee!

Laura 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Adina, nu stiu, sunt multe 4 caciulite de interior? si pentru afara cate?
Habar nu am nici daca o sa ii dau in casa sau nu. Cred ca fct. de cat de rece mi se va parea... poate e un friguros cum era mama-sa inainte de a ramane gravi.
Voi cate ati luat?

Laura 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Am lipsit putin, cat am primit birourile si ne-am rearanjat mobila prin sufragerie si observ ca s-a discutat numai de lucruri sfinte, parca nu suntem la odiseea de 40 sapt!! sex si kg!
Vad ca taticii merg mana-n mana cu clatitele. Asa este, si la noi la fel. Eu daca incerc sa arunc o clatita sigur o pierd.

Cred ca iesim la o plimbare, am obosit invartindu-ma prin camera.

RGE, succes la eco si sa te intorci cu vesti bune.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Cred ca ajung 4 pentru in casa, chiar daca ii pui, nu cred ca mai mult de primele saptamani, ca doar si in casa e cald. Si doar nu trebuie sa le speli imediat dupa ce le imbraci o data. Afara tot asa, ajung cateva. Eu nu stiu sincer cate am, ca am cateva mostenite, dar mie mi se pare ca-s prea multe, ca n-am de gand sa-i pun in casa caciulita, nu vad sensul.

Adina 25+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

am pus poze ... parca-s maniaca, dar sa nu radeti de mine, dar singura acasa cu program de pat... mai bine va arat voua ce mi-am luat: www.flickr.com/photos/12652375@N04/?saved=1" target="_blank"> PIJAMALE ALAPTAT

PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am revenit!!!!!!
roxxy ti-am trimis o farfurie de varza....
laura mie nu mi se par multe 4 caciulite, eu vreo 3-4 iau cu mine la spital. si in casa oricum voi tine beb cu caciulita ca doar e iarna si ea e nou-nascut!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 32+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 8 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..eu inca il astept pe tati ....sa ne duca la eco..daca nu apare in 10 minute maxim am tiulit-o
...o data la 2 saptamani....ce va mai merge!!!..la noi e o data la 2 luni desi nu am interdictie..din contra...dar de ..omu' meu nu stie decat munca..parca a luat-=o razna bei frate deci eu una nu-l mai suport in fiecare zi aceleasi discutii..i-am spus ca intr-o buna zi o sa-mi iau bebelul, iepurele si masina si plec(astea sunt ale mele)..cele mai de pret si NU LE IMPART cu nimeni....asa ca daca ii mai bat eu apropouri si de alte chestii ..deja se uita foarte ciudat la mine..sotul meu a inteles foarte gresit "meseria" de parinte ca sa zic asa....el nu stie sa vorbeasca decat de bani..nu intelege ca eu si copilul lui mai avem nevoie si de afectiune, mangaieri..etc..la el tot timpul aceeasi fraza.."daca imi cere copilul meu ceva si eu nu am bani sa-i iau??"..deci fraza asta o are in cap la orice ora din zi si din noapte..el vrea pt copilul lui tot ce nu a avut el...sunt de acord toti vrem...dar el a ajuns unde a ajuns pt ca ai lui (socrii mei) nu i-au putut oferi decat sprijin si dragoste..restul si le-a realizat singur pe parcurs...asa ca s-a dus naibii tot orice as face nu-l aduc cu picioarele pe pamant..nu merg nici cine romantice, nici ore l;a coafor, nici nimic

ROXANA 34+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Rge bafta la eco

PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

pussi, sunt super faine!!!! sa iti fie de folos!! cat ai spus ca te-a costat bucata???
roxana, bafta la eco!! asteptam vesti bune si poze!! sa intri sa ne spui, da???

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 32+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 8 sapt!!!!

Mergi la inceput