Fetele din America (90)
Raspunsuri - Pagina 7
Andrada spune:
Olivia, cica la urgente poate sa dureze si numai 3 zile.
Alaturi de coperti de punga de hirtie, macaroane colorate, PTA e alta forma de terorism domestic mascat sub forma: market day, fun and field day, wrapping paper sale day, parent of the class meeting...etc,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
CrisaS spune:
Buna fetelor,
Am si eu o intrebare. A auzit cineva de dr Buruiana din NY?Este medic ginecolog.
Multumesc anticipat,
Crisa
Viata-i scurta daca nu o putem lungi s-o facem lata!!
http://tt.lilypie.com/5yfXm4.png
http://www.flickr.com/gp/10650554@N05/x96080
kim222 spune:
Andrada 3 zile in Ro ..stiu ca se poate...Dar noi sintem aici ...De aceea intrebam..cum se procedeaza in Ro...se poate ocupa cineva din Ro de acesta problema? Ce acte trebuie sa trimit...
Aici cica ar putea dura si 8 luni...mult prea mult..
corinadana spune:
Tie iti tr pasaportul sa calatoresti in RO? Kim.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
pumba spune:
kim - si eu am trimis in Romania sa-mi faca pasaportul si am trimis procura ,pasaportul in original si poze. Acolo ti-l poate face in face in regim de urgenta , daca nu ma insel.
Intra pe site-ul la pasapoarte poate gasesti mai multe info.
ocebine spune:
quote:
Originally posted by kim222
Andrada 3 zile in Ro ..stiu ca se poate...Dar noi sintem aici ...De aceea intrebam..cum se procedeaza in Ro...se poate ocupa cineva din Ro de acesta problema? Ce acte trebuie sa trimit...
Aici cica ar putea dura si 8 luni...mult prea mult..
Ma gindesc ca poate sa trimiti procura (plus actele necesare) dar nu stiu daca se incadreaza la regim de urgenta...
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
kim222 spune:
Noi ne repatriem...asta este problema si am nevoie de acest pasaport romanesc, pt a putea duce un container...si nu pt a calatori, noi sintem oricum cetateni americani...
Plumba procura era facuta prin consulat?Pt ca asta este o alta problema...noi stam in zona San Francisco, deci nu exista consulat..
Multumesc mult pt raspunsurile voastre...
edit..mie nu-mi trebuie in regim de urgenta...imi trebuie in maxim 4 luni....
Ramona J spune:
quote:
Originally posted by Andrada
Olivia, cica la urgente poate sa dureze si numai 3 zile.
Alaturi de coperti de punga de hirtie, macaroane colorate, PTA e alta forma de terorism domestic mascat sub forma: market day, fun and field day, wrapping paper sale day, parent of the class meeting...etc,
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
De acord. Dar e o sursa buna de informatii. Plus ca din banii obtinuti sponsorizeaza activitati pentru copii.
Ma rog, ideea e ca mamicile alea sint intotdeauna bine informate. Deci nu ma refer la PTA in sine.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ocebine spune:
O sursa foarte buna de informatii la noi la scoala este secretara...Are majoritatea solutiilor si le-a vazut pe toate...
.
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
pumba spune:
kim - prin consulat, acum imi aduc bine aminte( pe atunci locuiam in canada si am mers la Toronto special pt asta.)