Fetele din America (90)
Raspunsuri - Pagina 4
corinadana spune:
Gagicile care mergeti/sau nu la cosmetica, e adevarat ca nu i bine sa tunzi sprancenele??? Ori e o prostie...
Voi aveti eyebrow kit? Recomandati mi si mie va rog.Ce trebuie sa aiba, ce tr sa stiu. Ale mele au inceput sa se ciufuleasca la inceput... Ce ma facccc?
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
ocebine spune:
Corina, nu sint capabila de a-mi mentine sprincele singura...probabil ca le-as avea pictate pina acuma (inca un fir, si inca un fir....). Eu merg la un salon de indience si ma fac "cu atza"...Am impresia ca mi le si tunde putin...
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
corinadana spune:
Hi hi!!!
Dar da cu ata si pe sus?!
corina mama Ralucai
ocebine spune:
Adica deasupra sprincenei? Da...o modeleaza si de sus si de jos...
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
corinadana spune:
Aha!!!
corina mama Ralucai
Ramona J spune:
Mie mi le facea o rusoaica, tot cu ata. Excelent! Nu mai gasesc eu alta asa...
Anamaria, cum a fost astazi la NY?
The best thing you can do for your children is to love your wife.
sinzi_ana spune:
In Ro cel mai temut vaccin era polio care se face (sau se facea in 2003) din virusul viu dar atenuat...
La cateva zile dupa vaccinul de la 1 an, David a inceput sa faca febra mare, diaree, avea spasme si intzepenea...
In cateva zile de la 11kg a ajuns la 8kg...si dr ridicau din umeri...ca e de la febra, ca e enterocolita...nici ei nu stiau...
Un singur dr a avut "curajul" sa sugereze ca este unul din "putinele" cazuri care face o astfel de reactie de la vaccin...si ca s-ar putea chiar sa cauzeze boala-polio...
Din fericire pt noi, David si-a revenit...
De atunci am inceput sa am ura pt vaccinuri...si sa studiez...
Apoi...pana sa ma dumiresc, a facut rubeola, impotriva caruia fusese vaccinat la 1.2 ani...
Dr mi-a spus sa stau linistita ca o sa fie o forma usoara, ca a fost vaccinat...si da ...a fost o forma usoara...in sensul ca a avut putine bubite...in schimb a facut 3 zile la rand febra 40-41 (luata in ureche)...cu consecintele de rigoare...
Asta e motivatia noastra...de asta am ales pt David sa nu mai faca nici un vaccin de atunci...si din fericire am fost sanatosi tun de atunci
Am si eu o intrebare....as vrea sa vin in NY in octombrie (sotul are niste cursuri si vrem sa mergem toti)...dar din cate am inteles, hotelul este undeva in "suburbii" si nu stiu cum sunt mijloacele de transport in comun si daca merita sa venim...daca voi putea sa vizitez ceva cu David de mana
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, 3000km prin Romania
Siminaf spune:
Sinziana, eu stiu cazul vostru, ca am mai citit si te inteleg perfect! Sa dea Domnul numai sanatate bombei pisaloage!
Ramona J spune:
Sinzi, unde in suburbii? In general transportul in comun e foarte bine pus la punct, dar poate ca daca esti la cucurigu e mai greu. Da mai multe detalii.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
conchita spune:
Andrada, asa am inteles si eu, ca e genetic, dar ca s-ar declansa, genetic fiind, la nush ce stimul chimic care ar fi continut de vaccinul respectiv. banuiesc ca nici tu nu iti mai amintesti cand l-ai vaccinat pe Marc :-) - inainte sau dupa un an?
Sanziana, mi-e rau, abia ce ma mai linistisera fetele. :-)) imi pare rau ca David a trebuit sa treaca prin asta!
Lexi, lume noo, da' veche si buna. :-))
voi stiti ceva de ML? ramasese ca se muta si mai da un semn de viata si nika inca.
Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)