Fetele din America (90)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Cenia, Violeta sa aveti parte de copilasi sanatosi!

Violeta daca treci prin St. Augustine sa te opresti la Denoel French Pastry Shop. Pt. prajituri (cremsnit, tarte cu fructe, ecler, prajituri cu martipan, strudele, bomboane de ciocolata belgiene...) sau paine.
Si pt. ca tot vorbesc despre dulciuri, am dat peste un site cu zahar candel pe sfoara, rahat, guma de mestecat "pernute", dropsuri si alte prostii din copilarie. A mea, cel putin...

http://www.artisansweets.com/

Pai ca ma intrebati cum imi e pe aici. Mi-e si frica (nu de voi ) sa spun ca... tare bine! Dar si eu si sotul am tras spre "tara" si tihna si cred ca multi si-ar lua campii in locurile astea far' de intamplare.

Locuim la 5 mile de centrul unui orasel de munte, pe 11 acri de teren, iar zona imi aminteste de casa, mai precis de bunici (Curtea de Arges)- munte/deal, padure, rau . O schimbare pe cinste fata de FL, cu gaste salbatice falfaind in "V" pe deasupra casei pe inserat (copiii le recunosc acum gagaitul de "decolare" si alearga tremurand de bucurie, la ferestre, sa le vada inainte de culcare), pasarele colibri mititele (sau maricele??? cat un fluture), caprioare si cerbi iesiti pe drum dupa ploaie, iepurasi ghemotociti sub scara, raul cu caprele vecinilor (asta mi-e TVul in timp ce spal vasele), "willow house" si mai ales... zapada! Cei mici abia o asteapta, ca nu stiu cu ce se mananca.
Casa nu am terminat-o inca (vineri a venit omul cu "soba" si dupa ce a instalat-o, a verificat cu o bricheta daca "trage". Baietelul - 4 ani -, numai ochi, imi raporta cu mandrie de la fata locului ca "John are o lumanare cu buton!"), vrem candva si o gradina, niste gaini, poate caprite...
Fetita a inceput cu elan gradinita (multumesc din nou pt. sfaturi si incurajari!!!) iar noi ne luam dusul rece de rigoare cu sistemul medical si biznisurile de "tara", lente din nascare.
Ura pt. Asheville! Sa te vad acolo Conchita lucrand la Biltmore, ce zici?!
Sanzi care iti sunt planurile? Tot spre oras tragi?
Ramona am ajuns cu bine cu mobila (sotul si cumnatul au condus un U-Haul), pana acum nu am gasit nimic spart (vesela... - si aici un multumesc de sfaturi - Conchita, Ramona).
P.S. Si daca aveti de mutat pe scari inguste, sus la etaj, o saltea de pat imensa, sa nu o suciti si invartiti cum a facut barbatul cu 2 vecini dupa el, ci sa o puneti in cap, indoita si cu 2 muncitori de la casa sa o duceti intr-un minut la cucurigu. Hi, hi, noroc cu "expertii" zidari.
Va las acum si spre dansa ma indrept. M-a prins miezul noptii.
Cateva poze, la sertar.
P.S. la P.S.
In prima poza, copiii asteptau o barcuta care, in momentul aparitiei, purta in ea un cuplu in jur de 40 de ani, cam obez si cam... beat. Mai mult femeia.
Barbatul ne-a salutat (asta in timp ce mutulica al nostru de baiet bilingv, mai tare pe romana insa, prinsese curaj si striga din toate puterile in engleza: "What's your name??!!"), femeia s-a dat jos din barcuta, a impins-o mai la vale barbateste si a inceput sa-si pupe cu foc partenerul sub ochii holbati ai copiilor. Ba il mai si stropea, razand grosut, pe nene.
Ha, ha! Fara sa stie cine se va iti de dupa colt, sotul astepta cu interes "The Swedish bikini team", visul lui de o viata.

"Acolo unde canta cucu' si urla lupu'" (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ce frumos ne-ai povestit! Pozele sint superbe. 11 acri! Aia da gradina!
Felicitari pentru casa, e aproape gata. Mie-mi place atelierul.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

ML, e superb!!!! Totul arata atat de frumos si linistit!!!!
Amintirile mele cele mai frumoase, sunt de la bunici la tzara...si imi doresc tare mult sa pot sa ma retrag la "o ferma" candva...
Visez sa am multe animale, o gradina mare si pomi fructiferi...deocamdata insa suntem legati pentru cativa ani aici...Si ma gandesc la David ca nu prea ar avea multi vecini cu care sa se joace toata ziua cum e obisnuit (iar fratior sau surioara nu ii mai fac)
Cum e scoala acolo??? E departe? Curtea e ingradita? Vecinii se viziteaza intre ei?

Corina, chiar nu imi dau seama de ce nu ne-a acoperit analizele acelea...in mod normal asa ar fi trebuit...o sa sun sa vad...

Eu am fost mereu o pofticioasa si sunt inca...insa in primele 5 luni de sarcina mi-a fost atat de rau incat nu puteam sa simt nici miros de mancare, daramite sa mananc...asa ca nu am pus nici un kil pe mine...
Dar nu a fost bai, ca dupa cele 5 luni, am stat 2 sapt acasa la mama si in alea 2 sapt nu am avut nici o greata si am pus 10kg (mancam din 3 in 3 ore) si apoi inca vreo 20kg in restul sarcinii...
As putea sa ma abtin (cred) dar de ce sa o fac...o viata am...hihi...

Aseara am uitat niste oua la fiert pe foc, si am plecat toti sa cinam in oras...Cand am ajuns acasa, tot holul blocului era in fum, casa noastra in ceata totala (noroc ca nu s-a declansat alarma...si nu am gasit pompieri) si un miros ingrozitor...
Am ramas cu un stres...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

ML 11 acri? O sa manci o paine pana tai toata iarba, glumesc. Este absolut superb, felicitari pentru mutare
In ce stat zici ca stai acum? Daca vrei sa schimb la listuta.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ptr vacanta mi ar place si mie asa o casa, dar numai ptr vacanta.

Si daca ar fi si langa ocean ar fi perfect! Vise taica vise....

Sanziana esti hotarata????

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

E f. frumos. Si mie imi place mai mult la tara decat in orase mari, sau mai bine zis in orase mici, unde sa ai parte de natura, siguranta si liniste, sa faci pe drum 5-10 minute oriunde ai vrea sa mergi si in acelas timp sa gasesti cam tot ce iti trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Teoretic imi place si mie. Practic nu ma vad traind asa 24/7. Cind am cautat casa aici am gasit niste zone apropiate de civilizatie, cu teren mare (nu 11 acri!) etc. Dar nu aveau trotuar, magazinele cele mai apropiate erau la citeva mi. etc. Venind de la NY m-a speriat ideea de a fi atit de izolata. Pe de alta parte cind mai trecem pe acolo ma apuca nostalgia, poate ca m-as fi obisnuit. Am fi fost vecini si cu Southfork Ranch!
Deocamdata sint multumita de combinatia casa la curte, aproape de orice imi doresc. La mai putin de 2 mi. sint toate scolile, parcuri, mall, orice fel de alt magazin, autostrada. Nu sint vreun social butterfly, dar simt nevoia sa vad lume in jurul meu.
Dar asta nu ma impiedica sa ma visez intr-un loc descris de ML.
ML, cind simti nevoia de o vacanta la oras, poate facem schimb de case! Caut, dar inca n-am gasit amatori de vizite la Dallas. Surprise, surprise!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carolyne spune:

Cenia,

Ti-am trimis un mesaj pe privat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

fetelor voi stiti cumva cand e perioada ideala sa plantezi seminte de cimbru... ? Am cautat cimbru in sus si in jos in usa si nu am gasit sa imi placa la gust pana acuma... asa ca am adus din ro seminte de cimbru, dar nu stiu cand e mai bine sa il plantez, primavara sau acuma e ok? Tinand cont ca sunt in Los Angeles.. ce recomandati?

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

quote:
Originally posted by cenia

Salut
Fetelor am o veste : sunt insarcinata. Sunt happy dar si foarte speriata de pret, nu de altceva.
Asadar HELP! Am nevoie de informatii: cit costa o nastere? nu sunt asigurata.
Multumesc anticipat pentru orice raspuns, parere, sugestie.

Vreau sa te felicit si eu cenia pentru sarcina.Si eu ma chinui de ceva vreme sa fac un bebe.
Sanatate multa,
Crisa

Viata-i scurta daca nu o putem lungi s-o facem lata!!
http://tt.lilypie.com/5yfXm4.png
http://www.flickr.com/gp/10650554@N05/x96080

Mergi la inceput