Fetele din America (90)
Raspunsuri - Pagina 15
corinadana spune:
Guvernatorul Californiei a propus un plan de asigurare gratuita a tuturor copiilor din CA (0-18 ani) fara sa se tina cont de venituri avand in vedere puterea economica extraordinara a acestui stat.
Inca nu a fost nimic aprobat!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Ramona J spune:
quote:
Originally posted by corinadana
Da Ramona! este langa noi o piscina. Ieri am mers acolo, Ralu inoata f bine. L a intrebat pe unul acolo daca poate sari de la trambulina si ala a intrebat o cati ani are si a poi a pus sa faca 2 lanes una dupa alta. Ralu le a facut si apoi a avut voie sa sara de la trambulina.
Tipul mi a zis ca ar putea fi in echipa de inot a lor dar programul este de 2 ore n fiecare zi exceptie sambata/duminica. Mi se pare f mult si n ar mai fi timp de scoala asa ca ne vom rezuma la 2times a week.
Au si echipa de inot sincron, acolo tare mi ar place sa fie (progr.lor nu l stiu).
Felicitari multe Cenia!!!
Pe mine ma da gata chestia cu bile/bete si mai stiu eu ce ca sa invete inmultire sau adunare sau... Eu ii explic Ralucai ce inseamna o adunare/inmultire.. si n are decat sa memoreze tabla inmultirii asa cum am facut o si noi.
Poate sa asocieze pe nr. mici dar ralu face 2898 x 3456. As fi si eu curioasa cum vizualizeaza asta. Este chestie de exercitiu mult.
corina mama Ralucai
Alexandru va merge tot de doua ori pe saptamina. Vezi cum merge, daca ii place si are talent poate mai adaugati niste zile.
Eu m-as bucura sa iasa ceva cu inotul asta. E singura activitate sportiva care-l incinta si pe el. Nu stiu daca va mai fi la fel cind exista reguli. Vedem ce o fi!
Eu ma gindeam la scrima, am vazut ca e un centru pe undeva. Vorbisem cu o tipa mutata din CA. Copiii ei fac sporturi din astea mai putin obisnuite si mi-a spus ca tinteste la scholarship pentru college. E concurenta mica si sint relativ usor de obtinut. Mi s-a parut o idee buna. Chestia e ca Alexandru si sportul... they don't mix.
Sa vedem cu Anuta, ea s-ar urca si pe pereti!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Ramona J spune:
Azi e early release de la scoala, facem picnic in parc cu vecina. Cred ca fiica-sa e indragostita de Alexandru, nu-l slabeste o clipa!
corinadana spune:
Este un sport f scump scrima, cel putin aici!
Fii cu ochii pe copil! fetele sunt mai precoce..
corina mama Ralucai
Siminaf spune:
Foarte precoce! O vad pe mezina noastra: zici ca e gimnasta innascuta. Atit se mai catara, se da peste cap, face tot felul de figuri de zici ca a luat si ore de gimnastica. Danseaza (bine, si Deiu dansa de zor la virsta ei), "cinta" (adica are plamini, dar evident ca e pe linga muzica deocamdata), intelege atit de bine totul, incit ma mir ca inca nu citeste. Si altele, pe care nu mi le amintesc acum. Cica asa am fost si eu. Ah, mi-au murit laudatorii!
corinadana spune:
Simina! nu in sensul ala precoce..... . Legat de ce zicea Ramona de fata vecinei si Alexandru...
corina mama Ralucai
Ramona J spune:
Fatuta asta e in clasa intii. Nu se poate desparti de Alexandru, abia ii despart la usa cind venim la masa sau la lectii.
Nu reusesc sa pun poze pe internet, Alexandru e chiar frumusel. Cred ca acusi incep fetele cu telefoane. Of, of!
Simina, la fel e si la noi. Anuta e mult peste cum a fost Alexandru la virsta ei. Cred ca asa sint majoritatea fetelor.
Anuta imi cere s-o duc la gimnastica de cind a vazut Visa Cup la televizor. A facut si ea gimnastica in rind cu sportivii de la tv!
Pe linga ca-i fata e mereu cu Alexandru si in general in cerc de copii mai mari. Ea abia acum incepe oarece activitati cu copii de virsta ei. Deocamdata avem doar Story Time, urmeaza baletul si inotul. Poate ca si asta e o explicatie pentru comportamentul ei precoce.
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by corinadana
Simina! nu in sensul ala precoce..... . Legat de ce zicea Ramona de fata vecinei si Alexandru...
corina mama Ralucai
Ah, eu credeam ca ramasese discutia la ce fac copilasii astia ai noi, precoci cu totii!
Bic spune:
Fetelor, ce planta este borage???? Eu m-am uitat la google images, dar nu o recunosc dupa nume. Vreo bioloaga/botanista printre noi?
De asemenea, stie cineva ce planta este spanzul in engleza? Eu nici macar nu stiu ce este in romana.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
Oana_B spune:
Cica borago officinalis, limba mielului sau boranta rosie?
Asta gasii io pe net.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!