Croitorie - sfaturi si idei(Capitolul 3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Dana, super braurile. Le vazusem si cand ai pus rochita cu buline. Preferatul meu e asta: http://www.damacom.ro/dame/accesorii/brauri/slides/curele_alb_rosu.html cel rosu si cureaua alba. Bestiale! Si tie iti sta super bine parul.
Am facut ieri un sarafan pt fi-mea si pun link-urile si aici: http://i146.photobucket.com/albums/r243/Guguluff/Croitorie/IMG_2264.jpg ultima proba; produsul finit: http://i146.photobucket.com/albums/r243/Guguluff/Croitorie/IMG_2265.jpg
Si nu cred ca am mai pus poza cu maieul innodat(Elena stie prea bine modelul:)): http://i146.photobucket.com/albums/r243/Guguluff/Croitorie/IMG_0085.jpg
Am facut butoniere... E foarte usor de altfel si masina mea nu face butoniera intr-un pas, ci in 4.
Fetele am nevoie de un tipar cu fusta plisata, gen scolarita. Am tot cautat si nimic, in Burda sunt toate plisate pe parti dar nu am cu pliseuri uniforme pe toata latimea.
Pup you!

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

Buna fetele,

Alina, foarte frumos sarafanul si micuta ta e tare mandra, un adevarat fotomodel! La cat mai multe lucrusoare pentru micuta!

Mersi si pentru poza maieutului, tuparca i-ai pus si ceva saten? sau vad eu aiurea?

Pentru butoniere ai chestie de taiat nu? dupa ce le cosi, si masina mea tot in 4 pasi face butoniera, e tare bine.

Cat priveste fusta plisata, eu cred ca e mai simplu decat crezi; iei din burda numai partea de sus, platca fustei, apoi faci tu pliurile egale sub platca, e ceva de genul cum am eu fusta cu dungi albastre, asta http://i40.photobucket.com/albums/e235/forest279/fustadungi.jpg
si asta originalul http://www.burdamode.com/Casual,1270777-1000019-1487611-1487613-1487653,deDE.html nu mai retin din ce revista este, oricum ii adancesti tu pliurile, ale mele au doar 0,7 cm si nu sunt calcate in jos, asa ca tu le poti face de 2 cm.

va pupic


Elena 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

Tot butonand prin burda, am dat de nr. viitor :) uite si o fusta plisata, nu stiu daca e ce-ti doresti http://www.burdamode.com/108_A_Damenjacke_109_A_Rock,1270777-1000019-1553271-1553273-1553311-1553313,deDE.html
totusi cred ca nu....

pupici
L.E. si tot in burda nr. viitor este tipar de iepuras, jucarie pentru copii!

Elena 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonsis spune:

buna seara!
nu am timp deloc sa vorbesc cu voi...
guguluff...frumos sarafanul,imi place...te asortezi cu braul tau la sarafanul fetei ..
midasnu,,,ce imi place de tine ca esti la curent cu burda,cu ce apare,ce imi place de voi toate ca sunteti preocupate de lucru si va place sa coaseti.
eu am fost azi la sam expo sa iau niste margelute pentru o rochie si am luat o gramada de margele si paiete care cred ca cantareau un kg,ma tragea geanta in jos!
vianne?unde esti?nu ai mai scris nimic..
va pup fetele pe toate!
dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Scurt, ca sa pun link cu genul de fusta pe care o vreau: http://www.plaidskirts.net/Yellow-plaid-pleated-mini-skirt.jpg
Ma rog, eu am in cap o fusta pe care o aveam "d-ale bune" in copilarie; era rosie in carouri, ca alea ale scotienilor. Si mai lunga decat in poza dar acum nu gasesc altceva. Revin maine cu detalii.
Pa

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Fetelor, va pup pe repede. Am lipsit motivat. Sunt (nu imi vine sa cred ca pun emoticonul asta....) . E inca f devreme, sper sa fie bine... Tb sa stau in pat cateva zile. Sa imi tineti pumnii!

Dor de voi! Pupici

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

Vianne ma bucur nespus pentru tine! sa fie intr-un ceas bun, asteptam vesti bune (stiam eu ca lipsesti motivat!!) ma bucur mult pentru tine! sa intrii la odisee, fetele te ajuta la ce nu stii si ti se pare ciudat! Ce veste minunata! normal ca iti tinem pumnii! Sarcina usoara si bebe sanatos!

Alina eu cred ca iti poti face cum ti-am explicat mai sus, iti trebuie doar tiparul de platca, pentru pliuri ai o bucata de material lunga sa zicem de 40 cm, lata de 1,50cm , asta pentru o parte, si pliezi pana ti se termina pliurile.....nu stiu daca ma fac eu inteleasa, poate are altcineva alta idee.

Dana sa ma vezi in ziua in care apare revista, ma duc la primul chiosc de ziare si o cumpar, o rasfoiesc fara suflare, sunt disperata, ce mai!imi pare rau ca nu am in oras pe cineva sa ma invete si alte lucruri, sa ne sfatuim, etc.
In ultimul timp am cam lipsit de la coit, nu am mai avut timpul necesar...

va pup pe toate

Elena 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Alina... Sa fie intru-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara! Chiar in mail ti-am scris ca "o fi cu ochi", am avut gura aurita. Oricum asteptam vesti ca nu trebuie sa stai numai in pat, ai voie si la calc sa-ti tinem noi de urat.
Elena, merci mult de explicatii si linkuri. Am priceput, scot platca din tipar(desi nu-mi nimeresc deloc masura, imi ies cam mari toate) si fac pliurile. Ma gandesc daca sa le fac toate intr-o parte sau cate 2, simetrice, una spre stanga, una spre dreapta. Merci si pt Burda, si eu sunt disperata, l-am innebunit pe barbati-miu, am casa plina de reviste. Am facut ieri butoniere pe corset. M-am gandit ca-n loc de gauri sa fac butoniere si apoi sa pun ochetii dar nu-mi merge. Am sa leg corsetul prin butoniere, 9 pe fiecare parte. Sunt nebuna, nu?
Pup.
P.S. Acum o sa ma lasati singura... Aveti alte prioritati in viata cu bb la bord, nu croitoria... Mai bine profitati de prenatal si posnatal sa faceti tica-tica.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

Alina cum sa te lasam singura? pai acum avem mai mare nevoie de tine, sa ne impartasesti din exerientele tale!!!!

cat priveste tiparele, ai incercat sa le scoti fara rezerve? poate atunci vin bine, nici eu nu mi le nimeresc intotdeauna.

la corset o las pe Dana sa te indrume.

va pup pe toate harnicutelor!



Elena 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia72 spune:

Viane,sa fie intr-un ceas bun!Sa ai sanatate si o sarcina usoara!Va invidiez(in sensul bun),mai am momente cand mi-e dor de vremurile in care ma mandream cu burtica mea , sau cand fiica-mea era bb mic si dulcic!

Elena imi cer scuze ptr.greseala,de fapt la Alina ma gandeam cand am scris.
Alina,abia astept sa vad corsetul cu snurul pus,ideea e buna si s-ar putea sa ti-o fur la un moment dat.Mi-a placut mult ce ai cusut,mai ales maieul.Dar si sarafanul fetitei e foarte reusit. Ptr.fusta ti-am pus 2modelele din care sa te inspiri
http://i186.photobucket.com/albums/x174/iulia72/27C01RPNK_large.jpg
http://i186.photobucket.com/albums/x174/iulia72/27L08QPBL_large.jpg
Eu mai am de lucru la costum,asa ca nu am cu ce sa ma laud.Recunosc,ca nici nu prea am lucrat la el,in fiecare zi s-a ivit cate ceva neprevazut si a trebuit sa-l las.
Va pup pe toate!
Spor la cusut!

Mergi la inceput