Croitorie - sfaturi si idei(Capitolul 3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia72 spune:

Vai,DANA,sunt nemaipomenite!Felicitari,se vede ca esti pasionata de ceea ce faci,ai multa imaginatie!Nici nu-mi vine sa mai pun corsetele mele ,pe langa ale tale.

http://i186.photobucket.com/albums/x174/iulia72/AAAA0026.jpg
http://i186.photobucket.com/albums/x174/iulia72/AAAA0026.jpg
Am gasit si primul meu corset pe care l-am facut din denim fara sa-l intaresc,sau sa-i pun balene. Elena,uite asa mai poti purta un corset. http://i186.photobucket.com/albums/x174/iulia72/AAAA0030.jpg
Va rog sa faceti abstractie de sunculitele modelului.
Iata si sacoul la care am lucrat saptamana asta. http://i186.photobucket.com/albums/x174/iulia72/AAAA0029.jpg
Scuze ptr.dublura,de fapt am vrut sa o pun pe asta http://i186.photobucket.com/albums/x174/iulia72/AAAA0028.jpg Dana cumva asta e "instrumentul" ptr.capse ptr.ca nu l-am folosit niciodata. http://i186.photobucket.com/albums/x174/iulia72/AAAA0001.jpg


Va pup pe toate!
Ceau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonsis spune:

da iulia, asta e instrumentul!eu am incercat sa il folosesc si am blocat o capsa in el ca am pus-o invers
si astept cu interes sa vina profesionistul sa imi dea indicatii
sunt foarte frumoase corsetele tale si foarte frumos lucrate.
eu am alte talente...la creat...la cusut paiete...la cusut de mana...dar sa fac un sacou...cu captuseala....nici gand!
felicitari si sunt fericita ca am prietene ca voi care sunt pasionate de lucru!
va pup
duminica placuta
dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Va intreceti in tzoale de tzoale acum, da? Iulia, corsetele sunt super amandoua si cel de zi si cel de seara, mai ales. Dar sacoul e capodopera. Ma tot uitam pe Burde si vedeam ca toate au 3 stele de dificultate si nu m-am bagat inca. Tu in schimb te pricepi chiar foarte bine; banuiesc ca nu e primul, arata profi.
Vreau si eu aparat de capse si nenorociri... Iulia, de unde-l ai? Am inteles ca Dana il are din Germania dar sa nu-mi spui ca si tu tot din afara, ca-l pun pe barbati-miu sa-si ia concediu ramas si pornim spre Vest.
Revin cu poza a jumatate din corset. Nu merge sa descarc pozele.
: http://i146.photobucket.com/albums/r243/Guguluff/Croitorie/IMG_2210.jpg
http://i146.photobucket.com/albums/r243/Guguluff/Croitorie/IMG_2211.jpg
E o jumatate de corset, dublata. Am gasit bentita aia cu mosi si pe partea cealalta montez una cu babe si se combina treaba. Am sa bag bucati de plastic de-a lungul fasiilor si am sa cos bie pe capatul necusut. In partea cealalta sper sa pot monta ochetii, vreau cu siret oricum.
Dana, nu e country un corset de piele. Uite un link ca sa vezi cam cum vreau eu: http://www.newrock.ro/index.php?cPath=35&osCsid=89c012a7735824b644033f316e5830cd Sunt cateva pe pagina aia. Apropo de preturi, 450 lei pt asa ceva? Ok o fi de piele dar ma gandesc ca scot unul de piele eco la vreo 10-20, hai 30 lei... Normal ca nu iese chiar asa dar totusi costa de 20 si ceva de ori mai putin.
Duminica placuta si senina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonsis spune:

buna!!!
guguluff...ma gandeam la un corset de piele si cusut de mana cu siret gros tot de piele ,facute gauri si tras siret.asta ar arata mai country,alea din poze sunt frumoase dar sunt cusute la masina.eu ma gandeam la o varianta ca sa nu mai cosi la ele,dar tragi la siret pana te plictisesti.
am fost la concert la iris azi,ma gandeam la tine ca spuneai ca mergi la concerte rock. unde canta sotul tau?spune-ne si noua!
iulia72,....sunt foarte frumoase si bine lucrate toate obiectele tale,eu va admir ca aveti rabdare sa urmati sfaturile pas cu pas si se vad rezultatele...
guguluff,zilele astea daca ma vad cu baiatul care coase piele il intreb de unde iti poti procura asa ceva....ca sunt si la noi probabil dar nu stim noi
va pup pe toate!
dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

Felicitari Dana, foarte interesant site-ul tau! nici eu nu am reusit sa vad tot, dar o sa recuperez, foarte frumoase costumele de carnaval, poate cand o sa mai fac o sa ma inspire, eu am facut un costum de arici si unul de iepure si nu am fost inspirata sa le fac macar o poza .

Iulia frumos corset dar si mai tare sacoul! te-a chinuit rau captuseala? la mine partea asta e cea mai grea, un sacou din raiat l-am facut fara captuseala, ma depasea problema.

Alina, arata bien jumatatea ta de corset, asteptam sa-l vedem terminat! Cu sanatatea cum iti mai este? scuze nu am avut timp sa ma uit printre reviste , incerc astazi, mersi de intelegere

Vianne ce mai faci?

Va pupic fetele, dragele

Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia72 spune:

Multumesc mult ptr.aprecieri!
Elena,mie nu mi se pare greu sa pun captuseala,chiar imi place ,ca nu mai trebuie sa finisez dosul sacoului.Pe mine m-a invatat cineva sa prind captuseala de sacou si apoi sa prind manecile captusite(material de material si captuseala de captuseala).pe una din captuselile manecii,las o deschizatura pe unde intorc sacoul pe fata.Stiu ca nu se face asa,dar mie imi iese foarte bine.Nu sunt profesionista,ptr.ca nu am curajul sa fac ptr.altcineva,mi-e teama.
Corsetul de"zi" e o mostra ptr.ca nu l-am purtat niciodata.Nu s-a vazut,dar are un fermoar ptr.geaca.
Alina "instrumentul" e cumparat din Italia,dar se gasesc si la noi ,numai ca materialul din care e facut e cam prost.Si-a cumparat o cunostinta si cand l-a folosit prima data i-a rupt un maner.
Dana, cum e corsetul cu cupe?Talie si cupe?Prin nenumaratele mele reviste cred ca am vazut asa ceva.Daca il gasesc il postez.
Si,nici un proiect,nimic? Eu vreau sa-mi fac un costum din raiat(pantalon si sacou).

PS:Elena ca sa-ti iasa mai bine corsetul coase si partea cealalta si lasa o deschizatura intr-o parte pe dublura ,sa-l poti intoarce pe fata(asta dupa ce i-ai pus si balenele).

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonsis spune:

buna fetele!
da ,IULIA 72 ,cam asa e tiparul,talie tot asa cu 2 cusaturi si balene si pe urma cupe. fetele mele (croitoresele) nu au reusit sa construiasca un tipar.
elena ,am reusit sa scot costumul de gravida de la naftalina si o sa il pozez sa ti-l trimit. ca de cand tot zic.... tu cum te simti? sper ca ai terminat cu treburile pe acasa.
guguluff.....daca vrei te invit la mine intr-un we (ca am inteles ca lucrezi) sau cand poti tu si incercam amandoua clestii de pus capse.daca vrei ma interesez cat e unul in germania si in octombrie iti iau si tie unul. doar ca pana atunci trebuie sa il incerc sa vad daca e in stare de ceva...eu l-am luat din germania de la OBI ,nu stiu daca la noi e..
va pup cu drag albinutelor !
dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

buna albinutele!
Iulia, deocamdata nu vreau sa-mi fac corset, sunt , poate dupa ce nasc, unul de ocazie, negru, sa-l port pe sub sacou, in rest nu ma omor dupa corset, pe Alina or s-o ajute indicatiile tale.

Dana, cum ai tu timp, multumesc frumos, ca si eu zic ca fac o gramada si cand ajung acasa pic franta! Am mai terminat, mai sunt mici retusuri de facut. Ieri mi-am cumparat raiat pentru pantaloni, incerc a-mi fac timp sa scot tiparul....

fug, va pup

Elena 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Salut fetele dragutele. Elena, am sa-ti pun si eu niste poze cu pantaloni de gravida. Am vrut sa ma bag intr-o afacere de gen si am modificat cateva perechi de model. Oricum poti sa-ti faci dupa modelele din Burda. Raiatul merge foarte bine ca e si un pic elastic. Ma bucur ca ati mai terminat cu casa, odihneste-te si tu, daca poti.
Dana, merci de invitatie, esti o scumpa. Mie imi trebuie sa montez ochetii acum. Capse inca n-am in program. Vroiam sa pun la bluze din polar pt fi-mea dar inca nu le-am facut. Vorbim oricum.
Iulia, corsetul meu e cu 2 fete, deci are 2 straturi de dublura intre doua straturi de material. Am cusut fasiile apoi am facut sandwich din cele 4 straturi si l-am intors ca pe un buzunar. Adica asa cum era in poza. La marginea cealalta am pus bie.
E gata corsetul dar nu am pus ochetii. Stiti cumva cum sa gauresc materialul? Ma gandesc ca daca decupez gaurile, se va desira materialul. Ma rog, pun o poza diseara chiar daca nu-l termin. Am fost la Brother azi si mi-am luat 2 picioruse, unul de surfilat si unul din teflon. Sper sa mearga cusuta pielea cu cel de teflon, tineti-mi pumnii.
Poze cu o camasa de noapte: http://i146.photobucket.com/albums/r243/Guguluff/Croitorie/IMG_2257.jpg si http://i146.photobucket.com/albums/r243/Guguluff/Croitorie/IMG_2258.jpg
Si corsetul fara ocheti. Ma chinuiam sa-l tin cat mai bine la spate: http://i146.photobucket.com/albums/r243/Guguluff/Croitorie/IMG_2260.jpg
Va pup. Spor!

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonsis spune:

buna fetele!
buna guguluff,
uite am pus si eu o poza cu niste brauri care se inchid cu siret care trece prin ocheti

http://www.damacom.ro/dame/accesorii/brauri/slides/brauri_piele.html
a iesit f frumos corsetul tau ,imi place. imi place mult si materialul .m-ai intaratat cu corsetul si o sa ma apuc sa mi=l fac pe ala de piele...sa ma mai eliberez un pic.
offf,iar sunt in viteza!
va pup!
dana

Mergi la inceput