Contractii nedureroase (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Si eu am colul deschis de la 32 de saptamani si am mai si stat la pat ,recunosc ca nu am fost f constiincioasa cu treaba asta.Am citit de o fata ,nu mai stiu exact unde,ca a avut colul deschis si dupa ce a stat linistita la patut colul s-a inchis ,asa ca stai cumintica acaolo sa stea bb cat mai mult la caldurica.
Fetelor eu am trecut pe injectii,no-spa +scobutil

anca 36+

Maria
poze

AMR MAXIM 27 DE ZILE!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Mda... vad ca ati "resuscitat" capitolul despre afurisitele de contractii. Eu credeam ca si Anca ca nu mai are nimeni si de aia nu se mai scrie.
Am si eu contractii nedureroase, dar de vre-o doua luni am hotarat ferm sa nu ma mai stresez pt ele ca mai rau imi fac. Despre col nu stiu mare branza(de competenti ce sunt echografistii di localitatea in care stau) doar ca orificiul intern e inchis, cu lungimea...Doamne ajuta, ca tampitii nu prea au auzit de asa ceva.
Iau si eu gynipral cate doua jumatati pe zi, de capul meu, pt ca deja m-am plictisit de recomandarile dr. care nu intelege ca no-spa si scobutil-ul sunt apa de ploaie. Nush ce are dr. meu cu ginypralul. La un moment dat cand am intrebat cu ce se poate inlocui GRAVIBINONUL in caz ca raman fara, mi-a spus ca se poate lua GinYpral. Ce legatura are un medicament hormonal cu un antispastic a ramas pt mine o enigma pana in ziua de azi.
Asa ca ii dau batai inainte cu "pastica GinY", ofdihna doar cand simt eu ca trebuie si cu rugaciuni la DD sa nasc la termen.

GUGU 28+ Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

quote:
Originally posted by danonique

buna!eu am colul deschis si mi s-a recomandat sa stau cat mai mult in pat. voi cum stai in pat ca am auzit ca nu e f indicat sa stam pe spate?Despre Ginger ce mai stiti?

danonique 28+

Si mie mi se intareste burta daca stau mult pe spate. Am auzit ca nu e indicat pt ca nu se oxigeneaza BB din cauza comprimarii unei vene, dar probabil are o legatura si cu contractiile.

GUGU 28+ Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna dragelor si eu ma vait de contractii nedureroase,am avut si dureroase acum o saptamana parca si am stat in spital 3 zile.La mine prob. e foarte complicata sa zicem ca am colul foarte scurt.A doua zi dupa spitalizare il aveam 1,7 socant am cerclaj facut deasemenea.Dupa cerclaj colul meu masura 2,4 si aseara ma dusei la echo si imi zice ca ar fi intre 2,4 si 2,7 ceea ce e imposibil.Asa ca draga mea GUGUSHTIUC ce pretenti ai tu daca eu sunt in Anglia si astia sunt cu pluta.Dupa o cearta zdravana cu ei,nu am vazut nici dr mea ca de nu stia ca am programare,a ramas sa merg iar peste o sapt iar.Intre timp am vb acasa cu 2 dr si fac gravibinon mai iau gynipral,uscosin si no spa.Stau si eu la pat si la mine sa intareste burtica des,dr a zis cand se intampla sa stau pe partea stanga dar eu simt ca ma sufoc.De cand sunt insarcinata nu mai pot dormi pe partea stanga ca nu am aer,eu dormeam pe burta si pe o parte.Acum ma rog la DD sa fie bine si sa ma duc la echo sapt viitoare sa lamuresc lucrurile sau sa caut alt spital.Sarcina mea este prin IVF si nu imi permit sa stau dupa toti nebunii.
Si eu ma intreb mereu ce o fi cu Ginger nu a mai intrat demult pe forum,sper sa fie bine
la toate fara exceptie
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

hello
se pare ca nu vor sa ne lase si pe noi sa mai rasuflam aceste contractii.....
noi maine avem 34 sapt....insa nu am vesti prea bune...
am fost la control...col scurt de max 2 cm,moale dar inchis(inca). bebeluta se pare ca e mai mica cu 2 saptamani si ca ar avea max 2 kg. sunt cam trista cand ma gandesc la aceasta diferenta...pana acum la toate ecografiile era la zi....dr a zis ca probabil din cauza contractiilor ea nu se hraneste cum ar trebui...m-a chemat peste doua saptamani....eu iau in contiunuare gynipral desi tremur de la el( am incercat sa iau de 3 ori cate 1/2 dar nu prea are efect; asa ca dim iau 1/2 pt ca sunt singura si mi-e frica cu tremuratul...,apoi iau cate 1) ; mai iau si duphaston pana in sapt 36. dr a zis ca spera sa ajungem macar pana la 36 sapt...

chiar oare ce o fi cu GINGER, GILL,...

cu statul la pat....eu nu cred ca ajungeam pana aici daca nu stateam....ies doar la dr,ma plimb cate putin prin casa; pe spate nu prea stau pt ca apar mai des contractiile in aceasta pozitie....

pupici

ENI 33+ IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumsta spune:

Buna dimineata!

Eu n-am mai scris de mult....am avut contractii dar nu suparatoare...cateva pe zi...dar saptamana trecuta au inceput din nou sa fie frecvente si uneori sa doara(bineinteles panica a fost cat casa)....asa ca m-am intors la Gynipral....[:(!...acum e mai bine si incerc sa micsorez doza....o sa merg si la doc zilele astea, sa vad ce spune si el.

Pe langa asta, am niste dureri(nu foarte mari) in zona abdominala joasa....ca niste junghiuri insistente...si am senzatia uneori ca bebe e jos si ma apasa undeva in interior jos cand stau in picioare...doar uneori...Ma gandesc sa-mi iau o centura prenatala....o fi bebe prea jos.

La voi cum se manifesta contractiile dureroase? ce simtiti? ca nu prea stiu cum sa le diferentiez....acum la mine sunt doar cu discomfort....si nu-mi dau seama daca cele de saptamana trecuta au fost dureroase sau nu(s-au suprapus cu niste dureri de care v-am povestit....ma si vedeam la spital)

Si mie mi-a spus doctorul sa stau pe partea stanga ....sau pe dreapa...in nici un caz pe spate, ca sa primeasca bebe cat mai bine sange)

Asa ca n-au disparut contractiile?...subiectul e de mare actualitate...numai ca daca vb mereu de ele devin parca mai stresante...

Sa aveti o saptamana linistita si frumoasa!

LUMI 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

Lumi la mine cele dureroase se manifesta cu strangere de burtica, presiune, durere ca la ciclu... celelalte... simt doar cum se strange burta,e tare, dar nu dor...tu stai cuminte? cum de au aparut iarasi?
DOAMNE AJUTA sa ajungem cu bine pana la capat.

ENI 34+ IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumsta spune:

Eu stau cuminte...nu chiar inp at dar nu fac mare lucru....ceva de mancare ca nu are cine. Stau la calculator in cea mai mare parte a timpului.

Sa dea Domnul sa fie totul bine bine ptr toata lumea!

LUMI 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Lumi dar sper ca nu stai la calculatoir pe scaun,adica in fund.....

anca 36+

Maria
poze

AMR MAXIM 24 DE ZILE!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora77 spune:

Lumsta,
Incearca sa alternezi gynipralul cu no-spa si cu cate un supozitor de scopantil/zi. Eu asa am redus numarul contractiilor semnificativ pana la 3/zi. Intr-adevar imi e rau de la gynipral (3/zi) dar prefer sa am palpitatii decat sa nasc un pisoi prematur. bea multe lichide si stai pe partea stanga. eu seara iau cate un diazepam si dorm bustean, nici vorba de contractii in somn (binenteles tot la recomandarea medicului). intentionez ca pe masura ce mi se stabilizeaza starea sa reduc doza de gynipral.
incearca, poate iti va fi mai usor avand in vedere si ca mai ai ceva saptamani bune de asteptat.
Multa sanatate

Mergi la inceput