Contractii nedureroase (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

neata
cand ma laudam si eu ca nu am mai avut contractii dureroase...aseara am avut doua si parca nu mi-a prea placut...am luat si 1/2 tableta de diazepam (dr mi-a zis sa iau daca sunt mai agitata si cred eu ca e nevoie),si am adormit cu greu si f putin.
cred ca si emotiile ca vine sotiorul acasa dupa o saptamana si mi-e tare dor de el...nu suntem obisnuiti unul fara celalalt...
sper sa nu mai aparaalte dureri....ceea ce va doresc si voua!!!!

ENI 32+ IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Buna fetelor.Eu cred ca am contractii nedureroase de cateva saptamani dar nu sunt sigura.Am citit cap asta dar nu m-am lamurit.Cand au inceput erau destul de dese,dar acum nu am mai mult de 3-4/zi.Nu iau nici un medicament,doar ca stau mult la calculator sau in pat.
Cum se manifesta: burtica devine mai tare,simt ca o presiune in burtica dar si in piept si am impresia ca nu mai inhalez destul aer.Nu dureaza mai mult de 10 sec zic eu.(n-am stat sa numar sec)
Or fi contractii sau bebe care se misca?
Va pup.

Elena
26+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by darene

Buna fetelor.Eu cred ca am contractii nedureroase de cateva saptamani dar nu sunt sigura.Am citit cap asta dar nu m-am lamurit.Cand au inceput erau destul de dese,dar acum nu am mai mult de 3-4/zi.Nu iau nici un medicament,doar ca stau mult la calculator sau in pat.
Cum se manifesta: burtica devine mai tare,simt ca o presiune in burtica dar si in piept si am impresia ca nu mai inhalez destul aer.Nu dureaza mai mult de 10 sec zic eu.(n-am stat sa numar sec)
Or fi contractii sau bebe care se misca?
Va pup.

Elena
26+

depinde ce intelegi tu prin presiune.simti cum se strange burtica? daca este tare...si apoi se relaxeaza atunci eu cred ca sunt contractii.....pana nu dor e bine...
imi pare rau ca si tu treci prin asa ceva....
ai grija sa nu faci efort,sa bei multe lichide...
daca mai ai nevoie da sfaturi...nu ezita sa intrebi...

ENI 32+ IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Multumesc Iulia pt raspuns.Chiar aseara am analizat cand s-a intamplat.Nu stiu sa explic exact ce am simtit in mom respectiv,dar burtica s-a intarit ca un pietroi ,timp in care am simtit presiunea si apoi s-a relaxat si a devenit moale.Dar parca am simtit ca vrea sa se extinda burtica,nu ca se strange.Data viitoare o sa incerc sa observ exact ce simt ca sa pot sa-i spun si doctoritei.
Pe mine ma ingrijoreaza ca simt ca si cum nu mai respir cum trebuie,parca ma chinui sa inhalez,trebuie sa inspir adanc de cateva ori.Sa inteleg ca voi nu experimentati asa ceva?

Elena
27

Mergi la inceput

cand am contractii nu pot spune ca raman fara aer...respiratia ma supara cand stau mai mult pe partea stanga.

ENI 32+ IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Vad ca nu mai scrie nimeni la acest subiect....ffffff bine ca asta inseaman ca nu aveti contractii

anca 35+

Maria
poze

AMR MAXIM 5 SAPTAMANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancadragoman

Vad ca nu mai scrie nimeni la acest subiect....ffffff bine ca asta inseaman ca nu aveti contractii

anca 35+

Maria
poze

din pacate nu este asa... eu continui sa am contractii....poate ai citit la noi la odisee ca am fost si in spital o noapte cu perfuzie sa imi linisteasca durerile....erau la 5 min...mi-a fost f frica dar e bine ca nu s-a deschis colul....acum iau gynipral....si tremur de la el....si cred ca mi-ar trebui o doza mai mare dar mi-e frica sa iau...si ma rog sa ajungem cu bine cat mai aproape de termen.

ENI 33+ IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Eni am citit si imi pare rau ca te simti asa,important este ca inca ai colul inchis.
Eu am colul deschis de o saptamana si binenteles ca si contractii...lasa ca o sa fie bine ptr toata lumea,o sa vezi ca o sa ajungem la termen.

anca 35+

Maria
poze

Mergi la inceput

hello
ce mai fac burticile?

ENI 33+ IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

buna!eu am colul deschis si mi s-a recomandat sa stau cat mai mult in pat. voi cum stai in pat ca am auzit ca nu e f indicat sa stam pe spate?Despre Ginger ce mai stiti?

danonique 28+

Mergi la inceput