Contractii nedureroase (3)
Raspunsuri - Pagina 10
Ginger00 spune:
'Neata...am ajuns si eu acasa,in sfarsit dupa 16 zile de spital.
Poate ca contractiile nedureroase dese nu fac rau dar pe mine m-au terminat.Am fost sambata seara (in 29 septembrie) la urgenta...aveam deja colul de 1,17mm ...direct internare pentru risc nastere prematura.M-au trimis ,ca nu aveau locuri ,cu salvarea la un alt spital care are sectie de neonatologie intensiva in caz de nastere.M-au tinut sub perfuzii si monitoraj 6 ore pana contractiile s-au linistit.Am stat 12 zile la pat fara sa ma ridic deloc,cu perfuzii si tratamente.Am crezut ca nu mai apuc multe zile de sarcina.acum sunt mai bine,coul e inchis,de 2 cm si speram sa tragem cat de mult inainte.Aveti mare grija cu contractiile...daca se fac prea dese mergeti la spital.Va pup
+26
sufletelele mele
Atat mai avem
lumsta spune:
Pai cam in fund stau la calculator! ![]()
Nici eu nu am contractii noaptea. Acum mi-e bine...am revenit la cele cateva contractii nedureroase pe zi(6-7), si parca nu ma mai deranjeaza junghiurile alea. Astazi merg la doc. Sa vedem cum stam cu vestitul col!
Va doresc vremuri fara contractii!
LUMI
27+
aurel_cris spune:
LUMSTA draga mea nu trebuie sa stai in fund deloc,ia vezi tu ce faci caci eu am tras-o urat din cauza asta

GINGER inca odata bine ati venit acasa,i-au usor acum

Fetelor eu dupa ce vazusem ca mi-am domolit contractiile parca v-am zis ca ma hotarai sa nu mai iau gynipral si sa te ti dureri
.Am pus mana si am luat iarasi gynipral dar sa stiti ca imi da o stare de nerabdare..............aseara ma apucase pitici zau.Incerc sa ma calmez cat pot de mult sa speram ca vom avea o saptamana mai buna.
la toate
21+
ancadragoman spune:
Lumi eram sigura ca stai pe scaun
Ginger ma bucur ca sunteti mai bine,hai ca mai ai putin si bebelusii nu or sa mai fie in pericol.
Cris te rog sa iei medicamentele ca ma apuca nervii
.
Noi nu am amia avut contractii dar ma doare fundul de la injectii de mor 
anca
36+
Maria
poze
AMR MAXIM 23 DE ZILE!!!!!!!!!
g24hit spune:
ginger bine ca acum esti bine
aurora dr ti-a zis sa alternezi gynipral cu no-spa? cand iei no-spa nu mai iei gynipral?
anca ce bine de voi!
mie mi-a fost cam rau ....cu contractii....si nu cedeaza nici la gynipral....am cam 2-3/ora....
ENI 34+
IULIA
aurel_cris spune:
ANCUTA da ce injectii faci tu iubita,curaj la ce AMR ai.....,o sa treaca repede,la noi uf mai este o gramada....

ENI eu iau gynipral si no-spa in acelasi timp

21+
aurora77 spune:
draga g24hit
tratamentul meu suna asa: 3 gynipral/zi iar in pauzele de gynipral 3 no-spa (astfel ca la fiecare 2 ore eu inghit cate o pastila) daca totusi burtica e tare folosesc suplimentar si un supozitor cu scopantil. iar seara obligatoriu diazepamul de rigoare. si sa stii ca de la starea de somnolenta nu mai am muschii asa agitati, burtica e relaxata. se pare ca intr-adevar da efect.
tu ce inghiti? cat de dese erau contractiile tale?
ancadragoman spune:
Cris la mine nu mai este pericol acum ,mai ama zi si maine si gata si cu astea cand vrea ea poate sa vina.Am facut no-spa +scobutil.
Si voi daca stati cuminti o sa fie totul bine,avem fete pe listuta care au reusit si la ele incepusera contractiile fff devreme
anca
36+
Maria
poze
AMR MAXIM 23 DE ZILE!!!!!!!!!
liadorian spune:
Anca, ce putin ti-a mai rams pana vine Maria! Bafta multa, de-abia astept sa te vad pe listutza de la inceput!
Sarcina usoara tuturor! Rabdare - fara tutun - si fara stat in fund la calculator daca aveti probleme cu col deschis, prea scurt, contractii multe etc. Eu am scris cateva luni intinsa in pat, cu tastele pe brate si cu monitorul pe un birou aproape. Ce vremuri... Acuma nu prea mai am vreme, fiindca inventez pentru Miruna povesti cu albinutzele si cu fluturii din carusel.
Istorie lunga, ce mai! Va urez tuturor sa aveti copii frumosi, sanatosi, care sa va umple de bucurie si sa dea sens saptamanilor astea de stres si de grija.
Mami Lia si Miruna Demetra (8 august 2007)
lumsta spune:
Gata sunt cuminte si mi-am aranjat calculatorul in asa fel incat sa nu mai stau in fund.
Am patit-o! Medicul meu se muta peste 2 saptamai din BUCURESTI! minunat! ma lasa in grija unui coleg de-al lui....dar mi se pare tare nasol sa ma acomodez tocmai acum cu altcineva....si daca nu-mi place de el?
Pe langa asta, am o secretie abundenta galben-verzuie....si doc mi-a dat Polygynax ovule.....cu 3 antibiotice....si bineinteles ca mi-e teama sa le folosesc! Uff, atatea chestii in sarcina asta....ca nu mai fac fata! Sper sa fie BB bine...si sa ajungem la termen, si sa-l strang in brate ca sa-mi treaca stresul asta!
LUMI
27+