Contractii nedureroase (3)
Raspunsuri - Pagina 11
ancadragoman spune:
Lia mai am putin si gata ,abia astept ca nu mai pot ....o vreau afara!!!!!
Pupicei tie si printesei

Lumi macar nu mai stai in fund ![]()
anca
36+
Maria
poze
AMR MAXIM 22 DE ZILE!!!!!!!!!
lumsta spune:
Anca sa ai o nastere usoaa! Bafta multa!
Nu mai stau in fund...desi ma simt cel mai bine asa, pana obosesc. hihi. Astazi ma simt mai bine! Va doresc zile frumoase si usoare!
LUMI
27+
aurel_cris spune:
ANCUTA draga mea ai rabdare tu te plangi ca ai stat prin patut de la 28 de sapt,eu ce sa mai zic iubita mea ca tot asa am tinut-o.Hai fi fetita cumintica si lasa bebelina sa iasa cand vrea ea

Fetelor eu maine ma duc la dr sa speram ca totul va fi bine si am sa gasesc dr mea in sfarsit in spital sa o cunosc.Mai am contractii din cand in cand iar ginypralul ma face nervoasa.......,nu mai am rabdare nici in pat sa stau

21+
rlc_sandor spune:
buna fetelor!am si eu o nelamurire:azi mi s-a intarit burta f tare doar in partea stanga iar in partea dreapta era moale :era ca si cum uterul era pe stanga.Ieri am fost la dr si se pare ca totul e ok(acum 3 sapt am avut niste contractii dureroase),mentionez ca mi se mai intareste burta dar toata si pe mijloc nu pe o parte!
raluca
21+
2
ancadragoman spune:
Cris ai mare dreptate,dar na ma vait si eu ca ....![]()
Raluca cand se intareste intr-o parte at este bb care se muta ,insa cand se intareste toata ptr cateva secunde si apoi isi revine at alea sunt contractii nedureroase.
anca
36+
Maria
poze
AMR MAXIM 22 DE ZILE!!!!!!!!!
g24hit spune:
Anca haide draguto ca nu mai e asa mult pentru tine....mie dr imi zicea sa stau cat mai cuminte sa implinesc macar 36 sapt...tu ai scapat...curaj
ENI 34+
IULIA
g24hit spune:
quote:
Originally posted by aurora77
draga g24hit
tratamentul meu suna asa: 3 gynipral/zi iar in pauzele de gynipral 3 no-spa (astfel ca la fiecare 2 ore eu inghit cate o pastila) daca totusi burtica e tare folosesc suplimentar si un supozitor cu scopantil. iar seara obligatoriu diazepamul de rigoare. si sa stii ca de la starea de somnolenta nu mai am muschii asa agitati, burtica e relaxata. se pare ca intr-adevar da efect.
tu ce inghiti? cat de dese erau contractiile tale?
aurora
eu iau gynipral 1/2 dim (pt ca tremur rau) apoi cate o tb la pranz si seara( ca e si sotu acasa...) duphaston 3tb/zi pana implinesc 36 sapt( sper din tot sufletul sa mai stea bebeluta mea macar pana atunci).o sa mai iau si eu cate un no-spa daca o sa vad ca nu e prea bine...eu am si cate 2-3 contractii pe ora ,alteori 1/ora....si cand apar cele dureroase sunt si la 10 min...
ENI 34+
IULIA
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by g24hit
Anca haide draguto ca nu mai e asa mult pentru tine....mie dr imi zicea sa stau cat mai cuminte sa implinesc macar 36 sapt...tu ai scapat...curaj
ENI 34+IULIA
Asa este eu am scapat dar o sa mai intru sa va incurajez pe voi
anca
37+Maria

poze
AMR MAXIM 21 DE ZILE!!!!!!!!!
aurel_cris spune:
Buna fetelor ce liniste deci toata lumea e bine sa inteleg.Eu am avut o noapte mai agitata si cu contractii
ca de iar nu luai gynipralul.Ma face sa ma simt asa de agitata si zic poate merge si fara dar mai mult de 2 zile nu se poate.Asa ca de dimineata luai de toate gynipral,no-spa,uscosin...uffffffff.
Sper ca sunteti bine cu toate

22+
ancadragoman spune:
Cris poate ar trebui sa incerci cu perfuzii daca gynipralul iti face rau,nu stiu zic si eu ca sa iti fie si tie bine.
Noi suntem bine si acum cand vrem contractii nu mai avem
anca
37+
Maria
poze
AMR MAXIM 17 DE ZILE!!!!!!!!!