Contractii nedureroase (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

salutare.
suntem in aceasi formula....
nu am mai intrat pt ca am avut probleme cu PC.abia am asteptat sa se rezolve sa vad ce mai faceti.

FELICITARI ANCUTZA!!!

TREBUIE SA FIM TOATE CURAJOASE SI INCREZATOARE CA O SA LE URMAM PE CONTRACTOASELE CARE AU REUSIT. DOAMNE AJUTA!

ENI 37+ IULIA

Mergi la inceput

IN LEGATURA CU CONTRACTIILE...si la mine a fost si mai este tot la fel...adica imediat ce m-am ridicat apar si ele...si apar si daca stau in pat...

ENI 37+ IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

ralu, dupa cum descrii tu nu ar fi contractii...dar vorba liei, citeste primele pagini din cap 1. eu mult timp am avut contractii fara sa smt absolut nimic, insa eu (de paranoia) apasam toata ziua burtica sa vad daca e tare. si cand era tare, stiam ca e cotractie. altfel nu simteam absolut nimic. abia pe la o varsta mai inaintata a sarcinii am inceput sa le si simt (dupa 26 saptamani). deci vezi daca e tare burta. in primul trimestru eu am avut niste dureri pe la ovare, cam cum zici tu, si nu erau contractii

acum....poate te lamuresti dupa ce citesti ce am scris noi atunci

icei multi contractoaselor. astept sa vad listuta de la inceput ca se lungeste

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Eu de doua nopti n-am dormit din cauza contractiilor...culmea ,cand stau culcata gata sa adorm ma apuca de imi vine sa-mi trag pumni.Cand am 5 ml de pipi in mine,alte contractii...deja ma exaspereaza,au inceput sa devina si dureroase.Fundul mi-e vanat de injectii cu progesteronice si mai bag si No-spa in mine zilnic cate 3-4 pastile si tot nu ma lasa...abia astept sa treaca timpul sa nasc ca nu mai suport....

+29 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Vai Ginger, parca m-ai descrie pe mine!!!!!!!

Macar tu ai doi bebelusi in burtica, poate de la asta sa fie contractiile.

In cazul meu, doctora mea mi-a spus ca asa sunt unele femei, contracta tot timpul!

Curaj, ca o sa vezi, o sa fie totul bine pana la urma!!! Contractiile pe care le avem noi nu sunt din alea de nastere, asa ca nu nastem noi chiar imediat!
De altfel, noaptea cand ma duc la culcare, nici nu le mai numar, dar cred ca am mai multe decat cele de nastere!!! Adica daca e dupa numar, ar trebui sa fi nascut in fiecare zi, in ultima saptamana cel putin!

Si la mine contractiile sunt uneori dureroase, dar numai atunci cand am prea multe la rand sau cand sunt intr-o pozitie "proasta", adica in picioare sau culcata. Eu simt ca o durere musculara, deci nu cred sa fie cu adevarat contractii dureroase.
In plus, seara la culcare, ce mi se apre ciudat e ca simt aceasta durere musculara cand burtica e inca relaxata si abia apoi burtica devine dura (orice asa face eu, nu e chip sa opresc contractia), asa de parca muschii si-ar lua avant sa stranga cat mai tare burtica!!!

Curaj si

Micsunea
28+

Mergi la inceput

hello

raportam si noi doua ore cu contractii( azi-noapte), dureroase, la 8 min ....am facut un dus, am stat cuminte si am asteptat sa vad daca cresc in intensitate...dupa ce au trecut doua ore si ma gandeam sa sun dr , au inceput sa se rareasca si sa fie mai putin dureroase asa ca sunt tot acasa....cu contractiile mele obisnuite....si parca nu mai am rabdare.

Micsunea, Ginger ,fetelor nu mai aveti nici voi asa de mult....trebuie sa fiti optimiste...bebelusii se considera viabili de la 28 sapt,ati atins acest prag, cu DD inainte...

ENI 37+ IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Asa, Eni, deci iti face glume

Inca putin si vine si nasterea! Mai ai rabdare?

Fetelor am o mare intrebare!!!

I-am spus la kine ca uneori imi ramane burta tare pentru multa vreme si ca ce contractie o mai fi si aia care dureaza cu zecile de minute? Si mi-a spus ca nu e contractie, e contractura!!!!

Ati mai auzit de asa ceva?
Ca n-am gasit nimic pe internet si mi-e teama sa nu fie nociv pentru BB

Micsunea
28+

Mergi la inceput

Micsunea nu stiu ce a vrut sa zica ....si mie uneori mi se intampla sa tina mai mult contractia....pe BB prea mult nu il afecteaza ,doar ca in momentul contractiei scade putin fluxul de sange prin placenta si in acele momente el nu se mai hraneste ca si in afara contrctiei.

ENI 37+ IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor va multumesc ptr felicitari si sunt sigura ca toate o sa ajungeti la termen cu burtica.
Pupici

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna fetele mele raportez si eu iarasi o noapte te toata cacao,ce sa zic am avut o saptamana tare nasoala cu contractii si fara somn,mai nou transpir toata noaptea trebuie sa ma schimb mereu.Si consecintele le-am vazut ieri la echo OI deschis 9,6 cu 13,5,cusaturie de la cercaj sunt acolo si il tine bine pe bebe.Chiar ma intrebat daca aam avut contractii echografista,ma gandeam ca fara cerclaj nu stiu cat mergeam eu inainte.Dupa cusaturi colul a ramas acelasi cam 21mm,ceea ce este foarte bine a zis dr,trebuie totusi sa am grija ca acum burtica creste si pune presiune bebele exact pe cusatura.Bebele se misca tot timpul zi si noapte ma sperie uneori zic oare de ce e asa de agitata,normal ca bate in col deasemenea.Ma enervat ca bebele nu la observat deloc cica asta face la 28 de sapt adica peste fix o luna,atunci imi spune evolutia ei in greutate in schimb mi-au facut steroizi,azi ma duc la a 2 injectie.
MICSUNEA si eu mai am perioade in care burtica sta tare mai mult timp mai ales cand stau in picioare dar ma pun repede la orizontala,ma intorc pe stange,dreapta,mai palpez burtica si isi revine.Sa dea DD sa dispara toate contractiile sa scapam de grijii
ENI iubita la tine see apropie clipa,oricum bebe daca se naste de aici inainte nu este nici un pericol,nastere usoara si sa nu ne uiti
GINGER tu ce mai faci,mai ai contractii?Sper ca nu
23+

Mergi la inceput