Contractii nedureroase (3)
Raspunsuri - Pagina 20
danonique spune:
Eu am multe contractii la sfarsitul zilei.La voi cand e perioada cu cele mai multe contractii?
danonique
32+
aurel_cris spune:
ANCUTA sciu si aici tare dragalasa printesa,cred ca esti super fericita si ai de ce,inca odata felicitariiiii

DANONIQUE si eu am la fel cotractii mai dese seara cred ca de aceea imi da peste cap si somnul

23+
micsunea spune:
ANCA Dragoman, ce printesa frumoasa ai!!! Superbe pozele!
Fetelor, si eu am mai multe contractii noaptea, la culcare. Se pare ca e de la oboseala din timpul zilei, dar mie a inceput sa-mi fie frica sa ma mai duc la culcare! In plus, noaptea in pat, contractiiile le simt mult mai puternice si chiar un pic dureroase.
Am de asemenea de cate ori ma ridic, deseori cand schimb pozitia, iar la DUS (cred ca o sa fac bai de acum incolo!!!, sau dus stand in fund) sta burtica incordata tot timpul. Data trecuta a trebuit sa ies urgent de la dus, ca dupa atata incordare, nu mai puteam sta in picioare, ca mai mult de 30 de minute (ma spalam pe cap, de aia am stata atat) nu pot sta cu burta ca ditamai pietroiul.
Ginger
sper ca esti bine.
Oare ar fi util sa-mi faca si mie cerclaj? Oare se mai poate pe la 30 de saptamani (ca atunci o vad iar pe doctora)?
Pupici fetelor si rezistati cat mai mult,
Micsunea
28+
Ginger00 spune:
Pe-aic sunt si eu ,contractii am cand mai multe cand mai putine,seara mai ales ma apuca...saracutii bebei cred ca-i tocesc acolo ca efectiv mi se deformeaza burtica.Abia astept joia sa vad cum e colul,daca s-a mai scurtat sau a rezistat.
Micsunea ,sa stii ca si eu am burtica tare mai mult timp cand satu in picioare sau cand fac dus.Cerclaj se face parca din saptamana 14 pana in 21,la 30 de saptamani nu se mai fac.Sa stii ca am intrebet de cerclaj pe dr. cand am fost internata si mi-a zis ca la un uter contractil e chiar periculos cerclajul ca din cauza contractiilor se poate rupe colul.
Multa sanatate le toate si sa ne ajute DD sa ne ducem sarcinile pana la capat cu bine
+30
sufletelele mele
Atat mai avem
g24hit spune:
hello
azi am implinit 38 sapt. am tot sperat sa ajung aici....si uite-ma desi nu credeam.acum parca si contractiile s-au rarit , nu am mai luat nici no-spa ; cred ca are influenta si faptul ca nu mai sunt stresata. acum astept minunea mea cu multa nerabdare. azi am fost si la plimbare.
va pup pe toate.

sa auzim numai de bine.
ENI 38+
IULIA
aurel_cris spune:
ENI ma bucur ca sunteti bine si va ajutat DD de ati ajuns cu bine la 38 de sapt.Acum printesea poate veni in orice clipa,daca nu a venit deja
.Sa ne dai semne cand a sosit bebelina si asteptam pozicile,nastere usoara

ANCUTA tu nu mai zici nimic,te tine bebeline ocupata nu??E asa de scumpa in pozici,acu cine mai ne deschide capitolele???Cu toate ca la asa subiect mi-as dori sa nu fie nici o graviduta dar din nefericire sunt.
MICSUNEA,GINGER voi ce mai faceti???????
Eu fetelor m-am simtit mai bine in astea 2 zile fata de saptamana trecuta,am si dormit un pic mai bine.Stau tot la pat si ma uit pe geam,citesc,net...........am inceput sa ma plictisesc rau dar asta e.
la toate
24+
Ginger00 spune:
Eu tot cu contractii...seara mai ales,adorm foarte greu ca pe oricare parte stau nu e bine.Ma doare si pe sub burta si salele.Trebuie sa iau No-spa in fiecare seara,pe langa Lentogest injectiii...e groaznic...numar saptamanile,zilele si orele ca abia astept sa nasc.
+30
sufletelele mele
Atat mai avem
micsunea spune:
Buna fetelor,
Ginger, contractii sau nu, bine ca n-ai nascut inca!
Si eu numar orele si zilele, am un panou din ala pe care scrii cu carioca si mi-am notat 32 de zile pe el, atata au incaput, si in fiecare dimineata mai tai o zi!
De cum am mai multe contractii, de cum intru in panica de teama sa nu nasc!
Sper sa ajungem si noi cat mai aproape de termen.
Tare mult mi-as dori sa tin bebelusul pana la Craciun macar!
Ginger acum citesc si odiseea voastra la mamicute prin FIV, ca mi se pare ca voi aveti informatii mai interesante decat la odiseea ianuarie-februarie, unde fetele sunt in forma si povestesc despre cum curata toata casa 
micsunea spune:
Ginger, daca tot intru furis la mamicute prin FIv, imi permit sa-ti raspund aici ![]()
ACID
Eu am probleme cu aciditatea (arsuri teribile de stomac si reflux) de cativa ani. Am facut tratament, dar cum am oprit pastilele cum am luat-o de la capat. Pana la urma am cumparat un ceai de la plafar si daca beam o cana pe zi, era in general OK, mai completam cu Rennie in caz de crize.
In sarcina in schimb, problema mea s-a agravat. Asa ca acum plimb mereu dupa mine o sticluta de Rennie lichid. In general o inghititura inainte de culcare si una in timpul noptii sunt suficiente, dar ma simt mult mai in siguranta sa o am mereu dupa mine. Ginecologul e de acord si la farmacie mi-au spus ca pot sa beau zilnic doza recomandata (adica vreo 6 lingurite de cafea) ca a fost testat pe gravidute si nu are niciun efect secundar.
LAPTE
Aici in Belgia e o noua regula: alaptatul la san. Si se considera ca toate mamicile au lapte, ba ca au si lapte suficient si singura problema reala este stimularea. Deci conform teoriei belgiene, in afara cazului de san malformat ca sa spun asa (vreo tumoare ceva), toate mamicile au lapte!
Mai mult nu stiu ce sa spun, dar dupa vizita la maternitate in care ne-au anuntat ca toate mamicile au lapte, acum cateva saptamani, am apasat si eu pa san, de la baza spre varfuri si apoi doar spre varf si am remarcat ca iese o picatuta alb-bejulie. In rest n-am pierdut nimic. Eu nu prea sunt convinsa de teoria asta, ca am marimea A (adica zero) la sutien chiar si asa insarcinata!!! Inainte de sarcina eram plata de tot, acum am doar un pic de sani, cam cat Kate Moss , deci nu stiu cum as putea sa am lapte!!! Dar vedem noi ...
Ne-au spus ca primul lapte (colastra sau asa ceva) poate fi in cantitate foarte mica, unele mamici au doar cateva picaturi, dar ca sunt esentiale pentru bebe oricum si bebe trebuie sa se chinuie sa le scoata de acolo ![]()
Pupici,
Sanatatae maxima la toate contractoasele,
Micsunea 29+
Ginger00 spune:
Micsunea -multumesc frumos de info.Si eu iau Rennie pentru acid ca il am din RO ,cand il termin voi lua Maalox ca aici din ala se gaseste.Laptic sper din inima sa am mai ales ca ai mei vor fi ma micuti (eu am 1,60)chiar daca ii nasc la termen.Sa stii ca eu citesc la Mamici de ian-feb. dar nu scriu ca nu am ce...eu am o sarcina dificila si ma simt mai in largul meu la mamiici si gravi prin Fiv ca acolo suntem mai multe cu gemeni si suntem mult mai legate una de alta iar daca ai o intrebare poti si tu linistita sa intri si sa intrebi ca vei primi mult mai multe info decat oriunde ca suntem mai informate avand in vedere cu ce greutate am obtinut sarcinile 
+30
sufletelele mele
Atat mai avem