Contractii nedureroase (3)
Raspunsuri - Pagina 18
liadorian spune:
Anca, mi-au spus mie niste randunele ca s-a intamplat minunea!! Felicitari, mamico,
refacere usoara si lapte-n tzatze cat incape!
Lia si
Miruna Demetra
(8 august 2007)
micsunea spune:
Felicitari Anca Dragoman!

Speram sa-ti urmam toate de aici exemplul si sa tinem cat mai mult cu BBii la cald in burtica ;-)
Micsunea
28+
danonique spune:
Ancadragoman felicitari pt fetita.Cred ca toate problemele legate de contractii sau col nu mai inseamna nimic fata de bucuria de a o tine pe micuta Maria in brate.Sa ai parte de o refacere rapida si numai de bucurii.
danonique
31+
danonique spune:
Noi stam tot in pat.Maine implinim 32 saptamani si sper sa mai rezistam macar 3-4 sapt.Voi cat de des mergeti la control?Eu pana acum am fost o data pe luna.Sper sa ma cheme mai des de acum incolo.Si eu iau spasfon si pastile si supozitoare.Va pup.
danonique
31+
aylin_tarcan spune:
vreau si eu sa o felicit pe anca, sa ii multumesc ca s-a tinut de cuvant si mi-a dat sms, sa ii urez sa se refaca repede, sa aiba lapte destul, sa aiba rabdare si curaj cu pitica in prima perioada care e greuta pentru mamica...sa insiste cu tzatzele cat poate. sa o puna la san si din juma in juma de ora. oricat. poate sa stea si toata ziu al tzatzica/ ca sa se desfunde canalele si sa isi dea drumul productie.
felicitari anca!
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
ralu_t spune:
buna seara fetelor
lamuriti-ma si pe mine v rog, cum anume se simt aceste contractii?
la mine e abia saptamana a 12, si azi toata ziua am simtit niste miscari foarte ciudate prin burta, parca prin zona ovarelor,ca niste presiuni sau ca si cum m-ar fi apasat cineva pe burta, cand in stanga , cand in dreapta, cand in ambele parti odata, destul de dese, nedureroase, si sunt convinsa ca nu-s gaze. bebe nu are cum sa fie fiindca e prea mic..
pana acum nu am avut probleme,programarea la medic e la sf. saptamanii, dar n-as vrea sa astept pana atunci in caz ca e ceva grav.
ati mai auzit de asa ceva?
ralu
a venit toamna...cu un bebe!!!
11+
http://bd.lilypie.com/DGDIp3.png
liadorian spune:
quote:
Originally posted by ralu_t
buna seara fetelor
lamuriti-ma si pe mine v rog, cum anume se simt aceste contractii?
la mine e abia saptamana a 12, si azi toata ziua am simtit niste miscari foarte ciudate prin burta, parca prin zona ovarelor,ca niste presiuni sau ca si cum m-ar fi apasat cineva pe burta, cand in stanga , cand in dreapta, cand in ambele parti odata, destul de dese, nedureroase, si sunt convinsa ca nu-s gaze. bebe nu are cum sa fie fiindca e prea mic..
pana acum nu am avut probleme,programarea la medic e la sf. saptamanii, dar n-as vrea sa astept pana atunci in caz ca e ceva grav.
ati mai auzit de asa ceva?
ralu
Ralu, citeste primele 2-3 pagini de aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98809. Lamurita? Sarcina usoara, fara contractii in continuare!

Lia si
Miruna Demetra(8 august 2007)
micsunea spune:
Buna fetelor,
Sper ca sunteti toate bine.
Danonique, eu am fost la doctor la fix 28 de saptamani (acum patru zile) si doctora m-a pus in concediu medical si mi-a spus ca trebuie sa ma vada neaparat in 4 saptamani.
Dar eu mi-am mai luat o consultatie si peste doua saptamani. Pentru ca prefer sa merg la ea decat la maternitate in urgenta :-) Poate cu ocazia asta primim vesti bune pe la 30 SA. (daca a mai crescut BB si poate colul nu s-a mai scurtat)
Mie nu mi-a spus sa stau la pat, dar de cum ma ridic sau ma misc, cum fac cate o criza de contractii.Trebuie sa iau un magneziu si un utrogestan pe zi, am voie si la buscopan daca am dureri de burta (eu iau unul la doua zile sperand ca poate imi mai diminueaza contractiile).
Fetelor, eu in fiecare seara la culcare fac o criza de contractii. De cum ma lungesc in pat pentru a adormi, urmeaza minim 30 de miunute cu contractii foarte puternice si in continuu. E oribil!Am incercat sa ma pun pe stanga, pe dreapta, pe spate, nimic nu le opreste. Ce sa fac???
Eu am o groaza de contractii pe zi:
- de fiecare data cand ma duc la toaleta (cate una sau doua contractii));
- cate 2 crize pe zi (de fiecare data cand ma duc sa mananc): la fiecare criza am uterul care contracta puternic vreo 15 minute; probabil datorita faptului ca mananc fiind asezata in fund, si ca schimb pozitia;
- oribila criza de la culcare;
- si in plus, !!!! contractiile alea normale, una din cand in cand, fara motiv anume, cam vreo 6 pe zi, ca majoritatea fetelor in ultimul trimestru
Groaznic, nu? Cred ca asta e clar uter contractil!
La ultima ecografie de la 28 s fix, bebelusa era cu capul in jos si la ecografia vaginala parea cu capul pe col, ceea ce nu a parut sa o supere pe doctora, dar eu nu cred ca e bine, ca apasa pe col! Atat imi mai trebuia! Acum se mai si agita si daca topaie pe col o simt de parca ar vrea sa-si scoata capul pe acolo!!!
Curaj, rabdare si sanatate maxima!
Micsunea
28+
micsunea spune:
Ralu,
contractiile sunt cand simti burtica cum se intareste, se strange, iese in afara si devine foarte dura, ca o piatra. La 12 saptamani e ca si cum ai fi inghitit o portocala foarte tare, ca de piatra, o vezi si o simti.
Se spune ca pentru a verifica daca ai contractii, trebuie sa te intinzi pe spate si daca abdomenul e atat de tare ca nu poti apasa cu degetele, atunci e o contractie.
Micsunea
aurel_cris spune:
Buna dragele mele ufff am avut cateva zile bune si acum iar au inceput contractiile,azi voi face si gravibinon si sper sa se mai relaxeze uterul.Abia astept sa merg joi la dr sa vedem ce mai se intampla cu colul meu.
MICSUNEA si eu seara am mai multe contractii cand este timpul pentru somnic,uneori ma trezesc si noaptea cu durere.Eu nu mai mananc demult pe scaun stau doar in picioare sau intinsa,credeam ca am mai scapat de ele dar se pare ca nu.La mine colul oricum este scurt sper din tot sufletul ca se mentine asa ca noi suntem abia in sapt 24.Deasemenea joi vorbim cu dr si despre steroizi sa vedem cand incepem sa ii facem.
Multa sanatate la toate va doresc si ne ajute DD sa ajungem cu bine la termen.
ENI a venit barza???
23