MONTIGNAC: ce am mancat azi (89)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

quote:
Originally posted by inuta12

uitasem sa modific...am 21 saptmani...pupici

am 21 saptamani

innuta

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jollyies spune:

Multumesc Andanii pt primire
Sper sa nu ma fac de rusine pe aici. Vad ca sunt si gravidute pe aici. Sfatul meu este sa aiba grija acum pentru ca dupa e greu sa scapi de kg. Eu am facut sport pana la 30 sapt.

Astazi am servit:
md: fulgi de ovaz cu iaurt
p: salata cu rosie, castravete, avocado, ou fiert, branzica feta
g: 2 lamai(am spus ca tin si dieta cu lamai, sper sa nu ma imbolnavesc de altele, e prima data cand o tin)
c:pui la cuptor cu brocoli si dovlecel aburite
am incheiat seara cu 30 min pe bicicleta

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Buna fetelor!

quote:
Hai ca am scris mult si despre mine cum am prostul obicei.

Jollyies bine ai venit!Poti scrie cit vrei ca si asa e chiul in masa aici
Noi am imbatranit pe aici si ne miscam mai greu....

Inushco tu ai 65kg si zici ca e mult!?Ai umblat creanga ...de aia ai lipsit...

Andanii si restul fetelor va pup

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Jolli bine ai venit!
Inuta,nu te stresa foarte rau,incearca sa mananci fcute mai multe,dar te ingrasat tot ai sa te ingrasi,esti gravida doar!
Eu ieri am dat-o in bara rau de tot,dupa ce toata ziua mancasem 2 banane,aseara m-am intalnit cu niste prietene si nu am putut rezista am mancat bulz ardelenesc!Asa ca acum imi presar cenusa la greu si mi-am luat sa mananc branza,muschi file si ridichii,iar diseara un pic de varza calita cu costita!

"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

jolli...bine ai venit..sa petreci cat mai putin timp in incercarea asta teribila de a pierde "nestematele" . Apropo ca mi-ai spus ca ai facut sport (eu una nu am voie, ca am oarece probleme) ..cate kg ai luat in conditiile astea?
Andanii, Sanse, Vali..va pupez ...am fost hai-hui recunosc..
Pai am mancat numai baclavale, mancaruri care mai de care mai bune si bineinteles interzise (Am fost in Africa si la naiba trebuia sa experimentez,nu?)
Azi am dat-o in bara deci nu se pune , de maine sper sa-mi revin psihic si sa o iau pe cai bune..sa-mi tineti pumnii...

o zi cat mai fericita

am 21 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

quote:
uitasem sa modific...am 21 saptmani...pupici
quote:
am 21 saptamani

Bine ca ai modificat.... Cate probleme ai fi creat

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput

Hey,

Inuta12 am luat 25 kg, o gramada, eram cat casa. Am papat sanatos si nu porcarii dar eu am problema mare cu ciocolata si dulciurile. Astea mi-au stricat. Si am mancat foarte multe fructe. Cred ca vreo 3 kg pe zi si fructe dulci ananas, mango, pepene galben, piersici la greu. Sport am facut cam 30 min pe zi, nu saream peste 140 la puls. Am facut taebo. Daca ma ajuta cineva sa mi aminteasca cum sa fac sa pun link cu poze o sa vezi cat de mare am fost.

Valentina si Sanse Bine v-am gasit. Nu vreau sa imbatranesc cu nestematele astea cum nici o forma. Aici a venit vara si e grav ca nu am cu ce sa ma imbrac. Arde rau!

Azi am servit asa:
o lamaie dimineata
dupa 30 min mic dejun: fulgi de ovaz cu iaurt
pranz: 2 felii de vanata pe grill, 2 rosii, un castravete, 2 felii de cascaval
gustare: 2 lamai
cina: 2 mere, 2 portocale si cred ca mai bag un kiwi mai tarziu

Intrebare intrebatoare daca puteti sa ma ajutati va rog frumos:
Am luat niste limba pe care vreau sa o fac cu maioneza dar o sa o fierb inainte in legume(morcov, pastarnac, ceapa, telina). Pot sa folosesc supa rezultata? Pot sa mananc limba cu maioneza cu paine integrala?
Astazi am cautat sa mi cumpar niste salam sau sunculita dar toate au sub 1 gram zahar. E ok daca mananc?

Sper ca nu cer prea mult

Weekend placut!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

limba cu maioneza o mananci fara paine, eventual castraveti ca sa nu fie prea gretoaa
cel nmai bine este sa mananci mezeluri care nu contin zahar , dar daca nu gasesti asa , mananca pui sau peste

pupici

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Multumesc Andanii
Supa pot sa o folosesc sa fac o ciorbita cu legume acrita cu lamaie?
Astazi am citit putin din carte si mi am amintit ca avocado este pt faza a 2a. Si eu il mananc zilnic. Am mancat si dimineata.
Asaa:
dimineata: 2 lamai
apoi md: paine integrala cu un fel de salata ce o fac eu cu ceapa verde rosii si avocado taiate micute
pranz: ciuperci si ardei pe grill cu parmezan si un ou prajit fara ulei
cina va fi: salata cu castraveti rosii si ceapa si ierburi cu limba fiarta ieri
pe la 9 o sa mai servesc 2 lamai

Sper sa ma tin de promisiune

Va pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Jolly, iti dai seama ca eu nu fac sport deloc? mi-e si frica sa ma gandesc. de 2 saptmani nu m-am mai cantarit..pentru ca sigur am mai mult de 65 si mi-e frica sa nu o dau in balbaiala din cauza depresiei..
eu am dat iama in dulciuri si parca nimic nu ma poate opri..nu stiu ce naiba am. maine e luni sper sa o iau de la capat.
Sanse ce mai faci iubita? cum merge cu regimul? o intrebare...cand se intra in prenatal? la 30 de saptamani? cum ai procedat tu?
meniul de azi:
d: 1 fagaras + masline
g: 3 mere
p: nu stiu (ca merg la mama azi si sigur o fac lata, ca e ziua lu tata)..
s: depresie pe tava din cauza mesei de la pranz..

va pupacesc dulce pe toate...

am 21 saptamani

Mergi la inceput