MONTIGNAC: ce am mancat azi (89)
Raspunsuri - Pagina 18
jollyies spune:
Doamne Inuta draga papa maaaa, acum bebeul se formeaza si are nevoie de mancare sanatoasa: legume, fructe. Eu nu am luat Revalid si nici o vitamina, doar acid folic inainte de sarcina si in primele 2 luni. Mananca mai mult dar sanatos. Nu poti sa stai doar cu 3 mere si o maslina. Mananca un castron mare cu salata sau cu legume.
Ai grija dupa 30 saptamani ca atunci el iti cere pt ca acumuleaza grasimi si o sa ti fie foame.
Eu faceam sport pt ca eram si sunt ingrozita de celulita. Stii ca Monti zice ca sportul nu te ajuta sa slabesti. Asta cam asa e.
Eu astazi am servit:
3 lamai
md: fulgi de ovaz cu iaurt
p: limba cu maioneza(facuta de mine) cu conopida aburita
o ora jumate aerobic
2 lamai
cina: dovlecel, ciuperci, piept de pui pe grill cu usturoi si un pic de smantana lichida
Miercuri ma duc sa cantaresc si sa masor baietul meu si o sa ma cantaresc si eu. Deabia astept sa vad daca am scazut sub 63. Eu cred ca mananc cam mult.
inuta12 spune:
Jolly...pai mananc slava domnului..prea mult..ca de aia nici nu mai scriu meniul ca mi-e rusine. Am fost la ai mei si am papat mancaruri care mai de care + praji, asa ca spasita imi fac acum un ceai cu lamaie ca am racit putin..
va pupic
am 21 saptamani
Androix spune:
Eu nu cred in ce zice Monty apropo de sport.
Dar nici nu am dat in greu facand sport.
Vin la raport 88 kg
Dar ieri si alataieri am fost in petreceri pe la prieteni asa ca am sarit calul si ma astept sa se vada si la cantar, asa ca azi sunt la zi de fructe. Ceea ce este chiar tragic pentru ca in afara de mere nu am nici un fruct in casa 
AMR 8!!!
Andreea
valentinag spune:
Felicitari Androixo!
Si meniul meu de azi:
suc de portocale(si o bomboana toffifi
)
ton cu castraveti
varza cu costita
"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata
jollyies spune:
O sa scriu repede ca vreau sa ma duc sa ma culc devreme in seara asta.
Astazi am papat:
md la 6: fulgi de ovaz cu iaurt
la 9 am baut 4 lamai, yaaaaackkkk
p: salata cu verzituri, ceapa, rosii, castraveti, ardei, branza feta, un ou fiert
la ora 3 cafea decofeinizata cu fructoza
la ora 4 2 feliute subtirele salam
c la ora 6 : supa de legume neacrita cu o lingurita smantana
ora 9 seara 2 lamai
Androix: eu tind sa il cred pt ca eu fac sport de intretinere de 10 ani si nu se intampla nimic in afara de aspectul pielii si al muschilor, daca bag in mine normal. Poate ca daca as face mai mult de o ora ar fi alta treaba dar nu vreau sa incerc. El leaga sportul de teoria caloriilor.
Androix spune:
Pai daca faci de 10 ani cred si eu ca nu se intampla nimic, in afara de ce ai mentionat, care fie vorba intre noi, nu e de colea. Regula zice ca daca vrei ca miscarea, de orice fel, sa te ajute la slabit sa faci mai multa decat e organismul tau obisnuit sa faca. De exemplu sotul meu se da de ceasul mortii ca de ce nu il ajuta pe el jobul destul de miscaret sa slabeasca. Pentru ca organismul e invatat. Daca pe langa job ar mai face macar 30 de min. pe zi de miscare s-ar vedea.
Daca e ceva cu care nu am fost de acord din toata terioa lui monty asta este. Sportul ajuta la slabit. Ma lupt cu kilogramele de mult timp si probabil ca daca nu nasteam doi copii in ultimii 2 ani invingeam de mult. Am experimentat pe pielea mea multe metode. Cea care da rezultatele cele mai rapide sunt o dieta lejera, nici prea prea nici foarte foarte si miscare. Una fara alta pot sa dea rezultate sau nu, dar daca dau dureaza mult sau trebuie sa fie prea intense.
Andreea
andanii spune:
indiferent ce spune Monti sau oricine altcineva MISCAREA face ca tot procesul de slabire sa se deruleze mult mai rapid , sau cel putin la majoritatea persoanelor se intampla astfel
deci daca ne miscam e mult mai bine
of of , eu sunt o staticaaaaaaaaaaa, din masina pe scaun, de pe scaun in masina, din amsina pe fotoliu, si tot asa ........ deja abia ma mai misc, sunt anchilozata

nu dau raportul pentru ca nu m-am cantarit de 2 saptamani , cred ca ma impusc cand ma urc pe cantar
nici nu indraznesc ca intru dinou in depresii

nu mai sunt nici fetele pe aici active
nu am cine sa ma incurajezeeeee
greu este sa ma hotarasc
poate cand nu ma mai pot inchide la pantaloni deloc
![]()
hai ca va las, eu intru numai sa ma plang aici , ma mai suportati 

ANDANII 

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
valentinag spune:
Hai andanii,sus pe cantar!Vezi cate ai si de la capat!Si mai lasa si tu masina acasa,dute la scirbici pe jos sau macar o parte din drum fa-o pe jos!Eu ori la plecare ori la venire o iau pe jos,mai ales cand e frumos afara!Nu slabim noi cine stie ce de la asta dar ne tonifiem muschii,plus de asta mersul pe jos face piciorul frumos![]()
Meniul de azi:
un iaurt degresat cu o felie de paine
struguri si o banana
diseara omleta cu kaizersi salata de varza
"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata
andanii spune:
of vali, esti o dulce, dar din pacate nu am cum fara masina, dimineata alerg ca sa ajunga copilu la scoala, la pranz alerg sa merg sa il iau de la scoala sa il duc acasa si sa ajung rapid inapoi la servici , apoi la 5 alerg rapid sa il iau de acasa si sa il duc la diverse activitati ,si seara alerg sa ajung si eu acasa pe la 8 cand sunt deja rupta petntru orice plimbare
si uite-asa , nu am cum pe jos nici sa vreau

ANDANII 

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
valentinag spune:
Aoleu,ce program e asta soro?Pai mai rau te stresezi vad!Cat face cupilu diverse activitati nu poti face si tu?Adik innot ceva?
"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata