MONTIGNAC: ce am mancat azi (89)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

activitatile copiului tin 1.5 ore -2 ore ,nu ajunge timpl pentru ca sa merg si eu in alta locatie sa fac o ora de sport si sa merg inapoi dupa el , nu reusesc ,am incercat, numai daca ar fi in acelasi loc , asta ar fi ideal .... dar cum rar intalnim idealul , spun ... asta e si gata ............ in general in timpul ala merg la cumparaturi, sau ma intalnesc cu colaboratori, sau merg la lucru care e la 5 min de activitatea lui, si uite-asa

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jollyies spune:

Andanii- stiu cum e sa nu ti vina sa te urci pe cantar. Din acelasi motiv nu mi am cumparat eu cantar. E depresiv sa te cantaresti zilnic si sa nu vezi nici o schimbare. Dupa ce ajungi acasa obosit si alergat si muncit toata ziua iti doresti ceva bun care sa-ti bucure sufletelul dar niste abdomene si fandari iti creste moralul si te opreste sa te arunci la niste chipsuri sau ciocolatica. Hai curaj!

Cu sportul va spun: Faceti si vedeti cum merge treaba! Poate la voi functioneaza altfel.

azi am papat:
md: fulgi de ovaz cu iaurt
4 lamai
p: fasole verde aburita cu limba mea fiarta si niste castraveciori murati
2 bucatele de ciocolata 85%cacao
45 min pe bicicleta
3 lamai
c: supa de legume de ieri(mai am pt vreo 3 zile)

Cred ca am mancat cam mult azi.

Mergi la inceput

acuma am ajuns acasa sunt rupta de obo, si nu mai vreau sa mananc doar mere va spun dimi daca am reusit

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Joly,cum sa mananci ma mult???Ai innebunit?Ai mancat foarte bine!Eu nu inteleg cum poti manca lamai goale si pace!Si ai mancat si 4,brrrrr!Mi se strepezesc dintii numai cand aud!
Andanii,nu manca ma mere,altceva,un iaurt,alte fructe,o salata,chiar si o friptura de pui ceva,goala,sau un pic de branza cu ceva langa!Pai ce facem aici,dam in depresie daca o tinem asa!Hai,maine sa-mi spui ca ai mancat ceva care sa-ti placa!
Eu pe langa ce am zis mai devreme,am mai mancat o felie de sunca de praga si un castravecior,plus cateva fistic(e)?

"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata

Mergi la inceput

aseara am rezitat cu un mar si cateva seminte cand nu mai puteam .....
-sunt suparata ca am fost la magazin si am incercat niste bluze , nici macar xxl nu-mi erau bune, ce stiu eu ce xxl e ala la firma sprider, asa m-am enervatttt ca nu am fost in stare sa imi cumpar nimic nimic

in rest , ce sa va mai spun, aproape ca am monologuri aici , eu vorbesc , eu raspund ..... pe unde umblati? va pun absenteee? va pun pe lista de asteptareeee???????

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Hehehe,nu-mi spune mie de xxl ca stiu prea bine!
Azi ce ai in meniu?
Eu am inceput rau azi,cu 2 covrigi
Acum am niste struguri si un mar,diseara chiar nu am idee,poate imi fac dovlecel prajit cu mujdei si supa de rosii ceva...vad io!

"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jollyies spune:

Valentina - nu le mananc. Le storc si beau sucul si incerc sa evit sa ating sucul cu varful limbii. Stii ca limba detecteaza acru la varf. Nu e chiar asa rau ca le beau pe stomacul gol si imi da o senzatie de dulce. Chiar am fost surprinsa sa descopar asta. Mai am 2 zile pana la 10 lamai si apoi dau inapoi.
Azi m am cantarit la clinica dar cantarul nu era bun. Nu am cum sa am 64 kg. Atata arata. Aveam 63 acum o sapt.

Azi am servit:
4 lamai
md: fulgi de ovaz cu iaurt
p: salata, rosii, castraveti, ceapa verde, ou fiert, branza feta, masline
4 lamai
c: musaca cu dovlecel si ardei copti. Cred ca aici am gresit ca am batut niste branza dulce si un ou si am pus in varful musacalei. Dar am sarbatorit ca mi a venit sotiorul din delegatie.

Va pup,
Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

10 lamai!?Mi sa umplut gura de apaNu-ti fac rau?parca stiam ca fac rau la inima(in cantitate mare)

Andanii si eu sint terminataNu stiu ce am ....am niste pofte...
Azi am inceput ziua cu:1 snickers(acum ma uit la al 2-lea),1 covrigsi multe alte prosti...

Sa ma impuste cinevaaaaaa........

ps.L-am mancat si pasta

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana75 spune:

Buna dragelor,

revin si eu pe-aici, ca sa nu credeti ca am "fugit" :)

Eu ma cantaresc zilnic, momentan am 77,1 kg... :) (oricum, eu sunt super multumita... media este de 500 grame/saptamana).

Astazi am mancat asa:
dimineata - 1 fish de la MC (imi era pofta, deh, stiu ca sunt porcarii dar ce sa faci cu poftele astea) + 1 cafea cu zaharina

pranz - rosie, ridichi, pateu, paine integrala (4 felii), putina cioco amara

diseara - ceva de post, caci al meu sot tine post Miercurea si Vinerea

Apropo de sot... si la el sunt rezultate super... de la 95 kg are 88 kg (amandoi am inceput Monti pe 23 Iulie).

Pupici, revin pe Luni cu raportul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Ascultati ce am comis eu azi!

Totul a inceput dimineata cand am gasit pe masa cateva bucatele de bake rolls si m-am gandit sa nu le arunc.....
Apoi am mancat corect pana dupa amiaza cand ma apucat strechia
Am inceput cu un snikers ,apoi un covrig cu susan ,un baton, sinca unul(baton).....la sfirsit doar inca un snikers

Pe seara o punga de floricele cu cascaval,1 punga bake rolls,2 ardei copti si citiva strugurasi

Oare cu ce-am gresit!?V-am rugat sa ma opriti

ps.batoanele le-am inmuiat in miere

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput