Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Buna dimineata!

Vreau sa va multumesc din sulfet pu urari, cleopatra, ainigriv, livsy si la rindul meu va doresc ca Dumnezeu sa va indeplineasca orice dorinta pe care o aveti in suflet...Eu ma rog in fiecaer seara, uneori de pe la 20:30 incep ca daca sunt fr obosita de la servic adorm mai repede si incep rugaciune mai devreme si o continui cu voi la 21, nustiu de ce dar multe vise urite, la o vreme incoace, si ma rog la Dumnezeu ca sa mi le strearga din minte, nustiu ce se intimpla....de cadou nu am semne deja m-a obisnuit cu ideea aceasta ca bb nu vine usor la mine si numai stiu ce analize si investigatii sa fac...am facut multe, numai Dumnezeu ma poate ajuta daca are indurare de mine si de sotul meu, continui sa ma rog si sa cer. Cred ca miercuri va fi Z1 din pacate, nu vreau sa sper degeaba ca nu am nici cel mai vag simptom, au inceput durerile de burtika usoare ca inainte de CM si sinii la fel.
Poate voi restul reusiti luna asta, ma rog pu noi toate!
Cleo asteptam vesti de la tine, ca ai fost la dr si l-ai vazut pe bb!
Dumnezeu sa fie cu noi!

Maria

http://tt.lilypie.com/F8YQp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Maria, stie Dumnezeu cand sa ne dea si mai ales ce ne este de folos.Trebuie sa cerem, dar sa zicem sa fie spre voia Lui si nu spre voia noastra!!!
Eu am promis ca duc listuta noastra in Grecia peste tot la Sfintele Manastiri, numai ca mi-a zis cineva ca e cam greu cu scrierea, ei avand alt tip de litere si nu stie cum se pot da acatistele sau cum se pot pomeni in scrierea noastra.Am sa incerc sa le traduc la un birou specializat in traduceri si daca nu, am sa ma rog eu pentru toate fetele care isi doresc bebici, dar ar fi fost bine sa ne pomeneasca in biserica, la slujba!!!Vom vedea cum se procedeaza pe acolo, am mari emotii, sa ne rugam la bunul Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem si sa ne auda rugaciunile!!!
Va pup pe toate, asa ca de inceput de saptamana, usoara sa fie, plina de liniste si rabdare, pace si lumina!!!Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

ainigriv esti o dulce, ma bucur fr mult pu intentia ta de a da pomelnic la manastirile din Grecia, sau chiar daca nu vei reusi te rog mult sa nu te intristezi ca Dumnezeu stie ca tu ai in gind acest lucru si El va aprecia mult!
Eu deja incep bine sa ma acomodezi cu ideea de bb, sa nu mai fiu paranoica sa caut semne si sa stau ca pe ace ca "vine" sau "nu vine"
cred ca numai Dumnezeu stie cind va veni la mine bebele si in ce imprejurari, doar nu o sa incetezi sa ma rog, o sa cer incontinuare binecuvinate si intelepciune si nu in ultimul rind iertare de pacate!
Va pup pe toate!

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

marryan iubita, imi inchipui ca esti satula sa-ti spuna toata lumea
sa ai rabdare, ca bebe o sa vina.
eu te admir si te urmaresc de ceva timp. te rog din suflet sa gandesti pozitiv, sa-i multumesti lui Dumnezeu ca esti sanatoasa, ca ai un sot care te iubeste si aveti un viitor minunat impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

magduta10, ce mai faci ... cum e cu fiv-ul ????..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopatra70 spune:

Buna,dragele mele!
Nu ma simt prea bine,sunt foarte slabita de la greturi,dar am intrat sa va dau o veste miraculoasa,am fost la echo sambata si am descoperit ca am gemeni monozigoti(identici)sunt in aceeasi placenta,va vine sa credeti,a fost o veste deosebita,nu-mi venea sa cred,sunt bine la dimensiunile standard au cord amandoi dezvoltat,am avut niste emotii de nedescris,sunt foarte bucuroasa si eu si sotul,ma gandeam ca peste un an sa mai am un copilas dar uite ca Dumnezeu mi-l daruieste acum pe cel de-al doilea.
Nu va pierdeti speranta niciodata in Dumnezeu,eu am crezut si am primit cel mai frumos cadou din viata mea,doi bebelusi identici,foarte frumos,ma rog la Dumnezeu si la toate puterile ceresti sa-i nasc la termen si sa fie sanatosi si buni,cred din tot sufletul ca ma va ajuta,dar nu va uit nici pe voi ma rog in fiecare seara si pentru voi toate.
Va multumesc pentru urari si pentru intentia ta Ainigrivde a trimite acatist in Grecia,Dumnezeu sa va aiba in paza pe toate si sa va indeplineasca visul mult asteptat cat mai repede.
Dumnezeu sa fie cu noi!
Doamne ajuta la toate fetele!

Mergi la inceput

crissiubita iti multumesc tare mult pu incurajare sunt la moment, pu ca trec o perioada de incercari si am si suisuri si coborisuri in mai mult de o saptamina toate, si ma simt tare deznadajduita.... da am un sot care ma iubeste si eu la fel si ma incurajeaza dar si eu trebuie sa fiu puternica si cu multa credinta pu ca la sigur Dumnezeu imi va darui un copilasi deja numai vreau doi... ca vad ca la 26 de ani cum imi propusesemi sa am deja al doilea dar se pare ca am gresit mult aici, si Dumnezeu cred ca imi da o lectie de viata poate...iti multumesc inca o data, si sa-ti dea Dumnezeu cit mai repede un ingereas de care se te bucuri!

Cleopatra mare binecuvintare ai de la Dumnezeu se vede ca esti fr credincioasa, ca Dumnezeu ti a raspuns la rugaciuni, eu tare ma bucur pu tine si pu ingerasii din burtika ta, si cred ca o sa ai parte de o sarcina frumoasa, si pina la termen, sa ti vezi buburuzele in bratica, e cel mai frumos sentiment trait de o femeie implinita! Dumnezeu sa ne ocroteasca pe toate si sa ne calauzeasca!

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

mami cleo ce minune!!!!
ai doua buburuze!!!!
sa ai grija de tine, sa nu faci nici un efort sa nu cari nici macar o sacosa, doar poseta iti dau voie sa o iei dupa tine. te rog eu din suflet.
esti cel mai bun exemplu pentru noi, cat de frumos are grija Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului de visul nostru de a deveni mamici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Buna fetelor!

Cleo Dumnezeu a facut o minune mare,ne bucuram foarte mult pentru tine,ce veste minunata.Nu e de mirare ca te simti asa rau,de acum trebuie sa ai mare grija de minunile din burtica ta,doar acum sinteti trei!Doamne ajuta sa fie bine in continuare...Acum e important sa te alimentezi,cate putin si des,sa maninci si fructe,si sa stai linistita,sigur va fi bine...

Aditinu mi-am descarcat cartea,mai am inca timp,nu?NU mai fi suparata,poate e o greseala,incerca sa mai repeti inca o data analizele la alt laborator.Dumnezeu te va ajuta sa fie bine,trebuie doar sa crezi asta...

Virginiamultumim mult pentru intentia ta,sa te ajute Dumnezeu sa te apere sa te intorci cu bine,si sa ne povestesti nuoa cum a fost prin locurile sfinte.

Marryan cu intarziere iti urez si eu la multi ani si sa te ajute Dumnezeu sa-ti indeplinesti visul de a deveni mamica...

Eu ma simt mai bine,au trecut greturile,am fost si la eco si mi-am vazut bebele,a fost veva foarte emotionant,e bine,e in grafic...Multumesc lui Dumnezeu pentru inca o minune care a facut-o cu noi,ne-a aparat de un accident nasol rau de tot;noi mergeam linistiti cu masina si intr-o fractiune de secunda era sa se intample neneorocirea...Dumnezeu si Maica Domnului ne-a aparat....fetelor trebuie sa credeti in continuare si sa staruiti in rugaciuni,iar Dumnezeu va va asculta rugaciunea!
Doamne ajuta!
ADELA 15+

Mergi la inceput

Adela multumim frumos pentru urari, sa dea Dumnezeu sa fie asa, ca tare imi doresc un bb....devin iar disperata.
Ma bucur tare mult pu tine ca bb este bine si mai ales ca Dumnezeu va aparta si va calauzit de acel accident, slava Domnului ca nu sa intimplat nimik, si voi sunteti bine.

Dumnezeu sa fie cu noi in toate ziua!

Maria

Mergi la inceput