Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (2)
Raspunsuri - Pagina 8
alinushca spune:
Aditi, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine. De principiu nu ar trebui sa il afecteze. Dar cred ca oricum e bine sa monitorizezi mai indeaproape sarcina. Adica sa mergi mai des la un control si nu la un medic din ala care sa zica "da,da, stai linistita" .Ma rog pentru tine si pentru toate femeile insarcinate sa dea Dumnezeu sa nasca prunci sanatosi si buni.
In asteptarea lui 
marryan spune:
georgia multumesc tare mult, si ei iti doresc ca Dumnezeu sa te binecivinteze cu un ingeras frumos si sanatos cit mai curind!
Maria
http://tt.lilypie.com/F8YQp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!
ainigriv spune:
Pupici fete dragi!!!Toata lumea harnicuta azi, ce ma bucur ca suntem toate si cu rugaciune si rabdare trecem impreuna peste probleme!!!
"La Multi Ani, Maria!!!", multumim pentru acatist, fie ca rugaciunea noastra sa fie bine primita si Dumnezeu sa ne ajute!!!
Aditi, stai cuminte ca poate ti-au gresit analiza, se mai intampla si daca nu, sa speram ca Maica Domnului il apara pe bebe si va fi sanatos!!!
Andrea, citim acasa orice rugaciune si ne pomenim numele de botez, eu citesc de 3 ori listuta noastra:la inceput, pe la mijlocul rugaciunii si la sfarsit, acum fiecare cum poate, numai sa ne rugam din suflet!!!Daca mergi la biserica, undeva in Piata Natiunilor Unite este biserica Sf. Spridon, grabnic ajutator pt copii.Asa le-am gasit eu pe fete, cautand informatii despre Sf.Spiridon.Poate reusesti sa ajungi si preotul iti va spune ce este de facut.
Pupici pt mamici, bebici si noi toate, sa fim in pace si lumina!!!Doamne ajuta!!!
aditi spune:
Multumesc mult pt sfaturi tuturor fetelor!

Va trimit un site pe care l-am gasit, de fapt un articol in care scrie ce analize sunt necesare inainte de sarcina. Nu stiu daca e complet dar cred ca pt inceput va poate fi de folos.Imi pare rau ca nu m-am informat atat de bine mai devreme. asta e. Cu Dumnezeu inainte.Abia astept sa vad sapt viitoare ca bebe e bine.
http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/content/show_article.php3?article_id=4333&page_nr=1#vot
Aditi
![]()
Livsy spune:
Uauu!! Activitate, nu gluma!
Mai-mai sa nu-mi vina a crede cand am vazut ca trebuie sa dau la pagina 8 de discutii, cand stiam ca azi dimineata de-abia era-nceputa pagina 7. Ma bucur foarte mult si am citit pe nerasuflate tot ce-ati scris.
LA MULTI ANI! lui Marryan si din partea mea si Ziua asta de Sarbatoare sa aduca multa pace si speranta ca Dumnezeu ne da Darul mult dorit atunci cand e cel mai bine... Marryan, poate te-nvartesti de vreun cadou de la Doamne-Doamne, ca tot e ziua ta :)... Speram!!
Pentru Andreea, care a intrebat cum ne rugam, eu, care sunt tot noua ma rog asa: aprind o lumanare, conform indicatiilor de la inceputul acestei discutii, citesc listuta noastra si spun pentru ce ne rugam... Apoi citesc Acatistul Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului, care imi e cu deosebire drag; mi l-a recomdat cineva acum mai mult timp, sa-l "rasfoiesc" 30 de zile la rand... nu mai stiu atunci daca l-am citit zilnic sau doar l-am "rasfoit", stiu ca in timpul acelor 30 de zile aveam o mare nedumerire, (nu as vrea sa povestesc acum ca si-asa m-am lungit destul), cert e ca acea nedumerire s-a risipit total, am stiut clar si fara nici o indoiala ce sa fac... Acum il citesc de cand am inceput rugaciunea impreuna cu voi zilnic, cap-coada, cum se spune... si il iubesc la fel de mult, parca sunt alt om dupa ce citesc, iar a doua zi, am mai povestit, sunt alta decat ma stiam, imi vin alte ganduri, am alta stare de spirit, reusesc sa ma ridic mai repede cand "cad"... Eu il citesc cu voce tare (daca nu e nimeni care sa fie "deranjat") sau soptit, dar simt nevoia sa-l aud... Mai adaug la sfarsitul rugaciunii noastre cateva lucruri, ce simt atunci.
De-abia astept saptamana care vine, fiindca vreau sa incep sa duc si eu la Biserica listuta noastra. Recunosc ca nu prea ma pricep la asta, desi-mi sunt dragi tare Bisericile, mai ales cele din Bucuresti, pe care le cunosc - si multumim, Andreea, pentru sugestii. Daa, Sfantul Ioan imi place si mie enorm... pe la Sfantul Gheorghe nu prea am fost, nu inauntru, iar la Sf. Mina n-am reusit niciodata pana acum sa intru inauntru, dar vreau sa merg zilele astea, cat mai curand. Ma atrage ca un magnet.
Mai vorbim! Va pup si Dumnezeu sa ne-auda!
Aditi, o sa fie bine, ai sa vezi! Doamne ajuta!
cleopatra70 spune:
Buna,dragele mele!
Va rog,sa nu va suparati pe mine ca nu am mai intrat dar am avut greturi foarte mari si am in continuare,am gasit un moment cand m-am simt putin mai bine acum si imediat am intrat sa vad ce noutati mai aveti.
Bine ati venit,fetelor cele noi v-am trecut in listuta noastra cu multa bucurie ca va veti indeplini visul cat mai repede,Dumnezeu o sa fie cu voi.
Marryan,La multi ani,sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si cat de curand sa te bucuri ca te-a binecuvantat cu un bebelus sanataos si frumos!
Aditi,sa nu fii suparata de analiza,poate a fost o eroare,reactivii nu au fost buni,poti sa mai faci inca o data analiza,Doamne ajuta sa fie bine,sa nu-ti faci griji ca Dumnezeu este alaturi de tine.
Eu am 8 saptamani si 1 zi,maine ma duc la doctor sa fac din nou un echo,o sa va anunt cum o sa fie,deabia astept sa-mi mai vad bebelusul meu iubit,analizele mi-au iesit bine.Greturile la mine sunt foarte mari,nu mai pot sa mananc aproape nimic si ce mananc dau totul afara,sunt foarte slabita.
Ma bucur ca tot mai multe fete se apropie de Dumnezeu si intra in grupuletul nostru.
Va multumesc ca dati pomelnice pe la biserica,eu din pacate nu am mai ajuns cu starea mea,dar ma rog pe fiecare zi ca de obicei,cand o sa ma simt mai bine o sa ma duc si eu la biserica sa mai dau acatiste,sa ma rog la Dumnezeu sa fie bine pentru noi toate.
Dumnezeu sa aiba grija de voi si sa va binecuvanteze pe toate cu copilasi sanatosi si frumosi!
Doamne ajuta la toate fetele!
criss_2081 spune:
mami Cleo te pupam si sa ai grija de tine, stai linistita si iti multumim ca te gandesti la noi

aditi spune:
Cleoasteptam sa ne spui cum a fost . Si eu merg luni sau marti la eco, abia astept. cred ca voi cere in continuare concediu si de la ginecolog. Eu am avut o sapt in care aproape ca nu am simtit greturile dar am mancat destul de des si tot altfel de mancare. Am descoperit macar cum sa nu dau afara: mananc relaxata(cu spatele sprijinit de scaun sau ce ai tu, ca sa fie stomacul relaxat), apoi ma ridic foarte incet si ma stradui sa nu vars pana ajung in pat(inspir mult aer pe nas si expir)si ma intind o ora. Dar sa nu te ridici in aceasta ora (sau poate mai putin la tine) indiferent cine ar suna,....Seara mananca ceva bogat in proteine.Ziua,...ce poti.
Iti trimit, daca nu ai, cartea "Mama si copilul de Elizabeth Fenwick" si mai citesti cand poti, e foarte buna.Am luat-o de pe alt forum. Daca vrei si ai o adresa de mail nu ma deranjeaza sa ti-o trimit.
Adela achim tu ti-ai downloadat-o?
Doamne ajuta!
ryta spune:
Fetelor multumesc ca m-ati trecut in listuta.
D-zeu sa ne asculte rugaciunile si sa ne ajute.