Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (2)
Raspunsuri - Pagina 7

ainigriv spune:
Bine ai venit, Andreea!!!Sa binecuvanteze Dumnezeu casnicia voastra cu un bebelus frumos si sanatos!!!
Ce ma bucur cand aud ca asa repede este asteptat un bebelus intr-o familie, noi am gresit mult, am zis sa mai stam doar noi doi la inceput, au trecut anii, ne-am luat cu casa, profesia si ne-am trezit dupa 8 ani de casnicie, ca vrem un copil....dar nu e dupa cum vrem noi!!!Am facut cel mai mare pacat ca nu am lasat copii sa vina cand vrea Dumnezeu, acum sa ne rugam si sa cerem iertare, ca poate vom primi si noi un bebe!!!
Asa ca la voi apare curand si sa speram ca la noi toate va mijloci Maica Domnului sa primim darul mult asteptat!!! Doamne ajuta si liniste multa.

ryta spune:
Buna fetelor!
Si eu vreau un bebe mic.Adaugati-ma si pe mine in listuta si D-zeu sa ne ajute.Numele meu de botez e Aurica Rita.

alinushca spune:
Se pare ca au functionat rugaciunile! Dupa 52 de zile, cand pierdusem sperana ca imi mai vine ciclul fara interventie (histeroscopie) a venit cu cheaguri multe dar a venit! Rasuflu usurata si multumesc lui Dumnezeu si fetelor de aici care se roaga seara de seara. Sper sa nu mai continue seria asta de probleme, sa imi fi invatat lectia (sa nu ma stresez si sa am rbdare) si sa fie bine.
Mergem mai departe impreuna cu rugaciune sa avem mult doritii bebelusi, cand o fi voia Domnului.
In asteptarea lui

marryan spune:
buna dimineata dragele mele!
bine ai venit ryta la noi sper ca as gasesti linistea si rabdarea de care ai nevoie, Dumnezeu sa fie cu tine!
eu astazi am fost la biserica ca la noi este sarbatoare mare Nasterea Maicii Domnului si sa citit acatistul si am dat lista noastra cu nume ca sa le pomeneasca si sa se roage ca la 8:30 sa facut rugaciune speciala! sper sa ne ajute Dumnezeu sa ne indeplinim dorinta cit mai repede!
Maria
http://tt.lilypie.com/F8YQp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!

Gaviotita spune:
LA MULTI ANI MARRYAN !!!
Sa iti dea Domnul tot ce iti doresti !!!
Sa ai parte in viata numai de bucurii si impliniri si sa iti tii in brate cit mai repede puisorul mult dorit!!!Doamne ajuta !
angishor

marryan spune:
Gaviotita multumesc tare mult, si eu iti doresc ca Dumnezeu sa te binecuvinteze cit mai curind cu un copilas mult dorit!
Maria
http://tt.lilypie.com/F8YQp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!

andreea81 spune:
Dragele mele, va rog sa ma lamuriti si pe mine cu ceva: imi printez listuta si la ora 21:00(uraaaaaa, la ora asta sunt acasa), aprind o lumanare si ma rog pentru noi? Sau voi va intalniti sau mergeti impreuna la vreo biserica? Eu una as scrie listuta si m-as duce la biserica Sf. Mina (am vazut ca mai multa lume de pe DC se duce acolo), mie imi place de parintele acela mic de statura, preotul paroh Gheorghe Ispas...si in drum spre Sf. Mina mai puteti intra si la biserica Sf. Gheorghe si la Sf. Ioan (si aici preotul Munteanu este deosebit). Sf. Gheorghe si Sf. Ioan sunt pe aceeasi "linie" la Unirii. La Sf. Ioan puteti opta pentru un acatist de 40 de zile care se da preotului impreuna cu 33 de lumanari. Mie mi-a mers foarte bine a.c. am avut probleme.

criss_2081 spune:
le urez bun venit in grupul nostru tuturor, v-am trecut si eu in listuta mea.
marryan sa traiesti cu numele sa fii bucuroasa si tot ce-ti doresti sa se implineasca.inclusiv
andreea eu am in permanenta listuta noastra in geanta si cand ajung pe la o biserica las un pomelnic pentru noi.
in fiecare seara mi-am propus sa citesc un acatist al Maicii Domnului, iar la sfarsit citesc listuta cu numele noastre. mie mi se intampla sa nu fiu la ora 21 in casa, dar cand ajung citesc acatistul cu o lumanare aprinsa. Cleo ne-a postat Acatistul Sfantului Acoperamant care e minunat, dar tu poti sa citesc orice al acatist al Maicii Domnului, mie imi mai place foarte mult si Acatistul Rugului Aprins.
va pup pe toate si va doresc un weekend placut.

aditi spune:
Buna mamicilor si viitoarelor mamici!
Bun venit celor care ni s-au alaturat si sa dea Dumnezeu sa se umple lista de cat mai curand. Eu mi-am facut cateva analize pt sarcina sapt. aceasta si abia am primit rezultatele. Ei bine, sunt putin necajita pt ca am fost gasita ca purtatoare de antigeni HBs(hepatita B), fara simptome. Sper sa nu-l afecteze pe copilasul meu, oricum mai repet analiza sa fiu sigura si ma informez intre timp. Nadajduiesc ca Maica Domnului o sa-l pazeasca pe
chiar daca eu sunt purtatoare(cica sanatoasa). o sa-l duc si pe sotul la analize. Habar nu am de unde puteam sa o iau, daca nu de la laboratoare ca am facut multe analize si nu stiu cu ce m-au intepat aceia.
Rugati-va si pt meu sa fie bine ca eu ma voi descurca cumva.
Atentiecele care nu ati ramas inca insarcinate si nu ati facut analize, mergeti din timp si faceti anticorpi pt HBs, HC, toxoplasma, rubeola, VDRL si altele de acest fel pt ca puteti fi vaccinate si nu mai aveti pb. cu bebe. Eu am ascultat de med. de familie si nu le-am facut, acum regret. Intentionez sa-mi fac pe cont propriu mai multe decat imi da ea.Nu mai vreau surprize.
Va mai scriu sapt viitoare cand vin de la eco, voi intra in sapt. a 10a cred . Am emotii dar sper sa-mi treaca si sa fie bebe bine.
Sper ca celelalte mamici si lor sunt bine.
Cleo cred ca nostri au aceeasi "varsta", eu asa tin minte.
Dumnezeu si Maica Domnului sa fie cu noi permanent si sa ne pazeasca!

georgia_c spune:
bune fetele
LA MULTI ANI , mariana , sa fi sanatoasa , la fel de inteleapta si sa sa te ajute Dumnezeu , sa-ti implinesti visul
bun venit noilor aspirante .. si sa ploua cu bb-ici
aditi ,te cred ca esti necajita , insa asa cum DD te-a ajutat sa ramai insarcinata , asa te va ajuta sa si il va tine sanatos pe micut
insa sfatul tau este unul foarte sanatos .. eu am facut parte din analizele de care tu ziceai
sper sa ne dai numai vesti bune ... si io iti sugerez sa intrebi de 10 ori , daca trebuie facut ceva ca bb sa fie bine
va pupacesc pe toate (inclusiv pe bb-ii din burtica) si va doresc we placut